Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, נמאס לי כבר... אני רוצה לסגור את זה כבר פעם אחת ולתמיד.

מה שסגור כרגע:

HU: Alpine 9833 (27w RMS per channel)

הרדיו-דיסק הנחמד הזה יתחבר לזוג 6*9 אחוריים, וזוג קומפוננט 5.25" מקדימה.

לפחות כרגע המערכת תהיה ללא מגבר. זה לא נכנס בתקציב, ובמילא מגבר תמיד אפשר להוסיף.

יש כרגע שתי אפשרויות שעולות לי בראש:

1. קומפוננט מורל פולס 5.25" + אחוריים מורל פולס 6*9 במחיר של 1,200 ש"ח

2. קומפוננט Mac Audio Premium 2.13 + אחוריים Mac Audio Premium 69.4 במחיר של 840 ש"ח + התקנה חינם

על הסט של Mac Audio כתוב באתר היצרן שמומלץ לחבר אותו להגברה של 30W, מה שאומר שהם מסתדרים טוב מאוד ללא הגברה.

השאלה היא האם הסט של מורל מומלץ לחיבור ללא מגבר, או שבמקרה שלו חובה להוסיף גם מגבר חיצוני ?

מישהו עם אחד מהסטים הבאים יכול להביע דעה ?

יש גם אפשרות שלישית: קומפוננט Magnat BP-2130 5.25" + אחוריים Magnat BP-694 במחיר 680 ש"ח, אבל המחיר הזול שלהם (340 + 340) גורם לי לחשוב שהם בינוניים מינוס.

אני טועה ?

אולי בכלל כל הגישה שלי של לא לערבב חברות בין הקומפוננט לאחוריים היא מוטעית, ויש אפשרויות טובות יותר ?

בעיקרון מבחינתי המצב הוא כזה:

- המורל הם בעלי ה"שם" הכי טוב, אבל הם גם הכי יקרים ויכול להיות שהאפשרויות הזולות יותר יתנו אותו דבר לאור העובדה שאין הגברה חיצונית.

- הסט של Mac Audio גם זול יחסית, גם החברה הזאת אמורה להיות לא רעה בכלל, וגם אני מקבל איתו התקנה חינם (דרך cheaper) שזה בונוס נחמד.. :grin:

- המגנט ידוע כסט מומלץ בפורום, אבל המחיר הזול שלו גורם לי לחשוב שאפשר לקבל יותר מהמורל או Mac Audio..

מבחינת התקציב, הוא עומד על איזור ה 800-1,000, אבל אם יהיה שיפור משמעותי בשביל המורל אז אפשר לגרד עוד קצת.

אני כבר כמה ימים רק בודק פה אפשרויות, נמאס לי כבר..

המלצות?

דעה של מישהו עם ניסיון על אחד הסטים (עדיף ללא הגברה) ?

פורסם

המורל זה גם הסדרה הנמוכה ביותר אין מה להתלהב מהם.

תבוא בשבת למפגש ותשמע קצת קומפ ואז תחליט

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

תלוי מתי אתה רוצה להוסיף מגבר עם בכלל כי אם לא אז אתה יודע שלא תוכל לשמוע חזק רק עד בינוני מינוס

ואם התכנון שלך להשאיר את המערכת בלי מגבר לך על הסט הבינוי מבינהם כי גם ככה לא תוכל לנצל את הגבוע ביותר מהבחירה שלך...

לך על . קומפוננט Mac Audio Premium 2.13 + אחוריים Mac Audio Premium 69.4 במחיר של 840 ש"ח + התקנה חינם

ולפי דעתי לא תצטרך את קומפוננט מורל פולס 5.25" + אחוריים מורל פולס 6*9 במחיר של 1,200 ש"ח

כי בלי הגברה אתה תשמע אותו דבר...

פורסם

אני היום סיימתי (בהצלחה) להתקין את הסט של מוראל (פולס 6).

אין לי מגבר ויש לי אחוריים 6X9 של קנווד (KFC-6989ie). בנוסף יש לי הד של פיוניר (DEH4650mp), ואני מוכרח לציין שאפילו ללא מגבר, אני מרוצה עד הגג מהרכישה. אני אוסיף מגבר יותר מאוחר, אבל בינתיים שומעים אחלה.

הם אולי נחשבים הסדרה הכי נמוכה אבל אני מאוד מרוצה.

!AWDSOME

• תוכן חדש...