Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7797 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפשר בבקשה הסבר מקצועי למה המגנט ישמע יותר חזק מהפיוניר.

תמיר

פורסם

צריך לזכור שכמו שאנחנו לוקחים בערבון מוגבל הרבה נתונים שהיצרן מכתיב לנו, גם יכולת פיתוח העוצמה שמודדים לנו, גם היא צריכה להיות בגדר ספק נכון ספק מדוייק.

אז אם כתוב לנו X, זה עדיין לא הוכח ונמדד שזה באמת ככה, ומאוד סביר להניח שיש פה ניפוח מספרי.

בכל אופן, הפיוניר המסויים הזה, עם קצת כוח, נשמע על הפנים ובקושי עובד.

(זה מניסיון עם מי יודע כמה הגברות)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מניסיון שלי, אם אין לך כוונה להחליף הגברה לאחת בריאה יותר, לא תהנה או תנצל את הפיוניר.

לכן היתי ממליץ לך על המאגנט, שהוא גם זול יותר. (תערוך חיפוש לגבי עלותו)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

לי יש אודיו גוטס - "600" ואט.. והוא עובד יפה מאוד יחסית עם הפיוניר... באמת יפה.. ושלך טיפ טיפה יותר חזק מהמגבר שלי... אז נראה לי שעדיף לך על כל מקרה את הפיוניר.

פורסם

טוב. אז אני יגיב.

חבר שלי יש לו פלטיניום אהדיו 2 ערוצים באוטו גג 150WRMS בגישור ושומעים אצלו ממש חזק.

תמיר

• תוכן חדש...