Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הציעו לי רמקולים JBL 396 + רדיו דיסק בלאקפאונד MP3 ב 1000 ש"ח כולל התקנה

האם זה שווה?

דרך אגב אני חדש בפורום אודה אים אקבל תגובות......

אולי יש למישו הצעה למע' יותר טובה כולי אוזן....

פ'זו 206 XT

עם טאסות מגניבות!!!! ורדיו טייפ איכותי

סתאם...אוטו בסדר לא יותר מזה...:roll:

פורסם

זה ה JBL CS396. מהסידרה הזולה של JBL (שמשום מה כבר לא מופיעה באתר שלהם, אולי זה דגם אירופי שלא מופיע באתר הרגיל או משהו בסיגנון הזה).

בכל מקרה בביקורות הגולשים בזאפ אומרים שהוא בסדר (לא שאתה צריך להתייחס לביקורות האלה כל-כך ברצינות), למרות שאם תוכל לשים את היד את הדגם GTO936 (שים לב גם להבדל בסדר המספרים) זה יהיה הרבה יותר נחמד.

למרות - אני מוכרח לציין - שאני בעצמי מתלבט עכשיו איזה סט קומפוננט + 6*9 עדיף, אז אל תתייחס לזה בתור המלצה גורפת לקנות את הרמקולים האלה..

פורסם

סבבה אחי אני אשכול זאת....

או שאולי עדיף לי הMOREL

לא יודע מחכה לתגובות נוספות....

פ'זו 206 XT

עם טאסות מגניבות!!!! ורדיו טייפ איכותי

סתאם...אוטו בסדר לא יותר מזה...:roll:

פורסם

הדגם הזה כמו כל הליינים הנמוכים של JBL מאוד סטנדרטיים (מה כבר אפשר לצפות ממוצר מדבקה???) ולכן מומלץ שתשמע אותם מול ה-MOREL או פיוניר וכו'.

שהשם JBL לא יבלבל אותך.

JBL של היום כבר ממש לא מה שהייתה.

סדרת POWER שלה ומעלה הם מוצרים מעולים (גם המגברים) אבל כל הליין GTO או CS וכו' הם שום דבר פרט למוצרים שארוזים בקופסא ונושאים מדבקה של JBL.

• תוכן חדש...