Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7792 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שי, תסתכל בחתימה של הבחור (alonwe) ותראה את הציוד שיש לו במערכת הביתית, אתה מכיר משהו מהחברות הללו? אני משער שלא (ואם כן, מצטער), אני מכיר אחת מהן, בכל מקרה עם ציוד כזה אפשר להבין שהבחור אודיופיל ויש סיכוי מה שהוא שומע הבדלים שאתה לא שומע וגם לא תשמע אף פעם.

איציק.

איציק במקרה הזה אני לא מסכים איתך, רק בגלל שיש למישהו ציוד טוב לא אומר שיש לו שמיעה טובה. לא חסרים אודיופילים שקונים טושים לדיסקים וחרוזים לשים על הנגן בטענות שזה נשמע טוב יותר ככה שציוד זה באמת לא מדד לכלום.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מסכים עם הטענה שלך, אבל במקרה של הבחור הספציפי, שאומר שהוא כן שומע הבדלים ברורים אפילו, אני הסקתי שמדובר בסוג של אודיופיל אמיתי (אם יש דבר כזה) :-P.

איציק.

פורסם

מסקנה: מי שמחפש איכות ללא פשרות שיקנה ת'דיסק המקורי.

מי שלא אכפת לו כל כך מהאיכות, שהיא לא תהיה מקסימלית - שימשיך לצרוב מהקאזה ומהאימיול...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

איציק, אודיופיל אמיתי ששומע עם העיניים בדיוק כמו כל השאר.

הציוד באמת לא אומר כלום, במיוחד כשהבחור מספר לך שהוא עושה השוואות עם תוכן מהאינטרנט.....

אודיופילים הם עדיין בני אדם, ועדיין יש להם מוח ודברים שיתעתעו בהם, לכן אם לא נעשה פה מבחן עיוור כזה או אחר, הממצאים שלו לא מעידים על כלום..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...