Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יתחיל את הת'רד הזה בבקשה אחת אנא ממכם אל תתווכחו פה מי שרוצה להתווכח שיתווכח בפרטי

כי חבל שאייל כל פעם יסגור ת'רדים בגלל שטויות

אני עדיין לא קיבלתי תשובה ממכם בקשר להגברת 2 סטרוקרים 18'

אני רוצה לנצל את 2 הסאבים הללו כרגע המגבר היחידי שהציעו לי הוא זאטק

אך הוא יקר בשבילי לכן אני מבקש ממכם עזרה צריך מגבר מעט יותר זול אך עדיין שיביא לי את התמורה

• תגובות 44
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כבר בתרד הקודם נשאלת מה התקציב המדובר, גם אז לא נתת תשובה ברורה .. אז אולי בכל זאת?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

התקציב שלו 25 שי...

ב25 ממה שהבנתי צריכה להכנס מערכת חשמל חזקה..

2 סטרוקרים 18 אינץ'...

הגברה מספקת וזהו...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אני יתחיל את הת'רד הזה בבקשה אחת אנא ממכם אל תתווכחו פה מי שרוצה להתווכח שיתווכח בפרטי

כי חבל שאייל כל פעם יסגור ת'רדים בגלל שטויות

אני עדיין לא קיבלתי תשובה ממכם בקשר להגברת 2 סטרוקרים 18'

אני רוצה לנצל את 2 הסאבים הללו כרגע המגבר היחידי שהציעו לי הוא זאטק

אך הוא יקר בשבילי לכן אני מבקש ממכם עזרה צריך מגבר מעט יותר זול אך עדיין שיביא לי את התמורה

אני חושב שסדר העדיפויות שלך צריך להיות שונה -

מאחר והחלטת על שני סטרוקרים 18 (שלהם אתה תמצא מקום אני מניח למרות הבעיתיות :roll:), אתה תצטרך הגברה אימתנית בכדי לדחוף אותם.

הערכה של הספק כבר יש לך ואתה מודע (לפחות בשלב הזה כבר אמור להיות מודע) לכך שתצטרך לתגבר באופן משמעותי את מערכת החשמל ברכב. דבר לכשעצמו הוצאה ניכרת.

לאחר מכן - אתה צריך להוסיף את עלויות האיטום וההתקנה ולהגיע לסכום סופי כלשהו.

הסכום הזה ישאר פחות או יותר זהה (וגבוה) אצל כל מתקין/בעל מקצוע שתבחר בסופו של דבר, אלא אם כן תחפש לך כמה חאפרים - דבר שלא מומלץ ברכבך.

לאחר הורדת העלויות הנ"ל מהתקציב המוגדר, תפנה לפורום ותתיעץ לעניין מגברים.

עד שלא תהיה לך הערכה יותר מדוייקת של תקציב כל הדיבורים הם לחינם.

ניתן לזרוק שמות מפוצצים שישאבו לך את כל התקציב וניתן לזרוק שמות שחבל על כל לירה שתוציא עליהם.

ושוב, כפי שכתבתי בת'רד הקודם - מערכות שמע כגון שאתה רוצה הם לא דבר שכיח במחוזותינו - רצוי ומולץ שתעזר בכמה בעלי נסיון רב בתחום הזה והתיעצות פנים מול פנים.

פורסם

אברי קשה לי מאוד להאמין שהמחירים דומים ואני לא יודע אם אתה מדבר מתוך ניסיון שהמחירים דומים וד"א אם המחיר נמוך בצורה משמעותית אין זה אומר שמדובר בחאפר עם תעודות יש אנשים שלא מפגיזים במחירים ועדיין עושים עבודה טובה...

אם תשאל אותי למשל המחיר שסאונד אפ אקס לקח על העבודה נראה לי קצת מוגזם זאת דעתי האישית...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

בהנחה שאת כל המוצרים הוא רוכש בארץ:

מחירי דינאמייט יהיו יחסית דומים אצל כל המפיצים שעובדים עם אוטופארט.

אני לא מכיר הרבה בעלי עסק שמייבאים דינאמייט לבד.

מכאן שמחירי חומרי האיטום יהיו דומים.

עלות עבודת האיטום - כל עסק לגופו, אך במקרה של עבודה כזו שיש הרבה עבודה לבצע כמה כבר יכולים להיות ההפרשים ביחס לעלות הפרוייקט הכוללת? בטלה בשישים.

לעניין שיפוץ האלטרנטור/החלפה/תיגבור בגדול יותר What ever... כמה כבר משחק יש במחירים פה?

כל נושא הכבלז' - שוב, העלויות די דומות מאחר ועם מע' כזו - לא בדיוק שמים כבל של קליפורניה בום-טראח ומחזקים עם קצת מסטיק אלא הולכים על סטים אכותיים.

עד לפה - אני לא חושב שההפרשים, במידה וילך לבעלי מקצוע שיש להם נסיון עם עבודות כאלו (הווה אומר בעלי ידע ונסיון שחשוב מאוד בפרוייקט הזה), יהיו גדולים.

לאחר תמחור כל העלויות הללו ושיהיה לו עוד יותר ידע והבנה של מה צריך לעשות יוכל לבוא ולהתייעץ כי אל תשכח שהכסף הגדול במערכות כאלו הוא לווא דווקא האלקטרוניקה. הבניות (פיבר), ההתאמות, החיזוקים וכל העבודה מסביב היא משאבת הכסף והזמן האמיתית.

פורסם

mdma, הוא שאל לגבי ההגברה.. אז שאלתי לגבי התקציב שהוא מתכוון להשקיע בה...

אני לא חושב שמישהו באמת יכול לעשות לו שיקלול אמיתי בשביל לדעת בכמה הוא יקנה את הסטרוקרים, וכמה יקחו לו על העבודה, ועל כל מה שמסביב ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה בעייה יש פה כל מיני אלמנטים שיכולים להשתנות , קשה מאוד לחשב את השיקול ובגלל זה אי אפשר לדעת איזה מגבר יכנס לתקציב

ד"א אפשר איזה שהיא תמונה של הסאבים שהוא מתכנן עליהם ?

פורסם

רוב הסיכויים שאלה היו שנים של 12 אינצ...

הוא מדבר על 18 אינצ'

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

קיצור החלטתי להמשיך עם התוכנית ולהוציא את זה לפועל

ובתחילת פסח אני מכניס את הרכב לשידרוג שלו!!! ב-SUOND-FX

נתראה בתחרות הבאה............... ומכל הקומבינטוריים למינהם תדחפו עוד סאבים לא רק 5 על מנת שיהיה אקשן............. כן הולך להיות נוק-אוט

• תוכן חדש...