Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

mikmik

לפי מה שזכור לי היו ליותר משני אנשים בפורום את המוצר הזה
יתכן בהחלט, אך עדיין לא הועלו כאן השוואות ועמידה בלחצים של המגבר.

אני כפרסבאי תתאם איתי מראש
נו - אז אתה מהמרכז- אתה לא מגיע למפגש ?

הוא בכלל מעוניין להביא סאבים אחרים לפי מה שהבנתי, ולכן הוא מעוניין בהגברה אחרת.

איזה סאבים, יש דבר שהפנטום לא ירים ?

jingel

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

4G עולה שמה 28 שקל למטר.

בכל אופן השאלות שאתה שואל לגבי המגבר, אין לי מושג מי או למה, יכול לענות עליהם וכיצד.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז ככה המונובלוק של פנטום עדיין מחובר בטור על כבל של 8 גייג עם הלאנזר והוא נותן בראש

הבעיה היתה בזמנו כיוון לקווי של המגבר שאני לוקח עליו את האחריות באופן אישי

בנוגע להגברות אחרות שי כרגע סירבתי להצעה

שורה תחתונה אני מרוצה מהמגבר עושה רושם טוב

פורסם

מירן היום אני באיזור תל אביב, אם אתה מעוניין שאבדוק את מפל המתח של הכבל שלך תיצור איתי קשר ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בכל אופן אני מקווה שעד יום שבת הוא יהיה על כבל 4 גייג עם פיוז של 80 70 אמפר

Jingel

אני מאמין שהגיע ביום שבת למפגש ואז תוכל להתרשם ממנו בתנאי שתארגן 2 סאבים כדי שנוציא ממנו את המקסימום ב 2 אוהם (עדיפות לשתי סאבים של 300 עד 350 RMS שזה בהחלט אמור להיות עוצמתי)

• תוכן חדש...