Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ובכן... מקרה שהיה לי לפני 20 דק'...

רציתי לשתף ולדעת את חוקיות העניין.

ובכן נסעתי היום כהרגלי בווליום גבוהה , כאשר התוצאה היא רעד של שאר המכוניות ברדיוס 10 מטר מהרכב שלי ... ברגיל.

בכל אופן העניין הוא שהפעם עצרתי מאחורי ניידת תנועה. (הכל בעיר).

טוב, אמרתי שסביר מאוד להניח שהם יעצרו אותי אחרי שאני עושה להם רעש... אבל שיהיה למי איכפת זה עניין של עקרון.

לא עברו 20 שנ' כאשר אנחנו עדיין בצומת ושוטר פותח את הדלת (שליד הנהג) ומורה לי להנמיך את המוזיקה, עכשיו אני חושב לעצמי... אני ינמיך אני יצא פראייר (ישראלי אחרי הכל, ושישראלי יהיה פרייאר, אז זהו שלא!) ... למה ששוטר יגיד לי להנמיך את המוזיקה. זאת לא שעת צהריים, לא עבר 12 בלילה... אני לא מנמיך וגם אם הוא יתפוצץ , במקרה הכי רע יעצרו אותי לרישיונות בשביל האגו.

ואכן אני מתווכח איתו הוא צועק להנמיך אני בשלי עושה "לא" עם הראש (כל זה שמערכת עדיין עובדת) עוברות כמה בקשות וממשיכים בנסיעה.

הם עוצרים בצד נותנים לי לעקוף ובאים אחרי , עכשיו ידוע התסריט של "א.. א.. עצור בצד א.. א.."

עצרתי , יצא השוטר העצבני אלי (תסלחו לי אבל נראה כמו בחור בן 25 ערס....) ואכן חששותי התממשו והוא התחיל לדבר ואכן נשמע כמו איזה עבריין צעצוע משכונת עתיקות (שכונה באשקלון.. לא משנה).

או קיי רישיונות , רישיון .. וכמובן השאלה , "למה לא הנמכת שהורתי לך להנמיך"... עכשיו מבינים הוא הורה לי להנמיך.

עכשיו שאלתי אותו את השאלה הבאה, "למה להנמיך אני מפריע לשנת צהריים ? אני מפריע אחרי 12 בלילה ? לא ולא... אז למה שאתה תגיד לי להנמיך . (משתדל להיות מנומס, אחרי הכל דיי עצבנתי אותו).

והוא ממשיך, "ששוטר אומר לך משהו אתה מציית לו".

בשלב הזה כבר לא יכלתי ודיי התעצבנתי. ובאתי אליו בטעה שהוא עדיין לא אלוהים שלי שיגיד לי מתי להנמיך כל עוד אני לא עובר על חוק כלשהו. "זה שאתה שוטר לא הופך אותך לאלוהים".

השוטר שכנראה ממש התעצבן החליט ליפול עלי - כמובן שכל זה אני עושה תוך ידיעה שאני הולך כאן ראש בראש. כאשר לשוטר אין שום דבר שהוא יכול לעשות חוץ מלהתפוצץ. (אני מקווה).

ואכן קרה, אחרי 10 דק' של יבוש ברכב הוא חוזר עם הרישיונות. ומתחיל לבצע לי בדיקה ברכב... אמרתי טוב.. ניתן לו לעשות מה שהוא רוצה. כל עוד הוא נהנה לבזבז את הזמן שלו (לי יש זמן, כמה שהוא רוצה).

מחפש מחפש, עכשיו מתחילים בקטנות "איפה הפח אשפה" ... זה היה דיי תמוהה. מאחר ולא ציפיתי לשאלה שכזאת. ואז נזכרתי שהפח אשפה יושב בבגז'! ואכן הוצאתי לו אותו.

מסתכל מייבש ושואל מה הדוושות הללו (כנראה יש משהו משותף לכל שוטרי התנועה, כולם חושבים שאפשר להשבית רכב על דוושות אלומיניום... פעם ראשונה שאני נתקל בזה אצלי, אבל שמעתי מקרים).

אמרתי לו זה מקורי מהחברה, הוא התעקש ואמר שזה לא, אמרתי לו בוא תבדוק רוצה טלפון למוסך ? (יש לי את הטלפון של המוסכניק שמטפל לי ברכב במוסך מורשה של רנו). שולל ואחרי זה מתייאש.

שואל אותי מה הפנסים הללו זה לא מקורי (לא פעם ראשונה שאני שומע את זה, קסנון על קליאו ? מה פתאום לא יכול להיות... ) ושוב אני שאול רוצה טלפון למוסך ? השוטר כנראה החליט לקחת את זה ברצינות ואמר "כן אני רוצה לדבר איתו" (מראה עד כמה השוטר לא מקצועי, לשאול מישהו זר)

ובכן התקשרתי ענו נתתי לו את הבחור, מסתבר שהוא מכיר אותו איך שהוא, מאותה נק' הוא חבר שלי. כמה מוזר ומצחיק האירוע,

כנראה הבחור שלי מהמוסך אמר לו כמה מילים , והוא אמר לי לנסוע לדרכי.

וכמובן מגיעה האזהרה, "שפעם הבאה אני לא ישמע שאתה נוסע עם ווליום כזה" ואני שלא יכול לסתום אמרתי לו שכל עוד אין חוק שאוסר את זה אני ממשיך. (האגו .. או... האגו).

אמרתי לו שבת שלום (עדיין שומר על נימוס מינימלי איך שהוא, חינוך שכזה מהבית). והמשכתי כמובן לנסוע.

עכשיו אחרי הסיפור מרומם הלב והאגו הזה (שאכן הרים לי את האגו שהנה, שוטר בא , ראה , אמר , והלך עם זנב בין הרגליים).

השאלה שלי היא כזאת, מה ההגבלה על רמת דציבלים ברכב, איך ניתן למדוד אותה. ואם כאשר מודדים, אפשר לכוון את המערכת בהתאם ? (פתאום להוריד את הבאס וכו').

למרות שהסבירות נמוכה מאוד עדיין אני שואל את השאלה עקב המקרה הזה.

שבת שלום לכולם ותשמרו על עצמכם

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין כמו לראות שוטר הולך עם הזנב בין הרגלים פשוט שיגעון עשית לי את היום :-P

בכל אופן אני לא מכיר שום חוק שלא מאפשר שמיעה בכל ווליום שהוא (מה זה פה אירן)

זו מדינה דמוקרטית וכל עוד אין חוק לגבי סוגיית הוולים ברכב השוטר יכול לקפוץ

ועובדה שהוא חיפש אותך בקטנות שורה תחתונה גם אני הייתי נוהג כמוך זה עניין של פרנציפ

שהיה שבת שלום לכולם

פורסם

בדיוק אותו המקרה קרה לי לפני 8 חודשים ברמה"ש, רק שהמקרה הסתיים ב"הפרעה לשוטר במילוי תפקידו" או משהו בסגנון כי אני ושוטרים לא מסתדרים (מה לעשות יש לי משהו נגד זה שהם עוצרים אותי במקום את אלה שלא מאותתים ולא עוצרים ב"עצור")...

יש חוק בעניין הדציבלים (לא זוכר בדיוק את התקנה ) אך מה לעשות שלשוטרים אין ציוד מתאים....

אני במקומך-ושחס וחלילה זה לא יחשב להסתה, כותב מכתב נחמד לעיתונות-הרי רק לפני כמה ימים מפכ"ל המשטרה התראיין לטלוויזיה ואמר שהגיע הזמן לשים סוף לדוחות הסרק וצריך לשים לב לעבריינים האמיתיים.

עופר

"תחי מדינת ישראל- וכל הכבוד לצה"ל....."

פורסם

אתה צודק באיך שהתנהגת כי בסך הכל לא עשית שום עבירת תנועה וסתם יצאו לשוטר העיניים על המערכת שלך אז הוא רצה להיתפלצן עלייך

פורסם

לא יכולתי לקרוא את הסיפור בלי לתת תגובה...

דבר ראשון,לא חושב שקיים חוק שאוסר על רמת מוזיקה ברכב,אבל יש חוק שאוסר על הפרעה לתנועה.

אני יודע שיש לחוק כזה הרבה פרשנויות,אבל אין ספק שאם אני הייתי עומד ליידך,המוזיקה שלך הייתה מפריעה לי.לא יודע אם הייתי עושה עם זה משהו.

דבר שני,לא הבנתי מה הבעיה להנמיך לדקה,לחכות שהשוטר ייסע,ואח"כ להגביר חזרה.

אתה כנראה מאלה שאוהבים לסבך ולהסתבך,וככזה אין שום פלא שהשוטר חיפש לסבך אותך.בעיני אין שום כבוד בלהפריע לשוטרים לבצע את תפקידם (או להפריע להם בדרך לאכול שווארמה בתקווה) אני בטוח שיש להם דברים חשובים יותר לעשות.

פורסם

אכן , חיפשתי סיבה ולכן לא הנכמתי את הווליום, כמו כן , מה מפריע לסביבה כאשר כולם עומדים בצומת ? קשה להם להתרכז באור האדום שעומד להתחלף לירוק.

דבר אחד זה אכן יכול להפריע וזה דיבור בדיבורית.

אבל שוב כל אחד בעניינו. אני ברכב עם חלונות סגורים (או פתוחים תלוי עד כמה חם לי או שאני מעשן).

במקרה הזה הייתי עם חלון פתוח 3\2 סה"כ בגלל סיגריה.

ופרט לכך זה עניין עקרוני ששוטר לא יכול לעשות ככל העולה על רוחו. (בארץ אולי כן אבל שיהיה).

פורסם

חלונות פתוחים לא פתוחים,אם יש סאב זה ממש לא משנה.

הפרעה לשיחה בדיבורית,הפרעה לשמיעת הרדיו בתוך רכבים אחרים,הפרעה לשיחה בתוך רכבים אחרים כל אלה הם סתם דברים שיכולים לעצבן נהגים אחרים.תאר לך שמישהו היה עומד על ידך עם מערכת פי 4 יותר חזקה משלך,כך שאפילו לא היית יכול לשמוע את המוזיקה שלך בתוך הרכב?

פורסם

לא יודע עם זה קשור כ"כ לנושא

אבל קרה לשני חברים שלי שעצר אותם שוטרים גם בגלל ווליום גבוה(עם מערכות רציניות)

ועשה להם בלאגן רצה לראות קבלות על המערכות שהם לא גנובות...ורצה לפרק להם תמערכות..

למכירה סאב רוקפורד פאוור T1

למכירה מגבר רוקפורד פאוור 501BD מונובלוק

פורסם

אתה מספר שנסעת בעיר. האם באיזור מגורים?

יש תקנות לעניין גרימת מטרדים והפרעות לסביבה.

בכול אופן, שיהיה לך לבריאות, אם התענוג שלך הוא לבזבז את הזמן שלך עם שוטרים, תבלה.

אני אישית לא כ"כ מבין מה הרעיון לתפוס ראש. תנמיך לשנייה, תן לו ללכת ותחזור לשלך.

ומה אם הסיפור לא היה מסתיים כפי שהוא הסתיים, והיית מוצא את עצמך עם איזה קנס על

הדבר הכי שולי שהשוטר מתוקף חוק וכל סמכות היה מחליט לצ'פר אותך לקראת השבת?

היית יושב עכשיו בבית מבואס ולא בא לפורום ומתגאה ב"הישג" אדיר שכזה...

ולמירן80 - העובדה שישראל דמוקרטיה עדיין מבדילה אותה מאנרכיה...

פורסם

א. אם הוא מבקש ממך להנמיך תנמיך. אתה לא יוצא גבר בזה שלא החלשת , וזה לא הופך אותך לפראייר.

ב. לנסוע בווליום כזה זה מסוכן. אתה לא שומע אם מישהו צופר לך או כל דבר אחר. צריך לקחת את זה בחשבון.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ההפרעה היחידה שניתן להצדיקה זאת הפרעת השמיעה העתידה לבוא של הנוהג והנוסעים ברכב

שבו ישנה מערכת עצבנית שעלתה לא מעת כסף ואין שום הצדקה לכך שיבוא שוטר פלצן וידרוש מהנהג להנמיך הוא בהחלט יכול לבקש אבל בכל זאת ההחלטה היא של הנהג ורק שלו ובטח שלא מעניין אותו עם אתה בדיוק מדבר בדיבורית שלך כי זה בסה"כ לדקה שתיים כל המהומה

פורסם

מירן - נו אז... אמרת.... יופי...

נאמר שאתה צודק (יש מצבים שאתה ממש לא צודק, סתם לדוגמא אם השעה היתה 14:00-16:00 באיזור מגורים, אבל נניח שכן), מה תקבל/תרויח מזה שתתווכח עם השוטר ו"תכופף" אותו? תצא גבר?

פורסם

ebari אם לסבתא היה גלגלים אז היא היתה אלופת העולם בסקייטבוד

מה הקשר לאנרכיה יש לך מוסג בכלל מה זה אנרכיה שאתה משווה לסיטואציה הזו אלף אלפי הבדלות

סך הכל הבנאדם שומע מוזיקה במערכת שרכש במיטב כספו ניראה לך הגיוני ששוטר יגיד לו להנמיך כאשר הוא נייד ולא גורם שום נזק סבבתי עם המערכת

לדעתי זה היה אישי וגם לי היו כמה תקלים עם שוטרים שללא סיבה החליטו ליפול עלי עכשיו אני שואל למה אם יש לך תשובה אשמח לישמוע

• תוכן חדש...