Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה בטוח שבקלריון בדגמים היוקרתיים אין פונקציה של חיתוכים?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איציק יא קמצן אותי אתה לא מזמין?

חחחחחחח ברוח טובה...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני לא יודע למה אתה קורא יוקרתיים, אבל במפרט של המכשיר שנתת בקישור לא כתוב שום דבר על זה.

כל מי שיהיה שם מוזמן.

איציק.

פורסם

מה שאני בא להגיד זה מכשיר כמו שנתתי בלינק מרוב שהאיכות שמע שלו גבוהה, אין לך אפילו צורך לשחק בפונקציות של החיתוכים ואתה לא מתעסק ביותר מדי שטויות, יכול להיות?

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

מה אתה מדבר שטויות, מרוב שהוא איכותי לא צריך לחתוך מה קשור בין אחד לשני...

ותלמד לערוך את ההודעות שלך, אתה לא יכול להשתמש בתירוץ שאתה חדש כל הזמן...

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אין לו איכות שמע גבוהה, יש לו איכות שמע כמו של כל מכשיר טוב, לא יותר ולא פחות. לא שמעתי אותו ספציפית אבל שמעתי רבים אחרים (כולל DRZ9255) וגם בהשוואה ישירה מול HU יעם DAC "נחות" ולא מצאתי הבדל.

לגבי הפיצ'רים, יש יתרונות ויש חסרונות, הכל תלוי בצרכים שלך.

פורסם

מה שקיים במכשיר האלפיין הזה לא נופל ממה שקיים לי באוטו (וזה דגם של פיוניר מלפני 6 שנים)

DEH-P945R כל העיניין של השיפועים,החיתוך,היפוכי פאזה, השהיית אלמנט מסויים ועוד.....

B.M.W 1802 1976

PUNTO GT 1996

פורסם

שורה תחתונה - מה עדיף, אלפיין מהסדרה היקרה או קלריון מהסדרה היקרה? (עזבו ת'הפרשים של המאות בין 2 המכשירים, זו לא פונקציה כאן).

פורסם

הטכנולוגיה קיימת כבר שנים, השתמשו בה בתחום האודיו המקצועי, ובשנות ה-90 בערך החל השימוש בה באודיו לרכב.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

סתם הערה:השהייה דיגיטלית רחוקה מלהיות טכנולוגיה חדשה.

אולי השימוש שלה במכשירי HU ברכב היא פיטצ'ר חדש,יכול להיות אך השהייה היא דבר שממומש ומומש עוד מימי קדמת דנא... אולי קצת פחות....

• תוכן חדש...