Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קבלו לינק לרדיודיסק החדש של קלריון דגם של שנת 2005 שעוד לא הגיע לארץ (אולי בסוף השנה...)

http://www.clarion.com/usa/products/source_units/DXZ955MC.html

אשמח לקבל אנלוגיות (השוואות) מפאנלים אחרים שמתקרבים או אפילו משתווים לרמה הזאת, שימו לב, אני חושב שזה הפאנל היחיד כיום שיש בו גם דולבי דיגיטל גם 24 ביט גם טאץ' סקרין וגם אופצית הקלטה של עד 4 שעות של דיסקים, אגב יש בו גם פונקציה שנקראת ipod, שאפשר להוציא ממנו את הקלט (למשל חבר השמיע דיסק שלו ברכב שלך, אתה יכול להקליט את כל הדיסק ואחרי כן להעביר את כל הדיסק למכשיר חיצוני כמו נגן mp3, או מכשיר חיצוני אחר), אני לא ארחיב בכל הפונקציות שיש במכשיר המדהים הזה, המחיר שלו גם בהתאם, הוא יעלה בארץ בסביבות ה-6000-7000 ש"ח.

אם מישהו מכיר מכשיר יותר עממי עם חצי מהפונקציות הקיימות במכשיר הזה במחיר יותר משתלם שיציע בבקשה כי יקר לי 7000 שקל!!!

תודה, ליאור.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תראה,HU עם אפילו חצי מזה הוא בממש לא מכשיר עממי! אם יקר לך אתה תמיד יכול לבדוק את האופציות של קנייה בחו"ל.

אגב המכשיר הנל מאוד זול יחסית לכל הפונקציות שיש בו,מכשיר הכי מתקדם של סוני למשל עולה פי 2.5 מהקלאריון. כך אני מאמין כל המכשירים המתקדמים של כל המותגים

פורסם

בוא אני אסביר לך את הבעייתיות שבדבר. לא יודע אם לגבי חברות אחרות זה ככה אבל לגבי קלריון אני בררתי כבר, באירופה למשל, התדרים שונים משל הארץ ואם יקנו לי נניח באירופה אני יכול לשכוח מרדיו, מארה"ב זה עוד יותר גרוע כי הפאנל בא לך ב-2 חלקים, יחידה של הרדיו ויחידה נפרדת של הרדיודיסק עצמו ככה שאין מצב לקנות שמה, וגם אם אתה כן קונה באירופה ובמכשיר שעולה אלפי שקלים זה בהחלט סיכון גדול, שיש מצב שזה יעבוד בארץ, תצטרך גם לכייל אותו אצל היבואן, ובררתי לא מזמן כמה עולה לכייל מכשיר סטנדרטי של קלריון מכשיר של 2000 שקל, הם אמרו לי 800 שקל! אז תחתוך בערך שליש מהמחיר של הקלריון שעולה 7000 שקל ותכייל אותו, כבר הגעת ל-10,000 שקל, וזה כבר טירוף.

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

שווה להסתכן?

באירופה הם גם יותר יקרים מארה"ב, המכשיר הזה באירופה עולה בסביבות ה-600 יורו... ותוסיף עוד איזה 2000 שקל כיול - וזה עוד בלי אחריות של היבואן!!!

פורסם

מה כך כך התלהבת מהמכשיר הזה של אלפיין? אלפיין אמנם אחת מהחברות המובילות, ראיתי ת'מכשיר ושמעתי אותו, לא ברמה של היוקרתיים של קלריון...

פורסם

זה נכון לגבי התדרים, וגם כשיש לך מכשיר כזה מי צריך פאקינג רדיו?!

וגם אני ממש בספק שאי פעם יעלה לכייל מכשיר 10000 שקל. לא ראלי נקודה.

רגע ותגיד לי עם הבנתי אותך נכון אתה מעדיף לקנות בארץ ולשלם אני אפילו מפחד לחשוב כמה על המכשיר מאשר לקנות בחול ושיזד**ן הרדיו?

פורסם

אני שואל שאלה רצינית למה אתה משקיע כל כך הרבה בהד יוניט?

אתה לא חושב שאלפיין 9835 כמו שאדי אמר יספק אותך זה חתיכת מכשיר האלפיין גם לא פרייאר אומנם לא ברמה של הקלריון הזה אבל עדיין יש כבוד...

הקלריון הזה נראה לי השקעה מאוד מיותרת מצד אחד ומצד שני זה אחלה מכשיר שבעולם...

איזה רכיבים אחרים יש לך במערכת שאתה כל כך מתלבט על ההד יוניט ופתחת על זה 3 ת'רדים?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

צר לי שאני לא מבין עדיין את שפת הפורום אבל מה זה קודם כל 3 ת'רדים?

פורסם

לעניין ההשוואה,

אני אשווה אותו למכשיר שאני מאמין שהרבה יקפיצו לך כאן את השם שלו, האלפיין 9835 (ועכשיו כבר יש את ה-9855 שעבר שינוי חזיתי).

היתרונות היחידים שאני רואה כרגע לטובת הקלריון ואני גם לא יודע עד כמה הם באים לידי ביטוי בשמיעה הם ה-PROLOGIC II וה-24BIT DAC.

חיבור לIPOD ע"י מתאם יש גם לאלפיין, הסיבה שבגללה גם היום הייתי לוקח את האלפיין ולא את הקלריון הנוכחי הוא הקרוס אובר, בקלריון הוא קבוע על FLAT/50Hz/80Hz/120Hz ולעומת זאת באלפיין יש לך אפשרויות כיוון רבות וגמישות יותר, כמו גם כיוון ה-SLOPE וה-LEVEL בנפרד לכל אלמנט.

מלבד מצב עבודה של FRONT/REAR/SUB לאלפיין יש גם אפשרות עבודה של TRI-WAY, שבעצם יציאות ה-RCA במכשיר הופכות להיות LOW/MID/HIGH דבר חיוני למי שעובד ב-BI-AMPING או TRI-AMPING.

מלבד זאת אני לא רואה עוד שינויים מהותיים בין השניים למרות שלא ממש התעמקתי במפרט של הקלריון ואת המידע עליו דליתי מהקישור שנתת.

איציק.

פורסם

אגב המתאם הזה עולה 350 שקל לידע כללי, ואני שמעתי את ה-946 שיש בו גם 24 ביט ותאמין לי שזה סאונד אחר, שונה, זה צליל צלול ונקי, איכות שמע שעוד לא שמעתי.

איך הכיוונים האילו יכולים לעזור לי בדיוק? אני מחפש סאונד נטו שיהיה הכי מקורי והכי טבעי שאפשר, לא לשחק עם הפונקציות של המכשיר.

פורסם

אם אני לא טועה אתה זה עם הפייז אבולושן מקדימה...

אתה לא חושב שכדאי לך לקחת את ה 9835 ולהשקיע ברמקולים יותר יוקרתיים כגון האודיופיל של פייז שעולים המון המון המון כסף ונשמעים ברמה מטורפת של סאונד איכותי או הגברה יותר טבוה או סאב יותר איכותי או אלף ואחת אופציות אחרות...

בשביל מה לך להשקיע כל כך הרבה בהד יוניט?!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אתה לא היחיד ששאל אותי, וכן זה אני עם הפייז (יפה שזכרת), זה הקטע, אני לא רוצה להתפשר, אני מצאתי את האלפיין הזה ב-3600 ש"ח. אם כבר משקיעים במכשיר אז לפי דעתי עדיף להוסיף עוד 1000 שקל או אפילו פחות, ולקבל את המכשיר הטוב ביותר

פורסם

אתה מוזמן בשבת הקרובה במפגש לשבת אצלי ברכב ולהגיד לי איך שומעים, אתה בטח יודע שדברים כאלה לא נמדדים רק ע"י ההד-יוניט.

הכיווניים האלו הם החיתוכים של התדרים לכל אלמנט ואלמנט, אני קובע דרך המכשיר אילו תדרים ילכו לסאב, אילו למיד-באס ו/או למיד-ראנג' ואילו לטוויטר, כמו גם שליטה נפרדת על ה-LEVEL שלהם, מה שעושה לך חיים הרבה יותר קלים באיזון האלמנטים ודינמיות רבה לצורך כיוונים.

איציק.

• תוכן חדש...