Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי אולי תמליצו לי על מגבר שיעלה עד 1000 ש"ח בעל 2 ערוצים ויפתח את ה:

morel pulse 6*9 (150 watt rms) משהו חזק ואיכותי ומספיק מקצועי.

פורסם

ישנן כמה אופציות,

1. אני לא מכיר את המגבר אישית - אולי אחרים יוכלו לשפוך אור:

http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=9202&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4

2. את האופציה הזאת אני אישית אני הייתי מעדיף מבין השתיים:

http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=9200&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4&aff=zap

את המגבר של קארנץ' דווקא יצא לי לשמוע והוא היה סבבה..לא יותר מזה..

תחכה קצת שעוד אנשים יגיבו - בסכום כזה אתה יכול למצוא מגבר מצויין.

פורסם

תודה...הבעיה היא שלא יצא לי לשמוע על החברות הללו, מישהו יכול לספר לי עליהן, איך הן אמינות?

ואם אפשר למצוא עוד משו כמו לדוגמא rockford

בגדול גם 2 ערוצים של 100 rms יספיקו לי ולא חייב להגיע ל1000 ש"ח ועדיף כמה שפחות אבל לא לוותר על איכות, תודה

:wink:

פורסם

אני בעד שתנסה לארגן את המגבר מהדיוטי פרי של JBL נדמה לי שהדגם הוא GTO 75.4

200$ 104WRMS ב4 אוהם ובגישור יתן לך הספק עוד יותר יפה ותהיה בטוח שזה יעיף לך את המורל

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

אם היית קורא את ההודעה הקודמת היית מבין עד כמה אתה שופך לי מלח על הפצע. הייתי אמור לקבל את המגבר מהדיו טי פרי בעקרון יש לי 4 רמקולים וגם בלי גישור אני בטוח שזה יספיק אבל בן אדם שטס לחו"ל אמר שלא נישארו יותר, תיכננתי על המגבר הזה כמה שבועות כבר ובסוף אין לי דרך לקנות אותו בארץ הוא יקר מ א ו ד. ולכן אני נאלץ לחפש דרך חלופית כי הרמקולים הקידמיים שלי יעשו את העבודה גם בלי מגבר והמוראל החדשים זקוקים למגבר חזק, אז אני נאלץ לקנות משהו מספיק חזק שיהיה 2 ערוצים.

מחכה להמלצות.

תודה.

פורסם

1. אני לא מכיר את המגבר אישית - אולי אחרים יוכלו לשפוך אור:

http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=9202&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=4

אם הנתונים של המגבר הזה אמיתיים, אז המגבר הזה הוא חלום ונותן הכי הרבה תמורה למחיר מכל דבר שראיתי בחיים שלי.....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

לא קראתי את הכול אז אולי כבר אמרו לך את זה

לדעתי זה יהיה טעות לקנות 2 ערוצים ( לפחות במקרה שלך )

מגבר 4 ערוצים פשוט יחסית יתן לך תמורה הרבה הרבה יותר טובה

תחבר את הרמקולים ב 2 גישורים

ולא חשוב איזה סט זה סביר להניח שתיתן לו את המקסימום שהוא יכול לקבל ( וגם עם הגברה בריאה )

פורסם

תבדוק ביד שנייה ראיתי שמה מגבר mac audio pulsar4 צריך להיות מגבר טוב מאוד מחיר של חדש זה משהו כמו 1400 הוא רוצה למכור ב-900 ... נראה לי שווה... תנסה לקבל פה עוד המלצות עליו... אם הוא לא נמכר כבר...

אה.... אה חחחח וסליחה לא התכוונתי לשפוך מלח על הפצעים....:wink:

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

מה אתה מקשקש?

אם אתה כבר החלטת להמליץ על משהו אז מזה 800 וואט? כמה ערוצים? שם הדגם הספציפי,וגם אתה יכול להסביר בבקשה את המושג המדעי "יפתח אותו באיכות גבוה" או שזה מצטרף לשער המושגים המדעים כגון "מגבר סוס" ו"מהיר אחושרמוטה".

וגם שמעת על דבר כזה "גיין" זה מלאך קטן שירד עלינו מהמערכת הגדולה שבשמיים,והוא שומר שרמקולים לא ישרפו.

עריכה: טוב או שאני מתחיל לראות הודעות,או שבאמת היתה הודעה מעליי שעליה הגבתי,בכל אופן לא אקטואלי

פורסם

משתתף להמלצה להביא מגבר 4 ערוצים, ולעשות שני גישורים ..... (במידה ואתה מעוניין בהרבה כוח).

בכל אופן, אין לי ניסיון עם הרמקולים הללו של מורל בשביל להגיד אם הם באמת עושים "רושם" שהם יכולים לעמוד בזה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...