Jump to content

ttak

  • הודעות

    5
  • כאן מאז:

הנקודות של ttak

חדש בפורום

חדש בפורום (1/14)

10

מוניטין

  1. נתבקשתי לעבור רק תואריה ולא טסט. והינה החוק: דף זה מפנה אותך לאתר משרד התחבורה http://www.mot.gov.il/wps/portal/!ut/p/_s.7_0_A/7_0_52H/.cmd/ad/.ar/sa.subject/.c/6_0_341/.ce/7_0_52R/.p/5_0_4FT/.d/0?PC_7_0_52R_subject=index.jsp?subject=HE_RISHUI_INFO_25#7_0_52R אני מצטט את הפסקה מהאתר : הגבלת מספר הנוסעים נהג חדש לא יורשה להסיע יותר משני נוסעים עד הגיעו לגיל 21 שנה אלא אם כן יושב לידו מי שכשיר להיות מלווה. הגבלת מספר הנוסעים לנהג חדש חלה על כל מי שקיבל רשיון נהיגה החל מ- 1 בנובמבר 2004, והוא עדיין נהג חדש בן פחות מ-21 שנה. לדעתכם-זכאי?
  2. ראיתי שחפרו כאן בפורם לגבי הסעת 2 נוסעים, אבל אני באמת חושב שהמקרה שלי חריג ונופל בין הכיסאות. את רישיון הנהיגה שלי הוצאתי ב7/10/04. להזכירכם, החוק שמגביל הסעת נוסעים יצא לקראת סוף נובמבר 04, ובו הוחלט כי הגבלת הנוסעים תחול אך ורק על מי שהוציא רישיון מאותו היום ואילך. כעבור כשנה וחצי נתפסתי נוהג במהירות מופרזת, ובדיון שנערך בבימץת משפט בתאריך 2/4/06 הוחלט כי אקבל 3 חודשי שלילה, קנס כספי, ושנתיים נוספות של נהג חדש. היום עצר אותי שוטר תעבורה כאשר אני מסיע 5 נוסעים ברכב (הרי החוק מעולם לא חל עלי). הוא טען שאני מקיים את התנאי של החוק, מתחת לגיל 21 (עוד 3 חודשים ליום הולדת) ונהג חדש. כל נסיונתי להסביר לשוטר כי החוק לא חל עלי גם בשנתיים הראשונות שלי על הכביש עלו בתוהו. השאלה שלי היא האם בגלל שקיבלתי שלילה, ההגבלה חוזרת ותקפה לגבי? הרי מעולם לא הוצאתי רישיון בפעם נוספת, ואני באמת חושב שזה מקרה נדיר שמצריך התיחסות שונה. חשוב לי לדעת מה דעתכם בנושא ע"מ שאדע איך לפעול. בתודה,
  3. יש לי כבר פאנל של פיוניר הדולפנים דגם 7600. אפשר המלצה לרמקולים, מגבר וסאב? המכונית היא הונדה האצבק 96, וכרגע חוץ מהפנאל אין בה כלום.. תודה!
  4. אני מעוניין להחליף מנוע בהונדה האצב'ק שנת 96. המנוע כיום הוא 1400 ואני מעוניין להחליף ל1600\1800. האם הקלאץ' יעמוד בזה? או שגם אותו אני יצטרך להלחיף? ומה עם הגיר? הוא יעמוד? והאם זה חוקי מבחינת משרד הרישוי? תודה!
×
×
  • תוכן חדש...