Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קומפוננט SoundStream

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

אני מעוניין לרכוש קומפוננט.. חיפשתי משומש ובמחיר טוב ולא מצאתי כלכך

איזה חנות שמוכרת מערכות הציעו לי קומפוננט של חברת SoundStream 150RMS לפי מה שהוא אמר לי,איך החברה והרמקול הזה?

אם יש למישהו איזה קומפוננט במחיר טוב למכור..

תודה :-D

פורסם

סאונד סטרים חברה טובה אבל הבנתי שמאז שקנו אותם יש ירידה באיכות מוצרים שלהם אבל תבדוק אותי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

שמעתי קומפוננטים שלהם אין לי מושג איזה דגם אבל הצליל היה נקי, פתוח וחד... היה בהחלט קומפוננט מעולה.....

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם

שמע,חבר,אני לא יודע למה המחיר נראה לך מופרז למדיי,כי אם תבדוק באיביי תגלה שהסט עולה שם 159$.

המחיר שהציעו לך גבוה רק ב12% מהמכיר שנמכר באיביי (הידועה בטור אתר מכירות בין הזולים בעולם).

המחיר הזה לא מחובר למציאות כי צריך ליות מינימום 35% הבדל! אבל עם הציעו לך,לך על זה.

פורסם
שמע,חבר,אני לא יודע למה המחיר נראה לך מופרז למדיי,כי אם תבדוק באיביי תגלה שהסט עולה שם 159$.

המחיר שהציעו לך גבוה רק ב12% מהמכיר שנמכר באיביי (הידועה בטור אתר מכירות בין הזולים בעולם).

המחיר הזה לא מחובר למציאות כי צריך ליות מינימום 35% הבדל! אבל עם הציעו לך,לך על זה.

אני לא יודע איפה ראית את המחיר הזה אבל מה שאני מצאתי זה זה

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=32819&item=5739772655&tc=photo

וככה הם נראים והמחיר הוא 69 דולר..

פורסם

אז ככה,בדקתי בכמה אתרים ומצאתי קומפוננט של מורל הPulse6 במחיר טוב

איך הקומפוננט הזה?

יש לציין שאני אוהב לשמוע חזק אבל גם יפה..

מאחורה יש לי רמקולים Kenwood 7X10 ואני מתכוון לחבר לקומפוננט הזה מגבר

אז רציתי לדעת מה דעתכם על הסט הזה.. ואם יש משהו יותר טוב בתווך מחירים האלה אני אשמח לדעת.

המחיר הכי נמוך שמצאתי זה 489 ש"ח

פורסם
אז ככה,בדקתי בכמה אתרים ומצאתי קומפוננט של מורל הPulse6 במחיר טוב

איך הקומפוננט הזה?

יש לציין שאני אוהב לשמוע חזק אבל גם יפה..

מאחורה יש לי רמקולים Kenwood 7X10 ואני מתכוון לחבר לקומפוננט הזה מגבר

אז רציתי לדעת מה דעתכם על הסט הזה.. ואם יש משהו יותר טוב בתווך מחירים האלה אני אשמח לדעת.

המחיר הכי נמוך שמצאתי זה 489 ש"ח

איפה מצאת מחיר כזה לפולס?
  • תוכן חדש...