Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7796 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תשתמש בכפתור עריכה אחי המנהל לא אוהב הודעות מיותרות...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

הוא יצטרך לסלוח לי, צר לי, אני לא מתמצא עוד בפונקציות של הפורום המתוחכם והמורכב הזה...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לא זוכר אני זוכר שתי סאבים של ארפ קוויק וואלה את השאר אני ממש לא זוכר הם עכשיו מורכבים על 106 ראלי האוטו של מתפוצץ השמשה שלו נסדקה מהמערכת משהו משוגע לגמרי

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

וואלה אחי אני שמעתי את המכשיר וראיתי אותו הוא יפהיפה אבל ב 4000 אני לא הייתי קונה אותו אחי אומנם הוא אכותי ואסטטי אבל יקר מדי אחי...

לירן

*דרך אגב היה לחבר שלי אותו וכל פעם שהוא העביר את היד בטעות ליד המכשיר אז קפצו לו שירים וכל מני שטויות מבלי שנגע במסך אז זה קצת בעיתי...

מקווה שתעשה החלטה נכונה...

פורסם

הטאצ' פאנל באמת מסוכן זה זריז נהרס...

לירן זה לא עולה 4000 בדיוטי פרי 450 דולר אחי זה די קורץ 2500 שקל בערך...

פורסם

אני יודע אחי (MDMA) אבל אם יש לו גישה לדיוטי ומתאים לו אז שיביא אותו אבל אם אין לו גישה לדיוטי אז במחיר כזה לא שווה להביא את המערכת.

לירן

פורסם

כן ראסמי ב 4000 לא הייתי משקיע כ"כ הרבה על הד יוניט זה אתה צודק...

מהדיוטי פרי תנסה להביא אחי זה משתלם נראה לי משם...

ד"א ההד יוניט הזה די ישן אצל חבר שלי יש אותו כמעט שנה ומשהו

פורסם

לא שמעתי עוד על טאץ' פאנל שנהרס - לפחות מאנשים שאני מכיר , בכל זאת, יש חברות בודדות כמו קלריון ופנסוניק שלמכשירים הבאמת יוקרתיים שלהם מוכרים אותם עם טאץ', לא יודע מה עדיף אבל הן לא היו מוציאות אותן לשוק אם מלכתחילה הן היו נהרסות כל כך מהר...

Pure freedom it's in the mind and spirit, up in the sky where the dragon flies...

פורסם

לא שמעתי עוד על טאץ' פאנל שנהרס - לפחות מאנשים שאני מכיר , בכל זאת, יש חברות בודדות כמו קלריון ופנסוניק שלמכשירים הבאמת יוקרתיים שלהם מוכרים אותם עם טאץ', לא יודע מה עדיף אבל הן לא היו מוציאות אותן לשוק אם מלכתחילה הן היו נהרסות כל כך מהר...

כאילו מה עכשיו, מוכרים לך מכשיר יקר ואיכותי, לא מספיק הוא עולה מעל 4000 שקל אז אתה גם צריך לחשוש ללחוץ עליו בגלל שאולי הפאנל עם הטאץ' יהרס? - זה לא שיקול...

פורסם

אמרו לך פה ואתה תמיד חוזר אחורה וטוחן מים, ככל הנראה לא היה פה מישהו שניסה את המכשיר הזה כי

במכשירים בסדר גודל הזה אנשים מעדיפים ללכת על חברות כמו אלפיין או קלריון.

אני אישית בתקציב הזה הייתי הולך על הקלריון עם המסך נגיעה, הדגם שמצוין לי בחתימה.

"Don't drink and drive, Smoke and fly"

• תוכן חדש...