Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7829 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1000 RMS - זה בטוח ?(שאלה רטורית - עקב התדהמה ) אם כן אז נראה לי אני אסתפק באחד.

לעת עתה המחיר הוא 5$ - מכירה פומבית - משלוח לכל העולם .

אני מוכן להקציב לו עד 200$-- מחיר הגיוני ?

כמה הוא בכלל עולה?

אז על מנת להגביר אותו - אני צריך מגבר שלהם או יש חלופות ? איזה? - ואם שלהם אז איזה ?

אני כבר הבנתי - זה הכימיקלים שלי שלא הבינו.

jingel

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שכח מזה, אפילו משומש לא תמצא בפחות מ 300 דולר.

זה סאב שעולה אצל היבואן הרשמי שלהם כ 750 דולר.

בחנויות ללא אחריות ישירה של JL הסאב עולה כ 500 דולר (מינימום)

גל

פורסם

הסאב הזה עולה בסביבות ה500$

המגבר שלהם עולה בסביבות ה600$

וכל זה המחירים פחות או יותר בחול אם תביא את זה לארץ ביבוא יש לך הרבה עמלות לשלם כך שזה כבר לא מישתלם

ולהבא תעמיד תקציב שלא נבזבז סתם זמן על דברים לא רלוונטים

פורסם

GINGEL

אתמול חקרת על סאב ומגבר בתקציב מסוים והיום אתה עושה שוב אבל על תקציב גבוהה הרבה יותר ??!!

מה ניסגר ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
GINGEL

אתמול חקרת על סאב ומגבר בתקציב מסוים והיום אתה עושה שוב אבל על תקציב גבוהה הרבה יותר ??!!

מה ניסגר ?

ידעתי שזה יותר מדיי מכדי להיות רציני... (שונא את זה)

פורסם

לא שמת לב לכותרת.. סאבים לא קשורים אחד לשני

לא שייכים לאותה קטגוריה בכלל.

תמיר

פורסם

חברה מה קורה לכם

אתמול אכן שאלתי על סאב ומגבר - ועל פי תשובותיכם החלטתי לרכוש סאב איכותי יותר (כל זאת בתנאי שאני אכן אשמע יותר יפה בסאב יקר יותר (איכותי יותר).

עקב כך החלטתי לבחון את מצבו של EBAY - אני עוד לא מכיר את אתר הקניות הזה אבל ראיתי שם מחירים טובים מאד.

לא יודע מה איתכם - אבל אם אני יכול באותו תקציב שאני קונה נגיד סאב שיבה, להביא משהו יותר טוב אז למה לא.

הכל עניין של צרכנות נבונה .

אם פגעתי כאן במישהו אני מתנצל - אך כל שאלותי היו למען השכלתי וכפועל יוצא למען קניה חכמה

של המוצרים הטובים ביותר שכספי יכול לקנות.

מקוה שהבהרתי את הנושא .

לסיכום : JL אודיו שולטים - הן באיכות והן בעוצמה .

הרשו לי להציע משהו :

אני עוסק במחשבים המון זמן - אם יצא לכם להכנס לפורומים של מחשבים - אתם תראו שם

השוואות בין רכיבים שונים בעלי נתונים שווים ובאותו טווח המחירים - כך במדרגות - כלומר

עד סכום נגיד של 100$ - מ- 100$ ועד 200$ וכך הלאה .

כל רכיב מפורק עד ליסודו - כלומר הטכנולוגיה המיושמת בו - היתרונות שלו החסרונות שלו

והאם כמובן כל פיצ'ר בו באמת נותן את מה שהוא אמור לתת , דוגמא: לפעמים חברה מסוימת מצהירה על טכנולוגיה חדשה - ישר הפורומים מריצים בנצ'ים לראות איזה שיפור, אם בכלל, נתנה הטכנולוגיה.

לא יודע אם זה יעזור במשהו - אבל כבודדים אתם 10 - באמת, אני שומע כאן המון קולות שרוצים לעזור - אך כפורום - אתם בהחלט לא מגובשים וחסרי כוח במקצת - הפעילו קשרים, בצעו מבחנים - העמיקו ידיעותיכם בהבדלים האמיתיים שבין כל רכיב ורכיב, מהי הטכנולוגיה שבה משתמשים אצל קיקר או אצל פיוניר - מה גורם לצליל אצל רוקפורד להשמע כמו שהוא נשמע .

מדוע מגבר זה או אחר נותן ככה ולא ככה , האם באמת המגבר נותן את שהוא אמור לתת.

שימו לב, המחירים לציוד סאונד בארץ - לחברות טובות - הוא בשמיים - ואתם אפילו לא יודעים למה .

קחו דוגמא מעולם המחשבים ותראו איך תוך 5 שנים הצליחו להוריד את המחירים בארץ כמעט לשפל - והאמת לא רק בארץ - כעמט בכל העולם - ולמה - כי הלקוחות נושפים בעורפי היצרנים - מצביעים ברגליים ובפה - כל רכיב -עוד לפני שהוא יוצא לשיווק המוני עובר דרך פורומים שמסקרים את הציוד תוך בחינה מדוקדקת של כל פרט ופרט .

יתכן וכך גם נעשה בשוק הסאונד - אך לצערי לא זכיתי לקבל כאן שום הפניה לבנצ' זה או אחר אשר בחן רכיבים באותו התמחור או הרמה.

תגובות יתקבלו בברכה.

jingel

jingel

פורסם

סאבים של JLAudio הם איכותיים מאוד בלי ספק. והמגברים שלהם מעולים - גם על זה אין ספק.

אבל אני לא חושב שאתה יודע לאיזה מחירים ותוצאות אתה נכנס כאן...

אם תקרא טוב יותר את האותיות הקטנות במכירות האלה ב-EBay שמוכרות מוצרים יקרים ב-5 או 10 דולר - תראה שזאת עבודה בעיניים. הם שולחים לך מכתב שאומר לך איפה תוכל לקנות את הסאב בזול. זול בשביל סאב כזה - זה 400$. לא כולל משלוח שיעלה לך המון כסף כי הסאב כבד מאוד וגם יש עליו מכס+מע"מ (35% ביחד).

גם אני חיפשתי מציאות וגיליתי שבאודיו לבית ולרכב - אין מציאות של 5$ במקום 600$.

יש סאבים איכותיים מאוד ברמת מחיר נמוכה בשביל הצרכן המצוי. וגם ל-JLAudio יש כמה דגמים כאלה. הסאבים שלהם בכלליות איכותיים מאוד - כדאי לשמוע. עוד סאב איכותי נפוץ - הוא הShiva של Adira Audio, שעולה בסביבות ה-1200 שקל לדגם החדש, ו-1000 שקל לדגם הקודם.

תיסגר על כמה אתה מוכן להשקיע בדבר כזה ונוכל לעזור לך יותר.

פורסם

אחי אתה לא מחדש שום דבר שעוד לא דנו בו בפרום כגון תימכור המוצרים ביוקר זה עולם האודיו

עולם מאוד יקר שאין לו גבולות ולכן אתה לא יכול לרשום שאתה רוצה X מוצרים בלי לתת תקציב

וכשמדברר לך שהגעתה לסכום של 1200$ אתה רושם שהתקציב הוא 200$ אז מה אני אמור לחשוב

שפשוט מאוד אתה לא רציני אם לא ביררתה על המותגים שרציתה שנמליץ לך עליהם מבחינת עלות

פורסם

ראה LINK:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5743741479

זה המחיר המינימלי למשומש

מה עוד שלגבי המשקל תצטרך לשלם OVER WEIGHT

לך על KICKER L7 2004 MODEL אם אתה מחפש SPL (שכח מאיכות)

או ORION-P MODEL (מחיר זול-באתר CBRSTEREO.COM)

בשביל איכות:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=5742071014

עם אין לך בעיה של משקל אז על :

ORION H2 10 INCH במבצע:

http://www.cbrstereo.com/index.asp?PageAction=VIEWPROD&ProdID=462

או 12 אינצ (עוד 80 דולר באותו אתר)

לא פחות טוב מה-JL AUDIO (ב-JL אתה משלם עבור השם)

ותוסיף מגבר לא פחות מ 1000 וואט RMS (רוקפורד 1001BD ב-400 דולר חדש ו-300 דולר מחודש פלוס משלוח-אין הבדל ביניהם)

של תשכח שאם אתה קונה משומש ועבדו עליך אז מחיר התיקון בארץ ל JL יעבור את ה- 1000 שקל !!!

בהצלחה

פורסם
אם תקרא טוב יותר את האותיות הקטנות במכירות האלה ב-EBay שמוכרות מוצרים יקרים ב-5 או 10 דולר - תראה שזאת עבודה בעיניים. הם שולחים לך מכתב שאומר לך איפה תוכל לקנות את הסאב בזול. זול בשביל סאב כזה - זה 400$
יו איזה טמבל אני - אחרי שקראתי את השורות הללו, כתבתי לזה שרוצה למכור וזה באמת מה שהוא אמר -

הקטע הוא שיש שמה מישהו שאומר שהוא ישלח לך לינק שבו תוכל לקנות 12W7 ב 100$.

אני כבר לא מאמין.

ואכן חשבתי שנפלתי על מציאות - כנראה שאין כאלו - בכל מקרה אחרי לא מעט בילבולי שכל - שלי ושלכם - הפור יפול בין שיבה לשני פיונירים .

ראה LINK:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...item=5743741479

זה המחיר המינימלי למשומש

מה עוד שלגבי המשקל תצטרך לשלם OVER WEIGHT

לך על KICKER L7 2004 MODEL אם אתה מחפש SPL (שכח מאיכות)

או ORION-P MODEL (מחיר זול-באתר CBRSTEREO.COM)

בשביל איכות:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dl...item=5742071014

עם אין לך בעיה של משקל אז על :

ORION H2 10 INCH במבצע:

http://www.cbrstereo.com/index.asp?...PROD&ProdID=462

או 12 אינצ (עוד 80 דולר באותו אתר)

לא פחות טוב מה-JL AUDIO (ב-JL אתה משלם עבור השם)

ותוסיף מגבר לא פחות מ 1000 וואט RMS (רוקפורד 1001BD ב-400 דולר חדש ו-300 דולר מחודש פלוס משלוח-אין הבדל ביניהם)

של תשכח שאם אתה קונה משומש ועבדו עליך אז מחיר התיקון בארץ ל JL יעבור את ה- 1000 שקל !!!

בהצלחה

הדגמה חיה לתמימותי

jingel

jingel

• תוכן חדש...