Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב מגיע עם רדיו דיסק מובנה ושישה רמקולים.

הסאונד עלוב למדי. האם אפשר לשפר ע"י החלפת רמקולים בלבד או שיש צורך (כמו שהמליצו

לי בחנויות) להוסיף מגבר. הרכב מאד שקט ואני לא זקוק לעוצמות גבוהות אלא לצליל איכותי.

Subaru B4 2005 SW

H.U. Original

Morel Pulse

Logic plx 44

פורסם

מגבר יתן לך בספק גדול יותר זה אומר הגברה בריאה יותר וזה אומר איכותי הרבה יותר

מגב זה לא רק עוצמות מטורפות

כמה התקציב שלך ?

יש לך גישה לדיוטי פרי ? ( יש מבצעים גודלים מאוד על מגברים שם...)

פורסם

עצה שלי תעשה בניה מפיבר שתחליף את הרדיו דיסק המקורי! וכך תוכל להתקין רדיו דיסק טוב יותר! אשר יתן לך ביצועים בהרבה יותר טובים!הנה דוגמא:

8.jpg

3.jpg

2.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

בניה מפיבר להד יוניט שונה זה בערך העצה הכי גרועה שאפשר לתת ( לא נאמר בשביל לפגוע )

גם הבניה תעלה לו המון וגם ההד-יוניט החדש יעלה הרבה - הרבה מעבר למה שהוא רוצה להוסיף.

אני הייתי בודק אולי שדרוג של הרמקולים או בעיקר הוספת מגבר וקומפוננט שישב מקדימה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אני גם חושב כמו עופר אולי תשים איזה מאגנט BP2160 מקדימה שזה משהו כמו 350 כולל הרכבה...

מגבר תקנה לך את המאק אודיו Z4100 שזה משהו כמו 800 שקל...

חווט והרכב כמו שצריך והנה לך מערכת חמודה ביותר...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

זהו באמת אם יש גישה לדיוטי פרי אתה תביא מגבר כמו הלוג'יק זה יתן אופציות מה לעשות בשאר התקציב...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

יתכן שתהיה לי גישה לדיוטי: "לוג'יק" באיזה דגם מדובר ? מחירו בארץ מול הדיוטי ?

Subaru B4 2005 SW

H.U. Original

Morel Pulse

Logic plx 44

פורסם

לעופר דותן

המלצת על רועי מסאונד FX - אודה על כתובת / טלפון

Subaru B4 2005 SW

H.U. Original

Morel Pulse

Logic plx 44

פורסם
יתכן שתהיה לי גישה לדיוטי: "לוג'יק" באיזה דגם מדובר ? מחירו בארץ מול הדיוטי ?

מדובר ב:

Logic PLX44

מחירו בדיוטי: 99$

בארץ: 700-800 ש"ח...

והוא מומלץ מאוד, לי יש אותו ואני מאושר ממנו עד השמיים, וגם אנשים נוספים בפורום נתנו עליו ביקורות טובות+

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

• תוכן חדש...