Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהבתי את מה miran80 רשם

אייל אני עדיין לא נתקלתי במחני מעבדה של אחד המגברים האלה אם יש לך אני אשמח לראות

אם מישהו מישהו טוען שמגנאט מזיפים נתונים אז אני יכול להגיד את זה גם על הרוקפורד

מהנסיון של הרבה מאוד אנשים וגם שלי

המגנאט נותן תמורה ממש ממש טובה למחיר שלו ואני יכול להיות בטוח שגם אם הוא לא 675 RMS

הוא בטוח לא פחות מ 500 כמו הרוקפורד ( ואני יודע שעכשיו תבקש בדיקות מעבדה )

בכול מקרה אייל הרופורד מגבר מצויין

אבל לסיכום אני לא חושב שיהיה הבדל שמיע בין שני המגברים ( ולא חשוב לטובת מי )

מאגנאט זאת חברה אמינה אז אין פה הבעיה

לסיכום גם אפ הם באותה הרמה ואולי סטייה קטנה לאחד מהם

מדובר פה ב 1000 שקל

( וזה לא 1000 שקל במערכת כמו שלך אייל זה 1000 שקל שזה הרבה מאוד ביחס למחיר של המגבר)

עריכה:

יש עוד דברים במגברים מלבד הספק, אני לא אומר שהפאנטום נופל בדברים הללו, אבל אלו דברים שיש לשקול.

אייל זה נכון אבל מי אמר שהדברים האלה לא פועלים נגד הרוקפורד ולטובת המגנאט ?
פורסם

מהנסיון של הרבה אנשים? תראה לי בדיקות מעבדה ואל תדבר על ניסיון.

הטיעונים שלך נעשו טובים יותר בהמשך, אחרי שציינת ששמעת את שניהם, שכתבת על תמורה, מחיר מדוייק וכו'. אני אומר למה לא לכתוב את זה מההתחלה. תחשוב כמה הודעות היו נחסכות אם היית מרכז את כל מה שכתבת בהודעה הראשונה.

עדיין, הבחור לא ציין תקציב ואם יש לו מספיק גם למגבר יקר וגם לסאבים יקרים וכו', אז למה לא?

יכול להיות שאין לו, אבל לא טרחתם לברר.

פורסם

אייל אין לי בדיקות מעבדה ולפי מה שידוע לי אין בדיקות מעבדה

מה עושים במצב כזה ?

סומכים על הנסיון שלך ( שלי ) ושל אנשים באתר ( או חברים )

פותח התרד לא נכנס לפה

עופר כבר שאל אותו מה שאר הרכיבים שלו

פורסם

אני מסכים עם רוב התענות שהצגו פה....אף אחד עוד לא הוכיח שמגנאט מוציא את מה שכתוב עליו אך גם על רוקפורד אבל במדידות המגבר הוציא תוצאה יפה מאוד....אני אישית ראיתי את מגבר והיתלהבתי קיים בו קרוס מלא המגבר פשוט מעולה!

אם פותח התרד מוקבל כספית אז שיקנה מגנאט אם לא שילך על הרוקפורד...

אני לא חושב שאם כול הכבוד פותח התרד צריך ליסמוך על הניסיון שלנו כי אין לנו את מוצר ברכב ולא מצינו וחווינו את כול מעלליו.....רק מאדם בעל ניסיון ממשי ופראקטי אפשר לקבל עצה קולעת לכן אמרתי שידבר עם גו'קר....

פורסם

מסכים איתך בנוגע לכך שאין לנו השוואה של שתי ההגברות מעבדתית וניסיון אישי עם שניהם

ראש בראש ולכן רשמתי לך להימנע מכתיבה לא רלוונטית כגון הרוקפורד לא רואה את הפנטום ממטר אם אין לך שום הוכחה לכך

• תוכן חדש...