Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7793 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לצערי התחלתי לשמוע שריקה בסאונד ברכב , אני מבואס על זה רצח , אין לי כוח להתחיל להפוך את כל האוטו עכשיו .....

מישהו יכול לתת עצות ? :mm_sad:

פורסם

העצה היחידה שלי היא, תתפלא אבל תהפוך את כל הרכב ותבדוק מהיכן באה השריקה הזאת.

מגברים אחד אחד, RCA, אולי יציאות של הHU....

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

השריקה הזאת די מוכרת לי...

היו לי 2 רמקולים של פירלס בזמנו ה400 וואט הידועים והם היו מוגברים אז פעם שמעתי שריקות מהרמקולים לא הבנתי מה זה ופתאום בוםםםםם נשרפו לי הטוויטרים שברמקול... אז אני לא יודע כל כך מה להגיד לך אבל אם זה כמו שקרה לי אז כדי לך להיזהר...

לירן

פורסם

שכחתי לשאול אם השריקה עולה עם הטורים? לחיצה על הגז גורמת לעלייה בטון שלה לפי סיבובי המנוע?

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

זה נקרא רעש אלטרנטור, תעשה חיפוש בפורום לגבי הנושא.

בשביל שננסה לעזור לך.. תציין את כל הרכיבים שמותקנים במערכת שלך.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

אוקיי הפרטים אצלי באוטו הם :

די וי די AVX-P7300DVD פיוניר

קופסא שחורה AVM-P9000R פיוניר

טיונר T.V פיוניר

מגבר Z4000 קאדנץ

מגבר Q3000 קאדנץ

סאב 12 " קאדנץ

רמקולים קדמיים 4 אינטש Xtant + טיוטרים Xtant

רמקולים 6X9 מורל פולס

סה"כ החיבורים שלי נראים מצויין ואיכותיים , מהמצבר יוצא כבל 0.5 גייג'

עם מפצלים מאחורה , ועוד כל מיני דברים שאני לא מבין בהם

מה זה האלטרנטור ?

פורסם

מה זה האלטרנטור ?

במילים פשוטות, אתה יודע מה זה דינמו? (כמו של אופניים)! זה פועל על אותו עיקרון, ככל שהאלטרנטור פועל יותר מהר כך הוא מוסיף יותר מתח

Suzuki Jimny

פורסם

תעביר כבל RCA חיצוני על המושבים למגבר Z4000, ותגיד לנו מה קורה.

פורסם
כבלים של מתח ו-RCA עוברים ביחד?

מיתוס ישן ונושן.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...