Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת?!!? אני קניתי רמקולים וCD עם הכרטיס שלי ולא אמרו לי כלום! וביחד זה היה 400$

:?

בכל אופן אם זה המצב.. לך על הJBL השקעה טובה

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה זה השטות הזו שאפשר לקנות רק מוצר אחד? אם כבר מותר לך לקנות עד 200$ כי מעל זה או שתעלה איתך למטוס, או שתשאיר בשדת תעופה ותיקח את הסיכון שאולי תיעצר על ידי המכס ביציאה,

אני בחיים לא שמעתי שיש הגבלה למגבר לכל נוסע....אולי מישהו יחדש לי?

בכל אופן אני קניתי את הלוג'יק, אין ספק שלפי המלצות רוב חברי הפורום, הJBL מומלץ יותר, אני גם חושב כך אבל העדפתי ללכת על הלוג'יק בגלל הבדל של 100% במחיר!, אני יכול לומר לך שהוא מאוד חזק, נתן לסאב 400W RMS של פיונייר (המפורסם) בראש בגישור!, כלומר דיי חזק, השאלה מה אתה מתכוון להפעיל איתו? בעצם זה לא שאלה, אם אתה מתכוון להפעיל סאב של 400W RMS או פחות, היתי ממליץ לך על לוג'יק...רק בגלל שהוא זול יותר, אם יש לך תקציב, לך על JBL, אבל עדיין הלוג'יק מגיע עם שנה אחריות, אז אין לך מה לדאוג..ולדעתי האישית 2 לוג'יקים יהיו חזקים מJBL אחד....

(זו דעתי האישית)

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אין ספק שלפי המלצות רוב חברי הפורום, הJBL מומלץ יותר

יש לך טעות קטנה

זה שחברי הפורום ממליצים זה לא אומר שהוא מומלץ יותר

כול אחד מומלץ לקתציב שלו שבמקרה הזה הJBL עולה כפול

מי שמכיר אותי יודע שאני אוהב להמליץ על ה JBL אבל מבחינת תמורה למחיר פה אני לא בטוח...

סתם לכללי אם זה מעניין מישהו המגבר של לוגיק מסופק על ידי אוטופרט ( ואלה מוצר זול שלהם ! כול הכבוד )

פורסם

מתן,

אני לא בטוח שבארץ הוא זול כלכך....אני מאמין ומעריך שבארץ הוא עולה בסביבות 700 ש"ח +

ככה ראיתי אותו אפילו יכול להגיע ל800 ש"ח, האם אני טועה במחיר?

בדיוטי הוא אכן זול, שוב, אני אישית העדפתי אותו ב50% ממחיר הJBL.

Audi S5 4.2 V8 FSI Quattro

פורסם

אין לי בעיה של תקציב....ונישמע טוב העניין של שני לוג'יקים...אבל עזוב את העוצמה ...אמרו לי שהג'יביאל הרבה אבל הרבה יותר איכותי...זה נכון?...אני מעדיף להשקיע על משהו שישרת אותי לתקופה ארוכה ואיכותית...ולא משהו חזק ועוצמתי שיהרס תוך כמה זמן...אני לא יודע אולי גם הלוג'יק באיכות מעולה...אבל הג'יביאל..זה עולם אחר לפי מה שהבנתי...תקנו אותי אם אני טועה...

אהה וחבר'ה...מה אתם אומרים כדי לי להביא קומפוננט ולשים אותם מקדימה?

יש לי מאחורה pioneer 6/9' 330w ולא יודע לא ניראה אני הולך להחליף אותם בינתיים...

כדאי?

פורסם

לא צריך להגזים..

לחבר שלי יש את הלוג'יק שלוש וחצי שנים הכל עובד טוב מאוד!!

התדמית של JBL הרבה יותר טובה והרבה יותר אנשים מכירים אותו.

בנתיים ממה ששמענו בפורום על הלוג'יק, מסתבר שהוא מגבר ממש לא רע..

אני אישית הייתי הולך על הלוג'יק כדי להיות שקט. אבל זו דעתי.

פורסם

לו או סתם שואל...

ברור שיש לו למה לחבר אותם..

וסתם לכללי 2 לוגיקים מגושרים יתנו לו 4 ערוצים

אז אין פה קשר אם זה מגב ראחד או 2 פשוט הספק הרבה יותר גדול

פורסם

סאב בינתיים אין...

יש שתי רמקולים pioneer 6/9 330w אחוריים....קדמיים קליפורניה בום 240 וואט ושתי טוויטרים...

אני יודע שאחד יסדר אותי אבל אני רוצה שזה יכפיל את הכוח שהמערכת שלי מוציאה...50 וואט היא מוציאה...

המערכת שלי זה

pioneer dhe8650

פורסם
סאב בינתיים אין...

יש שתי רמקולים pioneer 6/9 330w אחוריים....קדמיים קליפורניה בום 240 וואט ושתי טוויטרים...

אני יודע שאחד יסדר אותי אבל אני רוצה שזה יכפיל את הכוח שהמערכת שלי מוציאה...50 וואט היא מוציאה...

המערכת שלי זה

pioneer dhe8650

אם אתה לא רואה את עצמך משדרג תשכח מכול מה שאמרתי סורי שטעיתי

מגבר אחד בהחלט יספיק לך

פורסם

כמה וואט הוא מוציא?

לא אר אמ אס ...כי אני לא יודע את האר אמ אס של הרמקולים שלי...

ויכול להיות שאני יביא קומפוננט קדמיים...וסאב בעתיד הרחוק...אז מה אומרים?

• תוכן חדש...