Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7843 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אם זה המצב הייתי ממליץ לך לחבר את לוגיק לקומפוננט ולסאב ואת האחוריים להשאיר לקליפורניהמקסימום אם לא תאהב את השינוי אז תיגשר לקליפורניה.....

אבל כדי לך לחשוב על שידרוג רדיו דיסק בעתיד כי זה ממש גורם מכריעה...

פורסם

אם אתה מרוצה מהקליפורניה. אז עוד מגבר אחד יספיק לך.

אחד לסאב ולרמקולים האחוריים והשני לקדמיים.

מחר אני יבדוק לך מחירים אצל היבואן.

אני חושב ב1000 שקל אפשר להביא שני מגברים של 1000W קלי.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

תמיר שלחתי לך הודעה שתבדוק לי לגבי הלקיפורניה בום 1200

אני בטוח שאתה יכול להביא 2 של 1000

ב 1000 שקל

כי אז הם מכרו מגבר של 1000 כולל כבל RCA במחיר של 499

פורסם

למה לא תמכור את הדוטק ותבדוק ביחד עם הכסף שידרוג להייבירד?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני חושב שהייבירד מקדימה יעשה שינוי מאוד רציני...

שמע ההגברה שלך תחזיק אותו בכבוד אני חושב...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

וואלה אם תישאל אותי קליפורניה בום לא ממש ילך עם היבריד ...לא חבל על הכסף.....

שמעתי את היבריד על הגברה של JL AUDIO ורק במוזיקת רוק ההיבריד הרשים אותי....

אז עם הגברה של קליפורניה חבל לבזבז כסף על היבריד כי שינוי גדול זה לא יהיה אלה ביזבוז כסף...

מתן, אני לא אומר לך להחליף הגברות עם הציוד הקיים אבל אם אתה רוצה לעלות רמה אז תיקנה הגברה נורמלית ואחרי זה תיקנה לרכיבים ששווים הגברה כזו.... דבר עם שי הרי הוא מרוצה מהמגנאט כי רוקפורד אתה לא חושב שצריך לבזבז ...ושוב זו דעתי ואני איני בא לעקוץ או להתחיל ריב... זה מה שאני הייתי עושה אם היה לי 1000שקל...

ושוב אני לא חסיד של שום חברה ...אני פשוט חושב שאם תעלה רמה המגברים אתה תיהיה ממש מרוצה מהשינוי אני יכול לחתום לך(לפחות ככה אני הייתי)....

פורסם

אדי הוא הולך לחבר שני גישורים לקומפוננט שלו, אין לו סיבה להביא שום הגברה אחרת מבחינת תמורת צליל מהסט..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב, אם ככה אז כניראה עדיף 2 גישורים של מגבר של קליפורניה מאשר 2גישורים של מגברה טוב...

אם ככה עסק והוא זול אז למה לא....

פורסם

אני במקומך הייתי מתחיל בבניית תיבה נורמלית.

מגבר חדש,הJBL בגישור לסאב ושתי יציאות לאחוריים,ככה תהיה לך יותר עוצמה לסאב ממה שיש לך עכשיו, ואת הקליפורניה תחבר בגישורים לקומפוננט. או אפשרות שניה ואולי כדאית למקרה שתרצה להוסיף מתישהו עוד סאב זה להביא את המונומאגנאט לסאב ומגשר את הקליפורניה לקומפוננט ואת האחוריים שתחבר לHU,תחשוב על זה כבסיס לשידרוג לשני סאבים אם אתה מתכנן להוסיף בעתיד

פורסם

טוב ברגע שאני יביא מגבר חדש ( אין לי מושג מתי זה יהיה )

אני יבנה תיבה חדשה

אני בסוף לא רונה את המגבר של לוגיק...אולי אני יביא עוד הגברה כמו שיש לי עכשיו תלוי במחיר...

אני מחפש קצת גם יד שניה...

פורסם

אני ממליץ לך מתן לעלות "רמה"ולהביא מגבר טוב.....ד''א יש כמה הצעות למכירה של רוקפורדים אם אתה מעוניין שלח לי ה"פ אני יפנה אותך ...אני מקווה שעוד לא מכרו אותם...

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לחבר בגישור את הדוטק לקליפורניה בום, כי אי אפשר לדעת אם המגבר לא ידפוק את הסט שלך - מגברים זולים לא תמיד כל כך אמינים....

וכמה הסט יכול לקבל? תלוי בגודל שלו - תסתכל באתר של מורל ותראה בדיוק כמה הוא מסוגל לקבל.

• תוכן חדש...