Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

איך הייתם מתארגנים עם התקציב הנל ? אני שומע בעיקר מוזיקה שחורה ופה ושם קצת אלקטרונית (לא דברים עצבנים מידי -בעיקר ניו יורק האוסים ופסיכודלים קלים) .

חשוב לציין :

א)הדיוניט איכותי מאוד (והכוונה לא לדולפינים ושאר הקשקושים אלה מכשיר שמוציא סאונד טוב נטו בלי יותר מידי פוזה) . איך האמינות של המכשירים של אלפיין(ברמת כניסה) לעומת פיוניר (שהם סוסי עבודה לפי מה שהבנתי) ?

ב)לא כולל התקנה וחיווט

בקשר לקומפוננט חשבתי על המורל דוטק . לפי מה שהבנתי מקריאה בפורום וקצת התייעצות עם אנשים מבחוץ הם נותנים תמורה מעולה ל"גובות" ובהחלט מספקים את הסחורה יפה מאוד ואף מעבר.

בקשר לסאב וופר - עקב זה שהתקציב די דחוק וכבר ציינתי שאני רוצה להשקיע בהדיוניט יותר מהשאר אני חושב שאני יסתפק בפיוניר 305C ... לפחות בתור משהו זמני עד שאני יוכל לשים משהו מכובד יותר וקרוב לוודאי גם מגבר מונו

איזה מגבר יוכל להגביר בכבוד את ה305C ואת הקומפוננט ? (עם דגש לקומפוננט כרגע כמו שציינתי הוופר הוא די זמני).

נ.ב למרות שאני ממש קפוא עם התקציב אם לא תיהיה ברירה אפשר לגלוש ל5K גג .

תודה רבה לכולם

פורסם

ההד יוניטים של פיוניר לא גרועים הם אומנם לא מתקרבים לרמה של האלפיין אבל הם סבבה ביותר בכלל לךא גרועים חצי פורום יעיד על כך...

קנה לך איזשה 7600 של פיוניר לפי דעתי 1400 שקל

אמרת שאתה רוצה מוראל דוטק זה עוד 900 שקל בערך 1000 גג

הגברה הייתי ממליץ לך בחום על מגבר כמו שלי סאונד סטורם סדרת סטראץ' דאדי הדגם המדויק הוא D350.4 הוא נותן בראש רק הבעיה שמחיר אני לא יודע עשו לי מחיר גלובלי כולל התקנה וסאב אם תרצה דבר איתי בפרטי אולי גם לך נארגן מחיר גלובלי עם התקנה אבל בלי סאב

וסאב ישאר לך כסף לאחד של פיוניר...

מקווה שעזרתי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אני חייב להתעלק ולשאול: למה רובכם ממליצים על המורל דוטק, אבל כשאני מגיע למתקין לקבל המלצה על קומפוננט ושאר רכיבים הוא ממליץ קודם כל על הפולס (מורל). למרות שהמורל דוטק יותר יקר אני מקבל (לפחות משני מתקינים מקצועיים, איזור המרכז ואיזור השרון) המלצה שהדוטק עדין יותר ופחות מומלץ לעומת הפולס שמתאים לכל סגנונות המוזיקה והרמה שלו גבוהה ביותר.

למה דוטק ולא פולס?

פורסם

על איזה מתקינים אתה מדבר שהם כל כך מקצועיים ? (אני כפרסבאי,מכיר את כולם ..)

דבר שני, קומפוננטים זאת העדפה אישית... את הפולס לא שמעתי, את המיליניום אני מכיר.

ויש הבדל גדול בינו לבין הדוטק ..לטובת הדוטק כמובן.

בכל אופן, לחנויות בדרך כלל יש שיקולים כלכליים עבורם, מה עדיף להם למכור .. מה נמצא בסטוק .. וכו וכו ..

זהלא תמיד המלצה תמימה .... וגם אם הייתה כזאת, לכל אחד העדפה משלו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
על איזה מתקינים אתה מדבר שהם כל כך מקצועיים ? (אני כפרסבאי,מכיר את כולם ..)

דבר שני, קומפוננטים זאת העדפה אישית... את הפולס לא שמעתי, את המיליניום אני מכיר.

ויש הבדל גדול בינו לבין הדוטק ..לטובת הדוטק כמובן.

אתה בטח מכיר את משינה.... ?

מה לגבי גריז מערכות?

קיבלתי משניהם אותה תשובה: "ממליץ בחום על הפולס. אל תבזבז כסף על דוטק למרות שאתקין לך כל מה שתחליט"

מה דעתך על התשובה הזאת? היא היתה דומה בצורה מדהימה!

פורסם

תודה רבה חבר'ה אבל תנסו כמה שפחות תגובות סרק וכמה שיותר הצעות למפרטים שאתם ממליצים .

מיקמיק אשמח לשמוע המלצות ממך (-:

לילה טוב

פורסם

לגבי הפולס הרמקול הזה עולה בסביבות ה 400 שח

בעוד שהדוטק עולה 900 שח

אז אני לא מבין מאיזה בחינה הפולס עולים על הדוטק בטח שלא במחיר אז כניראה שגם לא בסאונד

המלצתי היא ללכת על האנפיניטי אחלה סאונד ברוב סוגי המוזיקה

פורסם

לגבי פאנלים, באמת שיש לי ניסיון דיי מצומצם .. אז לתת המלצות כאלה ואחרות אני לא חושב שזה יקלע למצב .. אתן לחבר'ה המלומדים פה לעשות את העבודה הטובה שלהם :)

לגבי הקומפוננט של המורל דוטק, הייתי ממליץ לך לקחת בחשבון עוד סטים שנמצאים בטווח, כגון ה PHASE.

וכגון הBAZOOKA RX, שאני מאוד אהבתי .. אם תעשה חיפוש בפורום תראה שרוי מצא אותם ב850 שח..

לגבי הגברה, היתי ממליץ לך על הJBL 75, (אם תוכל להביאו מהדיוטיפרי, הרווחת .. עלות 200 דולר).

לגבי הסאב של פיוניר, דבר ראשון היתי ממליץ לך לשמוע אותו במספר אפליקציות ולהחליט איזו תיבת תהודה יותר קולעת עבורך .. כי התיבה משפיעה המון על איך שתנצל את הסאב...

(העדפה שלי בתוך האימפרזה שלי, היא תיבה פתוחה בתדר 32, לפי דעתי נותן שילוב לא רע בין העוצמה שלו לבין התדר הנמוך שהוא מגיע אליו)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
לגבי הפולס הרמקול הזה עולה בסביבות ה 400 שח

בעוד שהדוטק עולה 900 שח

אז אני לא מבין מאיזה בחינה הפולס עולים על הדוטק בטח שלא במחיר אז כניראה שגם לא בסאונד

אה???!! :confused:

א. אתה עושה השוואת איכות לפי מחירים? זה יפה... חדש לי...

ב. הפולס לא עולים על הדוטק מבחינת המחיר? הם יותר זולים, אתה בעצמך אמרת. תתנסח ברור, לא הבנתי למה התכוונת. אם הם יותר זולים אך מספקים איכות למה הם לא עולים על הדוטק?

ג. אני לא באתי להגיד מי יותר טוב, סה"כ שאלתי למה הדוטק כל כך מומלץ אם קיבלתי שתי תשובות זהות ממתקינים, כאשר שניהם אומרים שהקומפוננט פולס הוא חזק יותר ומתאים לא רק לסגנון מוזיקה אחד.

אני פשוט מעריך מאוד את ההמלצות והדיעות של האנשים בפורום אבל מצד שני חשוב לשמור על פורום איכותי, ולא פורום של שמועות - "הדוטק הרבה יותר טוב" כי ככה אומרים. אם יש דיעה מקצועית אני אשמח לשמוע, אני מתכוון חודש הבא להתקין מערכת איכותית ואני רוצה לקלוע בול.

פורסם

בעיניין של אלמנטים, אין דבר כזה דיעה מקצועית, ולקרוא לשני מתקינים משני חנויות - דיעה מקצועית ..

זה בהחלט לא מקצועי .....

דיעות בנוגע לאלמנטים צריכים לקבל - מהמשתמשים ומהאוזן שלך .. לא ממה שנוח יותר למוכר למכור לך.. מסיבות אלו ואחרות .... (זה לא בהכרח חייב להיות בגלל שזאת באמת מה שהוא חושב שעדיף לך).

תסמוך על הפורום, שיש פה להמון אנשים ניסיון עם הדוטק ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני אישית שמעתי את הפולס ואת הדוטק אהבתי הרבה יותר את הדוטק ולא משמועות כמו שרשמת אלה מינסיון באותו רכב עם אותה הגברה

ושמעתי גם את האינפיניטי שלדעתי נשמעים יותר טוב משני הראשונים ולכן המלצתי עלהם

אבל אתה יודע כל אחד והטעם שלו

שאני ממליץ אני מיתכוון רק לשמוע

לא ישר לרוץ לקנות

יענו לקחת אותם בחשבון

פורסם

לדעתי פשוט הדוטק הוא יותר עממי.

כשאני באתי למתקין שלי ישר אמרתי לו שאני רוצה את הדוטק.

המתקין אמר לי ישר שאני בן היחידים שבא ומבקש ישר דוטק והוא הוריד לי את המחיר בגלל זה.

אני יכול להגיד מנסיון שהדוטק הוא יותר איכותי בישבילי מהפולס ובהרבה.

זה כמו שגם אין הרבה חנויות שכשתבוא אליהם הם יציאו לך את ההייבריד.זה עניין של כסף,ביקוש,וכמו שאמרו "הסטוק".

hu:pioneer 4650

Component:morel dotech mkII

פורסם

V6: מבחינת סאונד - יכול להיות מצב נדיר שסידרה נמוכה נשמעת יותר טובה מסידרה גבוהה.

אבל הדוטק הוא סידרה מעל הפולס, נשמע יותר טוב, עומד בהספק יותר גבוה ומיוצר בארץ בניגוד לפולס שמיוצר בסין (זה שהפולס מיוצר בסין לא אומר כלום על טיבו).

לדעתי, המתקינים ששאלת מנסים למכור לך את הפולס כי יש להם את הסט הזה בכמויות יותר גדולות בגלל שקל יותר למכור מוצר זול, והם מנסים למכור לך אותו עם כל מיני טענות.

הדוטק יותר טוב מהפולס בכל דבר.

פורסם

תודה רבה חבר'ה על הדוטק אני די נעול מה שיותר עומד באוויר כרגע איזה הגברה אני יקח

מה אתם אומרים? ופה אני מוכן לתת עוד פוש קטן בתקציב בשביל משהו איכותי

מיקמיק - האם אפשר להשיג את הJBL במחיר שפוי(ובכלל) גם מחוץ לדיוטי פרי ? אין לי טיסות בקרוב לצערי \:

• תוכן חדש...