Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סאונדוואב אמר הכול לגבי הדוטק והפולס מסכים איתו...חברה אף אחד לא נתן לפותח התרד מפרט כמו שצריך ( חוץ משי )

תעשו טובה יש לכם מה לשאול תפתחו תרד...

לדעתי פיונר 760 רדיו דיסק מציוין זה שיש לו מראה טוב ותצוגות זה רק תוספת וזה אמור לרצות אותך

מחיר 1400

קומפוננט מורל דוטק ( כדאי שתשמע לפני ) בכול מקרה סט מאוד איכותי

מחיר 900 שקל

איטום לדלתות הקדמיות יתן חל שינוי גדול מאוד

מחיר 550

2 סאבים פיונר 305C אין ספק ש 2 פיונרים עם תיבה נכונה והגברה טובה יתנו לך ממש ממש תמורה טובה !

מחיר 700 שקל לא כולל תיבות

אם יש לך אפשרות לקנות מהדיוטי פרי 2 מגברי JBL GTO 75.4 מגברים רק עם ביקורות טובות

במצב כזה אתה מחגבר מגבר אחד ל 2 סאבים ומזרים 560 RMS זה לא מעט לסאבים

מגבר שני מחובר בגישור לדוטק ומספק להם את כול הכוח שהם יכולים לקבל זה יתן לך עוצמה חזקה והגברה בריאה שזה אומר איכות מצויינת

מחיר 400 דולר = 1750 שקל

יצא לנו 4600 שקל אני ממש ממש לא חושב שמישהו יכול להציע לך מפרט שיתן לך תמורה כזאת

תבנה תיבה מתאימה שתעלה לך עוד כמה גרושים

וזה אתה פשוט תשמע מושלם עוצמתי מאוד ואיכותי מאוד

פורסם

תודה רבה מתן (-: מאוד עזרת לי

תגיד יש מצב להשיג את הJBL גם מחוץ לדיוטי פרי ? כמו שציינתי לא ידוע לי שאני הולך לצאת מהארץ בקרוב .

פורסם

אז קצת נדפקת...הכי הכי זול שאני שמעתי שמוכרים את המגבר הזה בארץ זה היה ב 1400 שקל ( סורי אני גם לא זוכר איפה זה )

גם במחיר הזה עדיין זה מגבר שווה את הכסף שלו רק שלא תוכל להרשות לעצמך 2 מגברים כאלה...

פורסם

כן אחי ראיתי בחנות בשם "פומפה" שמציעה את המגבר ב1400 שקל

אם זה כאלה הפרשים אסטרונומים אני יבקש מאיזה חבר\קרוב משפחה שטס בקרוב שיקנה את זה (בדוק יש את זה במלאי שם ?) .

בכל מקרה איזה פשרות יש חוצמה הJBL בסקאלת מחירים הזאת?

תודה שוב

פורסם

אל תסמוך כל כך על הדיוטי פרי ממה שאני זוכר נגמר במלאי...

בכל אופן כדאי להתקשר ולבדוק אם יש במלאי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

פעם אחרונה ששמעתי ממישהו בדיופרי - זה היה במלאי - וזה לפני שבוע.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...