Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברור שזה מגבר מצויין ואני לא חושב שהוא רעה פשוט אני מכיר אנשים יש להם ניסיון רעה וטוב..

ואני חושב שהמגבר הזה הוא לא ברמה של פלנאט אודיו או סאונדסטרים או רוקפורד וב2000שקלים שווה להביא אותם מאשר את הJBL כי באמת שיש הבדל....

לדעתי ה801X לא רואה אותו מימטר זו דעתי..

זה מגבר טוב מאוד לרמותו אבל יש מגברים טובים יותר בתקציבים האלה(ואני לא מדבר על דיוטי פריי כי בדיוטי פרי באמת רואים כמה המגבר הזה שווה ובארץ סתם מנפחים מחירים בגלל שם המותג(JBL))..

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מי שמעוניין בקניה....תעשה לעצמך טובה תקרא עוד קצת בפורום ואז יהיה לך יותר כיוון

איזה מוצרים לקנות ולמי להקשיב

עדיף שיקח לך עוד חודש אבל בסוף תיהיה מרוצה

אני גמרתי להגיב בתרד הזה נקודה מספיק נמחקו כמה תגובות

פורסם

אדי.. בחול המגבר הנ"ל עולה בסביבות ה300 $

http://www.jbl.com/car/products/product_detail.aspx?prod=GTO75.4&ser=GTS&cat=AMP

MSRP U.S. $: $374.95

אז כרגע בגלל שהראתי לך שהוא עולה יותר, הוא "שווה" יותר?

אם הרמה המקצועית של אנשים בפורום הזה לא מספיקה לך כדעה, תסתכל בפורומים בחו"ל, גם שם יש להם דברים טובים לומר עליו.

פורסם

בוא תראה לי כמה עולה מגבר של סאונדסטרים ופלאנט אודיו....ושוב אני לא אומר דברים רעים אני אומר שיש דברים טובים ודברים רעים כמו על כול מוצר..ואני חושב שהמגבר הזה והדגם המסוים לא ברמה..... וידידי להראות מחירים באתר החברה זו לא ממש חוכמה....

לפותח התרד אני ממליץ לך ליקנות מגבר איכותי וחזק אבל לא את הJBL כי יש טובים מימנו בתקציב שלך!

פורסם

דווקא לחברה אני חושב שיהיה אינטרס להראות את המחיר הזול ביותר, לא ככה?

מצאתי לך של סאונדסטרים, מגבר תואם מבחינת הספקים ואף טוב יותר.

עלותו היא 219 $

ע"פ זה אני אסיק שהוא לא טוב מספיק כיוון שהוא זול?

תהיה קצת חיובי, גם בעולם שלנו ניתן עדיין למצוא דילים טובים ומשתלמים במחירים "הגיוניים".

http://www.infinitecaraudio.com/cgi-bin/icastore.cgi?user_action=detail&catalogno=VGA3204

ובאשר לJBL.

הנה, מחיר נמוך מן האתר של החברה, אך עדיין מעל הסאונדסטרים.

http://www.cardomain.com/item/JBLGTO754

פורסם

לא,כי הצרכן קונה מהמפיצים והיבואנים שאצלהם המכירים זולים יותר מהמצוין באתר החברה.

ו374$ זה כנראה המחיר מחירון של המוצר ביציאתו לשוק ולא מחיר עכשוי.

אין ארוחות בחינם ואף אחד לא ימכור מגבר בכמעט 200 דולר פחות!!!

פורסם

מה שרשום בחרה זה נראה לי כמו מחיר הגג של המוצר...

אדי בפעם המליון

אם אתה חושב שמוצר אחד יותר טוב ממוצר אחר

ואם אתה שולל מוצר מסויים בבקשה תרשום את הסיבות !

פורסם

כניראה שיש לך בעיה קשה הבנת הניקרא ...כתבתי כבר שאני לא שולל דבר...הJBL מגבר מצויין אבל המגברים של החברות הנ''ל טובים מימנו... הדגם של JBL בארץ לא שווה את ה1500שקל אפשר להביא ב2000את ה801X שטוב יותר מימנו בהרבה.... לסיכום הJBL מגבר טוב אבל בתקציב של 2000שקל אפשר לימצוא דברים טובים יותר....

ושוב לא שפוטים מגבר רק לפי נתוני הRMS שלו אני יכול להביא לך גם קליפורניה בום שכותבים 250וואט ליציא נו.אז הם טובים יותר מהJBL...

מתן ,למה אתה למחליף את הקליפורניה לJBL?

פורסם

בוא נסגור את הויכוח פה, אם תרצה נמשיך בפרטי, אין טעם להכניס לפורום עוד ויכוח JBL על תרד שלא קשור לנושא :)

וfsound אני לא ממש דובר רוסית... אז נצטרך לסמוך עליך :)

פורסם

אדי, כשאתה אומר שהJBL הזה, פחות טוב מה801X. למה אתה מתכוון ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה לא עניין של וויכוח

זה עניין שזה לא הגיוני שאדי ירשום דברים כאלה ולא יסביר למה

אם הוא אומר במפורש שה 801X עדיף על הJBL שאין לו נסיון רציני עם 2 המגברים שיסביר במה ה 801 עדיף

הדגם של JBL בארץ לא שווה את ה1500שקל
למה אתה חושב שהוא לא שווה ? בגלל שבדיוטי הוא עולה יותר זול ?

עכיו איפה מוכרים את ה 801X ב 2000 ?

פורסם

אתם טוחנים מים.. אבל בחירה שלכם.. :)

בכל מקרה נראה לי שסטיתם מהנושא קצת (הרבה)

התקציב של הבחור לפי האתר שהוא הראה עומד על 1300...

פורסם
כן עד 2000 ש"ח
התקציב הוא עד 2000 שקל..

לגבי הטחינת מים, לתת המלצות על דברים שאינך יכול להסביר ממה הם נובעים .. זאת טחינת מים.

להתבסס על המחירים של המוצרים בארץ, בשביל להגיד שרוקפורד הוא מגבר מועדף, זאת טחינת מים.

אדי תתחיל לבסס את התשובות שלך, זה לא הגיוני שתמליץ למישהו על מגבר בגלל שהוא עולה יותר בארץ.

אתה רוצה להמליץ לו על מגבר, בגלל שהוא יקר יותר ? מקובל עלי.

תלך לGOOGLE תעשה חיפוש כמו כולנו .. ותביא השוואות מאתרים -זהים- בחול.. ואז תוכל לטעון שהנה, בחול כאן וכאן, הוא יקר יותר .. "אז אני חושב שהוא טוב יותר"..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...