Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי חפירה עמוקה בחוברות שיש לי(תודות סאונדFX) החלטתי ללכת על משהו ספציפי אבל קשה לי להינעל..

אז ככה אני תוהה אם לקנות את הרוקפורד P8004 (כן כן זו לא טעות דפוס) של רוקפורד שמוציא 100RMS ליציאה ו400 בגישור או את הS2.500.4 שמוציא 40לקידמיים ו100 לאחוריים כשהם ניתנים לגישור(היציאות האחוריות) ואז יש 400.

הבעיה היא שאת המגברים הנ"ל קשה לראות על רכבים כי שניהם לא ממש נמכרים בארץ.

דיברתי עם אודי מאוטופרט הוא אמר שהמגבר של לייטנינג הוא מגבר ואני מצטט " מדהים".

אז ככה אני רוצה להפעיל איתו את ה305 הסאב הידוע וקומפוננט של לייטנינג ה165C שני הדברים שחשובים לי זה השלט של הבאס שנמצא ב8004 ולמרות שבחוברות הלייטנינג נראה עם שלט גיין אודי אמר שזה לבאס או פאנץ' בשפת רוקפורד. הדבר השני שחשוב לי זה שהסאב לא ימות או יתפרק...

כמובן שהייתי מעדיף ללכת על סדרה של דיברי לייטנינג וללכת על מוצר אחד אבל מה אתם הייתם ממליצים?

:wink:

פורסם

אני הייתי הולך על הרוקפורד...

נראה לי קצת חלש, 40 לקומפוננט שלך.

מה שכן, תיזהר עם ההתקנה, תתחיל מגייין מאד מאד נמוך בשביל לא לשרוף כלום.

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

אבל המגבר של הלייטנינג לא אמור להיות כבר מתואם עם הקומפוננט שלהם?

הבנתי ת'עניין עם הגיין אני יודע שהסאב יכול פתאום להגיד ביי ביי...

אולי בכלל עדיף לי ואפילו מספיק לי ה4004? מה דעתכם?

פורסם

העובדה שאתה רוכש שני מוצרים של אותה החברה, לא אומרת דבר ואין פה שום השלכות.

לגבי מה עדיף לך ? זה שיקול אישי שלך ... השאלה מה העלויות, השאלה מה אתה מחפש... והשאלה במה תסתפק.

יכול להיות שבכלל עדיף לך ללכת לכיוון אחר בכלל, ולא דווקא להיות נעול.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כמה עולים המגברים?

אני אישית הייתי הולך על רוקפורד אבל מחפש עוד הצעות בשוק אולי תימצא מגבר שנותן תמורה זהה בפחות כסף...אני בטוח ש801X יעלה פחות יותר מהP8008...

פורסם

אני עדיין לא יודע את המחיר המדוייק חוץ מזה שאת ה4004 הציעו לי ב(כן כן) 1200...

אדי אני מעדיף לקנות ת'סדרות החדשות

פורסם

עדיין לא ממש הבאת תקציב...

דרך אגב אדי, ה801X בא עם קרוס מלא?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חיובי,קרוס עצבני עם באס בוסט ....הכול העסק!

ד''א

לכול הסדרות של רוקפורד חוץ מPUNCH 301X ן501X יש קרוס מוגבל שאר הסדרות בעלות קרוס מצויין....

פורסם

לדעתי 8004 לא שווה את הכסף

אם תשאל אותי אתה מחםש עוצמה ?

תקנה 2 מגברים של JBL GTO75.4

זה יתן לך 4 ערוצים של 280 RMS

תמורה שבחיים לא תקבל משום מגבר של רוקפורד

יש לך סאב בעסק ?

אתה תמיד יכול לקנות מונובלוק זה יהיה עדיף ועוד ישאר לך כסף

שוב לדעתי 8004 לא שווה את הכסף שלו נקודה

אתהמשלם פה כמה אלפי שקלים על מגבר שאין בו יותר מידי

וכן אני בעד 2 מגברים טובים מאשר מגבר אחד "טוב מאוד"

פורסם

מתן נתן את הקביעה הזו על סמך העוצמה שהבחור יפיק מההגברה ..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חח,שמע אני לא רוצה ליפתוח דיון פה אבל זה דיי אבסורד לדעתי זה כמו שבן אדם יבוא ויגיד לך אני הולך ליקנות פרארי ואתה תבוא תגיד לו קנה 5 אימפרזות טורבו הם באותה מהירות אבל זולות יותר(אוקי אולי לא פרארי אבל הבנתם את העיקרון):| ...

הבן אדם אמר שהוא יכול להביא 8008 אם הוא זהה יחסית ל801X אפילו 10000 JBL לא שווים מולו כי הוא פשוט מגבר ברמה גבוה יותר מהJBL הזה....עזוב אותך להשוות רק לפי וואט הרי יש לך עוד טרנזיסטורים ועוד דברים דרכם עובר מתח הצליל..ל801X יש באס בוסט יש לו שלט מיוחד והוא עוצמתי וחזק כניראה שגם8008 האח הצעיר...

אני חושב שאם תיהיה לך היזדמנות להביא 8008 או 801 תביא ..אל תחשוב להביא 4 JBL ככה לפחות אני הייתי עושה ..ולא בגלל שאני חסיד של רוקפורד פשוט המגבר איכותי יותר!

ושוב אני לא בא להיכנס לוויכוח או לעקוץ אני סתם אומר את דעתי בנושא....

ודעתי תישאר דעתי ואני מבקש בלי מחלוקת....

פורסם

רק עשיו ראיתי את התגובות בתקד שחכתי אותו לגמרי

אדי אנחנו יכולים להסכים על 2 דברים

1.

2 JBL יתנו עוצמה הרבה יותר חזקה 280 RMS

גם עם JBL היו מזיפים נתונים בכפול עדיין עוצמה הייתה הרבה יותר חזקה בזה אתה מסכים איתי ?

( אתה לא יכול שלא...)

2.

הגברה חזקה יותר שווה הגברה בריאה יותר ( ללא קליפינג בכלל )

זה אומר שהצליל אמור להיות יותר נקי ויותר איכותי...אתה יכול להתווכח על זה ? לא נראה לי

אז עכשיו נשאר לך להגיד לי למה 8004 עדיף...? במה הוא יותר איכותי ?

ואני רק מב'קש ממך מראש בוא נבד את אייל

לא מתאים לך לענות אל תענה לי אתה לא חייב לי כלום ( אבל אני מאוד מצפה ממך שתענה )

רק בבקשה על תיתן לי דגובה לא במקום

פורסם

לא מדובר בלכבד אותי, אלא קודם כל לכבד אחד את השני ואת עצמכם. ויכוח ילדותי לא מוסיף לכם כבוד. להיטפל לאדי לא מוסיף כבוד. הוא אמר שזו דעתו וזוהי זכותו.

תפסיקו להרוס כל ת'רד. אם אתם לא מסכימים, יש דרך לכתוב את זה ולא בניסיון להוציא את השני טמבל.

הודעות שלא תורמות לפותח הת'רד, נמחקו.

• תוכן חדש...