Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ללאנזר יש הצהרות גבוהות...

בכל אופן המחיר דיי זול, אם אין ברשותך אלטרנטיבות .... לא נראה לי שיש לך אופציות.

(אני במקומך הייתי עובר קצת על יד שניה.)

דרך אגב, לא ציינת עבור מה ההגברה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ללנזאר אכן יש הצהרות גבוהות אבל אף אחד עוד לא הוכיח אם הם מזוייפות...זה סתם שמועות ומשעיות שהולכות בתחום...

לחברים שלי יש לנזר וכלום מרוצים ואני חושב שאם המגבר מתאים לדרישות שלך אז לך עליו אני בטוח שתיהיה מרוצה!

פורסם

אדי כבר הוכיחו שמדובר רק בהצהרות.

ואני לא אכנס איתך לנושא שאתה לא מבין בו דברים פשוטים.

אם חברה כל כך "מכובדת" אפילו בדגמים הגבוהים שלה מזייפת .. זה רק מראה מה היא שווה ...

(מגבר של 150 וואט לערוץ, ב600 שקל ..... טוב שאנחנו לא אופטימיים אדי :) )

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כן גם אני לא רוצה להיכנס כי כבר הביאו פה הצהרות וניסויים שהראו שהם לא ממש מזיפיים...

ובחייך שי הרי גם מגנאט שאתה כול כך מעריץ תימכור מגבר שמוציא 8000RMS ב2אום ב1400שקל בלחץ נו..בוא נהיה אופטמיים....

פורסם

מאגנט מוכרת מגבר של 8000RMS ב1400 שקל ?

איפה ???

"סתם , לשם דוגמה קלילה , הנה כמה בדיקות הספקים מהמגזין Autohifi הגרמני :

Lanzar Opti 500x2 מוצהר כ 500WRMS לכל ערוץ , 330W במדידה

Dragster DA604 מוצהר כ 60WRMS לכל ערוץ , 48W במדידה

ויש עוד המון המון דוגמאות גם חיוביות וגם שליליות על הרבה חברות.

"

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

תביא בדיקות של מגנאט ....

הרי אמרת שמגנאט יש סטייה של רק 10 אחוזים אוו אז גם מגנאט מזייפים מעניין למה אתה לא שולל אותם הרי אתה שולל ובוזה כול חברה שמזייפת אבל את מגנאט אתה לא ממהר לישלול... פשש מעניין....

בעניין ה800RMS היתכוונתי למונו...

פורסם

מאגנט מוכרת מונו של 800 וואט ב1400 שקל ?

אדי, לאנזר מכרה מגבר של 1200 וואט, ב1500 שקל.

ואתה מתפלא שמאגנט מוכרת מגבר של 670 וואט, ב1400 ?

העובדה שאתה רוכש רק מוצרים שדופקים עליהם מחירים, וגם שמה משקרים לך בהקשר להצהרות ..

לא אומרת שלא המציאו את הילד הזה..

לגבי המוצרים שלי, כבר הסברתי לך שוב ושוב. אני מאמין שהם נותנים את מה שכתוב עליהם - משום שעשיתי להם הרבה השוואות למוצרים דומים, ומכאן הגעתי למסקנה הזאתי.

הלאנזר שהשוואתי למאגנט שלי - בהחלט לא נותן 125 וואט ליציאה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

פשש איך השוות בעזרת האוזן? אין לך בדיקות של מגזינים?

שי,הרי אתה שקוף יש לך ניסיון חיובי עם מגנאט ואתה מאמין שהם לא מזייפים ונותנים את התמורה אבל יש לך ניסיון עם מגבר עלוב אחד של לנזר והוא שלילי לכן אתה שולל חברה שלה ומדבר כאילו עברת ושאלת כול אחד שיש לו לנזר והוא אמר לך שהוא לא מרוצה...נו בחייך שי תפסיק כבר לעשות הכללות....

שוב לפותח התרד לך על לנזר אתה לא תיצטער ידידי.....

פורסם

כפי שעניתי לך מקודם אדי.

אין לך את הידע שאני בכלל אתחיל להסביר לך, אז אני לא רואה לנכון להסביר למישהו כמוך.

חברי הפורום יעשו חושבים למי להקשיב... ופה נסגור את העיניין הזה... סבבה אדי ? :)

(אני באמת שלא צריך להוכיח את עצמי כשמדובר בבחור משכיל כמוך.)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

ברור שאין לי אתהידע....כי להבין שאתה עושה סתם הכללות אחרי הרבה מאוד תרדים ואנשים שמנסים להסביר והוכחות שלנזר טובים ולא חרא צריך ידעה ממש גבוה.....שי תבין אני לא מיתווכיח אני פשוט עם הצדק וההיגיון השפוי...

פורסם

חברה .

בחיית. תפסיקו לריב בכל תרד ...

זה כבר באמת הפך להיות מוגזם.

אשכרה בכל תרד אני נתקל בחילוקי דעות שלכם ( שזה דבר לגיטימי ) אבל מהר מאוד זה כבר הופך לקטילות אישיות ומכות מתחת לחגורה בקשר למי יותר מבין .

תסתכלו על זה מהצד. זה באמת כבר עבר כל גבול.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תרשה לי לצטט אותך.

עכשיו ברצינות אם הם היו מזייפים כבר מיזמן היו עולים על בארה"ב והיו קוברים אותם שם(בגלל השוק הענק) נכון?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

כול הקטע שאתם חברי הפורום מסתכלים מהצעד ולא איכפת לכם ממש....אתה לא באים להגיד אם מי הצדק והגיון ובגלל זה הדעות שלי ושלו נישארות כפי שהם כי אין שום צעד נוסף שמיתערב...

ובאמת אני לא מנסה לעשות מי זה ויכוח....

פורסם

אדי , אם הבנתי נכון , אתה "מתלונן" על כך שחברי הפורום מסתכלים על זה מהצד ולא נוקטים עמדה בענינים ולכן זה ממשיך.

אז כן.

אני לא נוקט עמדה.

והרבה פעמים קראתי דברים והיה לי לא מעט מה להגיד.

אבל מחוסר רצון להיכנס לוויכוח אני לא אומר , או שאני מנסח דברים בצורה כללית.

וזה נגרם בדיוק מהאווירה שנוצרה פה בפורום לתפוס במילה כל אחד , ולהתחיל לתקוף כל דבר שמישהו אומר בטענה שזה לא מוכח וכו.

ברגע שיפסיקו הויכוחים והתקיפות האישיות פה בפורום אנשים יגיבו יותר וינהלו יותר דיונים ולא ויכוחים שלא לומדים מהם כלום.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...