Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי הפורום שלום,

לפני כשלושה חודשים ביצעתי הזמנה דרך האתר לרדיו דיסק MP3 של פיוניר.

בהזמנה היה רשום בפירוש שכל מי שמזמין מקבל גם זוג טוויטרים בשווי 300 ש"ח.

להפתעתי, כשקיבלתי את הרדיו דיסק הטוויטרים לא היו שם. התקשרתי אליהם במשך כל החודש

הראשון וכל פעם אמרו לי שברגע שיהיה הם ישלחו, פשוט אזל המלאי והם צריכים לקבל מחדש.

התייאשתי והיום התקשרתי עוד פעם (אחרי שלושה חודשים) כדי לראות מה קורה עם זה, וענה לי

איזה רוסי מניאק (אין לי שום דבר נגד רוסים אבל הוא עצבן אותי כ"כ) ואמר לי "אין טוויטרים, נגמר, אזל". אמרתי לו מה ז"א ? אז אני רוצה פיצוי, תביאו לי משהו אחר, כי היה רשום שמי שמזמין מקבל אותם מתנה.

קיצר ה-***** הזה התווכח איתי איזה 10 דקות ובסוף אמר לי "אין טוויטרים, אין, תהרוג אותי, נו מה אתה רוצה ? אזל. אין לי משהו אחר לתת לך. תתבע אותנו".

אז רציתי ליידע אתכם לא לקנות לעולם מהאתר המסריח הזה !!!

ודבר שני, מה אפשר לעשות לגבי זה ? אפשר לדבר עם מישהו ?

תודה,

אורן.

פורסם

קודם כל הטוויטרים שמקבלים מהאתרים האלה ( NET ACTIVE . POMPA ואחרים ) שווים 15 ש"ח לא יותר !

אבל מה שמגיע לך מגיע !!!

אבל אל תיתבאס יותר מידי הם שווים 15-16 ש"ח לא יותר !

אז בלי לחץ !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

אני לא מעוצבן מהטוויטרים כמו שאני מעוצבן מהאדישות שהוא הקרין.

זה כל המדינה ככה. כס אמק. להחליף מדינה דחוף !

פורסם

אני לא מנהל, אבל יש לי את הסמכות להגיד לך שתהיה פה רגוע ולא חייב לקלל.

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

כן אני גם אומר אחי אם תוציא את העצבים פה זה לא יוביל לכלום חוץ מזה שינעלו או ימחקו את התר'ד חבל...

נתת המלצה אני חושב שהרבה לקחו ויקחו לתשומת ליבם...

ובאמת כמו שאמרו הטוויטרים שווים אולי 15 שקל לא יותר מזה...לא שווה לעשות על זה בלאגן ולא שווה את העצבים שלך...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...