Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7846 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שיש אפשרות לחבר את הפאנל להשתקה עם צלצול של הפלאפון בדיבורית.

עכשיו לשאלה- יש לי באוטו 2 דיבוריות. אפשר לחבר את המכשיר לשתי הדיבוריות, ככה שבכל מקרה שמצלצל אחד הפלאפונים, הפאנל ישתתק?

תודה.

פורסם

אין לי מושג מה זה דיודה או איך עושים את זה.

רציתי רק לדעת אם מבחינה טכנית זה אפשרי.

אם כן אז סבבה, המתקין כבר יעשה את זה. (יעלה 50 ש"ח...לא נורא)

פורסם

דיודה זה משהו כזה (משהו כזה...דיי דומה לנגד..) ששמים על החוט ואז הוא נותן לזרם לעבור בכיוון אחד ומונע החזרים....

למה זה טוב במקרה שלך ?

נגיד הדיבורית הראשונה תתן פולס של מתח למיוט של הרדיו....אז הרדיו יקבל אבל בגלל שיש T גם הדיבורית השניה תקבל מתח באותו מקום שהיא אמורה להוציא מתח, מבין ? כמו לחברה מתח למינוס של ההד יוניט, אתה לא יודע איך המעגל מיוט של הדיבורית ה"סופגת" יגיב למתח, ויתכן והוא ישרף, לכן צריך להתקין דיודה על שני החוטים שבאים מהדיבורית...כדי שאחד לא יתן בראש לשני, מבין ?

תדרוש מהמתקין לעבוד עם דיודה ולא סתם לעשות "צומת"

פורסם

לפני חודש קניתי מכשיר חדש

והתקנתי דיבורית ברכב המתקינים אמרו שזה לא בריא למגברים שמחברים את הדיבורית למערכת

כי ששומעים בעוצמות גבוהות ופתאום זה נשתק אז זה לא בריא

בקיצור זה לא ממש עניין אותי זה לא התעסקתי בזה יותר מידי

פורסם

עם mute אין שום בעיה בחיבור שתי דיבוריות.

מתן, בר"ד שלך, זה חוט צהוב- פס שחור, תרשום את סוג הדיבוריות, ואגיד לך אילו חוטים

בדיבוריות.

חוצמזה, שאתה יכול לחבר מפסק על החוט, ולבחור אם זה ישתיק או לא.

טעות קטנה, חשבתי שזה מתן...

נא רשום את סוג הר"ד והדיבוריות, ואומר לך אילו חוטים.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

• תוכן חדש...