Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רוקפורד: FNQ או T162S

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7855 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נכון שי,אבל להשוות ביצועים עם פרארי צריך כול כך הרבה כסף אז עדיף כבר ליקנות אחת וזהו:lol: (אני מדבר על רכב שלי )

פורסם

יש לו מכשיר של אודיו קונטרול 3.1, זה לא דולבי דיגיטל, הוא מוציא משני ערוצי סטריאו עוד ערוץ סנטר אבל כמו שאמרתי כבר, זה אולי משפיע על הבמה, אבל זה לא משפיע על גוון הצליל מה גם שהסנטר פחות דומיננטי מהסט.

אתה יכול לטעון טענות, זו קצת פחות מתקבלת :)

פורסם

תשמע איל, הטענות שלי בגדר המציאות.

ותאכלס, אם לא נערוך למתן מבחן עיוור, לא נוכל לדעת אם באמת חלה פה השלכה פסיכולוגית.. :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

ברור מתן, הרי יש לך ניסיון גדול מאוד עם במות, איטום, מיקומים וכו'. גם לך שי ולכן אתם יכולים להעריך בדיוק למה שמעו באותו רכב כמו ששמעו. אני אזכור את שניכם כשאצטרך לכוון את המערכת.

לו היית יודע שיש הבדל גדול בין גוון צליל לבין במה ושהם שני דברים נפרדים לא היית טוען את הטענות הללו. יכול להיות רכב עם במה מעולה ושעדיין לא תאהב את הצליל.

פורסם

איל הטענה שלך בדיוק קולעת.

יכול להיות שהעובדה שמתן אכן לא מתמצא בבמות, וזה מה שמשך את האוזן שלו כששמע משהו "מיוחד"

זה לא חדש שההשלכות הפסיכולוגיות ניכנסות פה לתפקיד.

זה לא משנה את העובדה שאם הוא שמע את הסט הזה ברכבים אחרים, ולא אהב אותו, כניראה יש סיבה.

ו-סביר להניח- שההשלכה של הבמה, היא זו שיצרה את הסיבה הזו עבור מתן.

הידע שלי והניסיון שלי בבמות לא קשור לנושא בכלל, ואם תצטרך לכוון את המערכת אני האחרון שימליץ לך להשתמש בי :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כמו שראית שי, כתבתי שניתן לטעון טענות מסויימות רק שזו שטענת לא מתקבלת. הטענה האחרונה כן. בהחלט אפשרי שמתן לא מספיק מיומן בהאזנה (לא אמרתי שאתה לא, תרגע, אמרתי שזה אפשרי) ולכן הכל נשמע לו כל כך טוב בסיאט.

בכל זאת הקפיצה בין מה שהוא כתב בת'רד הזה לבין זה שהבאתי קישור אליו, היא מאוד גדולה.

מתן, כשכותבים "שמעו מדהים" מתכוונים לזה בדרך כלל, אם לא התכוונת לזה או אם היו לך הערות כלשהן היית צריך ויכול להעיר אותן.

לא ברור לי איך מישהו יכול לא לאהוב את גוון הצליל ולכתוב "שמעו מדהים".

פורסם

גם לי אין יותר מידי ניסיון בכיוון ויצירת במה והכל. ועדיין אין שום בעיה להפריד בין שני הדברים. בשורה התחתונה החוות דעת שלי על המערכת באוטו מושפעת ממכלול של הרבה דברים . אבל אם אני ירצה לתת דעה על הרמקולים ברכב כרכיב אינדיוידואלי אז אני יבדיל בין הדברים.

שאני ירצה לבחון את הבמה אני ינסה להקשיב לתמונה של המוזיקה. הכוונה היא לאיך המוזיקה מגיע אלי. האם אני מבדיל מאיפה מגיע כל כלי נגינה או זמר, אני בוחן הגובה של הצליל , מנסה לראות אם הצליל מגיע מאיזורים מסוימים וכו .. זה דברים שההתקנה היא הפקטור העיקרי בהם.

שאני רוצה לבחון את הרמקולים המטרה שלי היא לנסות לראות את כמה נמוך יורד המיד באס ואיך הבאס שהוא נותן , כמה מדויק הסאב , מה אופי הצליל של המיד וכמה הוא "שקוף" ואמיתי , אני בוחן האם הצלילים הגבוהים נשמעים אמיתיים ולא צורמים בעוצמות גבוהות ועוד הרבה דברים כמובן.

נכון שהדברים הם לא שחור ולבן ויש כאלה שמושפעים מכאן ומכאן אבל ההבחנה הי די ברורה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

OK

אבל לא אמרתי שהבמה שם זה הדבר היחיד שנשמע טוב

תראה אייל אני לא יודע מה בדיוק יש ברכב הזה

אבל כלום כלום לא נשמע זהה למה שאני שמעתי ברכבים אחרים

תראה אם מה שהיה שם אני בטוח שכול סט קומפוננט במחיר הזה עדיין הכול היה נשמע מדהים

• תוכן חדש...