Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אתה לא יכול להשוות התקנה שמבוצעת באותו מקום שאתה קונה את המוצרים.

מבחינת יחס ההתקנה וכו' ואני יודע מה אני מדבר."

איברי,ברור שאני מבין את ההיגיון מאחורי הדברים שלך,זה ברור, אבל אם הבחור מרגיש כך יש משו מאוד פסול במתקין שלו! ואתה יודע מה אני מעדיף להוסיף עוד 100-150 שח כשה אני בטוח במתקין ובמה שהוא מכר לי ובכל העסק באופן כללי

פורסם

ידידי - אין לך להסיק על המתקין דבר.

אתה טוען על סמך תחושות בטן של הבחור (פותח הת'רד) וכמו שאמרת - זה הכסף שלו - אם רכישה והתקנה אצל אותו מתקין מקנה לו קצת שלווה - מן הראוי שיילך אם תחושות אלו.

אנו יכולים לפרוש בפניו אלטרנטיבות ואולי דווקא שיקול כספי (מיחר זהה אך תמורה גבוהה יותר) יגרמו לו לחשוב שנית.

כעיקרון, אני שותף לדעתך כי אין ולא צריך להיות הבדל ביחס המתקין בין אם הרכיבים נרכשו אצלו ובין אם לווא.

ואכן - מתקין שיעקם פרצוף - מראש צריך לברוח ממנו.

לרוב מעקמי הפרצוף, לאחר ההתקנה אם מתעוררת בעיה - מעקמים אותו עוד יותר והשרות שלהם שווה לאתה יודע מה...

פורסם

על זה בדיוק אני מדבר. הוזכר פה קודם לכן "גריז" ברשלץ, הייתם מאמינים המוכר/מתקין התחיל לעשות לי פרצופים על הרוקפורד שכבר היה ברשותי אמר לי שהם לא משו וניסה "לדחוף" לי את ה 6X9 של אינפיניתי ב900 שקל!

אמרתי לו הבנתי אותך הסתובבתי והלכתי!

פורסם

אקי אני עף לישון לילה טוסט לכולם!

לפותח התרד שכמובן כולם כמו תמיד שוכחים ממנו ונבלעים לתוך ויכוחים אין סופיים: אני אישית ממליץ על לשקול מחדש את ההצעה ובמיוחד את מקום ההתקנה,אתה מרגיש שמשו לא בסדר תזכור אתה לא חייב לעף אחד שום דבר, תבדוק עוד מתקינים.

תזכור, את ההוזלה בהתקנה אתה משלם ברכיבים,לכן אתה לא מרוויח פה יותר מדי למרות שזה נראה כך!

• תוכן חדש...