Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת חדשה....!!!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם...

אני רוצה לקבל ייעוץ על מערכת שאני רוצה להרכיב

-מגבר של JBL GTO75.4

-קומפוננט של MOREL דגם: PULSE6 או דגם: Dotech MKII מה ההבדל ביניהם?

-סאב של MAGNAT Reflax300

הייתי שמח לקבל תגובות וייעוץ בנוגע לשינויים שאפשר לבצע אבל שלא יהיו דרסטיים מידיי

תודה

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

מחזק את דבריו של מתן, אכן ההצהרות של המגבר גבוהות לדרישות של הסאב.

אני היתי שוקל ללכת לכיוון הפיוניר באפליקציה הזאתי.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עכשיו ראיתי שערכת את ההודעה

בקשר לדוטק...לדעתי יש הבדל גדול מאוד שבהחלט נשמע לאוזן

בין הדוטק לפולס

אם יש לך את הכסף הנדרש תוסיף עוד מעט ותקבל ליבה שונה לגמרי

פורסם

אני מחפש סאב שיהיה איכותי ולא סתם יעשה בומים שיהיה לו צליל נקי ושיעמוד יפה עם המגבר הנ"ל

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

הפיוניר בתיבה מתאימה ובחיתוך נכון יענה על הציפיות שלך!

יש אנשים בפורום שאומרים סתם שהוא עושה בומים וזה אבל זה לא נכון אם שומרים על "הסביבה" נכונה!

בעניין הקומפוננט באמת שווה ללכת על הדוטק מאשר על הפולס!

• תוכן חדש...