Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטימת בגאג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה: אני לקוח די קבוע ומוכר בחנות אשר מספקת לי שירות טוב מאוד +, במשך השנים באתי לחנות והתיידדתי עם זוג המתקינים בחנות כיום אני נמצא בסטטוס מספיק גבוה אשר מקנה לי אטימה של הבגאג' + דלתות בדינאמט אקסטרים ב750 שקל אך כמובן שאם אלמוני יגיע לחנות וישאל "כמה תעלה לי אטימה של הבגאג' + דלתות" סביר להניח שהוא יקבל תשובה בסגנון של אמממ... 1250 שקל +-

אז פה בעצם כל עצם העניין.

אה ולמי שבאמת רוצה לדעת אז שם החנות היא "סאונדר" והיא ממוקמת ברחוב וייצמן שברחובות

וכן מי שעדיין לא מאמין אז בקרוב מאוד אני הולך להתקין שם מערכת שתכלול הכל + חיוות ואטימה (כולם מוזמנים לבוא לראות כמה אני משלם) ולעצלנים שבינכם אז אני אפילו מוכן לסרוק ולהעלות חשבונית בתור הוכחה.

פורסם

עמרי, מאוד בעייתי .....

כשטענו שזה עולה יותר מ1000, באת ואמרת "איזה 1000, 750"

ועכשיו אתה בא ואומר, שזה מחיר "ספיישל" ... אז מה נסגר איתך.. הכל טוב?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כל מה שאני מנסה להוכיח פה זה שיש מקומות טובים בארץ ויש אנשים שבאמת איכפת להם, עד כדי כך שהם מוכנים לסגור איתך במחירים מגוחחים כאלה העיקר שתהיה מרוצה... זה הכל

אני יודע שקשה להאמין אבל ככה זה ואני באמת באמת לא בא לפרסם פה חנות או בעלים או מתקין אני פשוט רוצה להציג נקודה שהרבה אשים לא מאמינים שקיימת במדינתינו הקטנה

פורסם
החומר לחנות בשביל אטימת הדלתות והבגאז' בצורה טובה עולה יותר מ750 ש"ח.
שוב אולי לא הבהרתי את עצמי מספיק מדובר ב750 שקל לאטימה כחלק מעיסה כוללת בנוסף אני קונה מגבר ויש את כל עניין העבודה והחיוות אך אם מחלקים את הכל לתת סעיפים בחשבונית יהיה רשום

מגבר-....(לא הוחלט עדיין איזה מגבר)

התקנה-....(כנראה 400 ש"ח הכל כולל הכל)

אטימה- 750 ש"ח

לאחר שהכל יהיה סגור ומותקן אני מבטיח להציג כמה עלה לי כל רכיב במערכת ואתם תחליטו לבד אם אני בסדר בראש או שאולי לא כלכך...

פורסם

אתה לא בסדר בראש.

משום שזה לא מחיר לגיטימי.

העובדה שאתה כתור לקוח מיוחד מקבל אותו, לא אומרת שאם אני אכנס, כתור מר אלמוני פלוני, גם כן אקבל את המחיר הזה.

אז איזה עובדה יש לך פה ? קוראים לזה קומבינה, לא מעבר לזה ....

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אתה יודע מה נניח שזו "קומבינה" עדיין כמה נראה לך תעלה אטימה ללא "קומבינה"? עדיין פחות ממה שנאמר פה, אני יודע שאני נשמע מטורף וכאילו שאני מדבר בלי שום בסיס אבל זה המצב אני לא בא לזלזל באף אחד אני פשוט מדבר בעד העובדות זה מה יש

###אוף טופיק###

זהו אני הולך לישון יש צבא בבוקר ונחזור הבייתה רק בסוף שבוע (ואני לא ג'ובניק אני באפטר)

פורסם

נו באמת...

אייל לדעתי אתה קצת מגזים עם המחיר, קשבררתי על איטום הציעו לי (חנות שקונה מאוטופרט) קיט לבגג' ב 600 לכן אני ממש לא חושב ש 750 להכל זה הרבה.

גם פניתי אליך בזמנו בנושא אך לאחר שהבנתי שהרוב לא ממש רוצים ולאחר ההצעה של אוטופרט ויתרתי.

פורסם

רן

עומרי אמר קיט לבגז ולדתלתות ב 750 שקל

כיום אני נמצא בסטטוס מספיק גבוה אשר מקנה לי אטימה של הבגאג' + דלתות בדינאמט אקסטרים ב750 שקל

פורסם

רן, קיט אקסטרים באלק 36 פיט שלא יספק בהרבה רכבים לאטימת דלתות והבגאז' עולה לחנות יותר מהמחיר שהבחור נקב (והוא עוד ציין שזה כולל עבודה).

אתה מדבר על קיט באגז' שהוא קיט שמכיל 4 יריעות אוריג'נל ושתי יריעות אקסטרים והוא זול מהבאלק. הבחור ציין במפורש שמדובר באקסטרים לכל הרכב, הוא לא ציין איזה קיט הוא קונה.

מחירים מדוייקים כמובן שלא אציין שכן זו פגיעה בפרנסה של החנות והיבואן, הייתי מציע לך לנהוג כמוני.

• תוכן חדש...