Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אטימת בגאג'

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7868 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי גולף שנת 2001 דגם ג'נריישן

שמעתי פה ושם שאוטמים את הבגאג' כשיש סאב

מה זה עושה מה זה נותן וכמה זה עולה

והאם שווה לעשות את זה בגולף ? תודה חבר'ה

:silly: Cx5 - 2012

פורסם

מה זה עושה? ציפס קפה....הכול

סתם..

בכול מקרה

אין ספק שאיטום משפיע על הסאונד ברכב

איטופ בגאז יתן לך קצת יותר DB במדידית SPL זה אומר קצת יותר עוצמה של הסאב...

פחות רעשים ( במידה ויש מהבגאז ) יכול רק לעזור

אם זה שווה ?

לדעתי רוב הסיכויים שלך לא..למה ?

כי זה עולה 1000+ שקל והרכב שלך הוא אחד הרכבים עם האקוסטיקה הטובה ביותר...

אני לא יודע אם השינוי יהיה שווה 1000 שקל ( וכנראה יותר) אני מאמין שאם תשקיע את זה במשהו אחר תקבל תמורה הרבה יותר גדולה...אם כבר יש לך את הסטאפ ( כול המערכת ) המושלם בשבילך אז כמו שאמרתי איטום יכול רק להוסיף...( כול מה שרשמתי מכוון לאיטום בגאז- שלדעתי אין הבדל במקרה שלך חוץ מבמחיר...)

הדגם שלך זה עם ה 100 כוח סוס נכון ? ( כמובן שזה לא משנה למערכת אבל סתם שאלה )

אחלה של רכב חשבתי להביא אחד אבל בסוף נדלקתי על ה 206XT שלי...

מתן

פורסם

כמו שמתן אמר לך אם באמת יש לך רעשים אז מומלץ לעשות איטום אבל סתם לשלם על איטום במיוחד שיש תקציב דל זה לא כדאי!

אבל אם בכול זאת קיימת אצלך בעיה של רעשים ואתה עדיין רוצה לחסוך אז אתה יכול ליקנות קיט לאיטום תא המיטען בחצי מחיר ולעשות לבד או עם חבר שיש לו ניסיון עם איטום(עקרונית זה לא ממש קשה)

פורסם

כמו שאמרתי במידה ויש רעשים תבדוק שהם באים מהבגאז ולא ממקום אחר..

אני מאמין שאין לו רעשים מ 2 סיבות

1. הוא לא התלונן על רעש.

2. יש לו גולף חדשה- רכב עם אקוסטיקה מצויינת והוא טבעית "אטום" כמובן שלא באותה רמה של דינאמיט אבל הרבה מעל הממוצע

מתן

פורסם

לא זה לא מדוייק. אקוסטיקה מדברת על החזרים, בליעת תדרים וכו'. הדברים האלה מושפעים מנפח הרכב/החדר, החומרים שיש בתוכו וכו'. רכב הוא חדר קטן מאוד עם המון החזרים ולכן האקוסטיקה בו גרועה. קרקושים זה לא ממש אקוסטיקה.

פורסם
המונח אקוסטיקה טובה מטעה. אפשר להגיד שהרכב יחסית עמיד בקרקושים אבל עדיין האקוסטיקה שלו גרועה כמו כל רכב אחר :)

1 אין לי רעשים סתם התעניינתי

2. אני שאלתי לגבי השמיעה ברכב הזה ספציפית

יש לי רמקולים פיוניר 400 על מגבר 640 בבריג' ומגבר רוקפורד 600 3 יציאול על סאב "פרו רד" 700 וואט.. כמובן עם קרוס אובר (שרווד) הכל נשמע סבבה ואפשר להגיד שזה איכותי

אבל לעזזל - יש ווליום רגיל ולא ווליום של מערכת כזאת שיש שם שני מגברים מאחורה

הסיבה היא הרכב עצמו - או שזאת חלק מהסיבה

מה עושים מחליפים אוטו או שיש פתרון !

תודה

פורסם

מה עושים כדי להרגיש תמסאג' ובכלל לצאת מהאוטו ולהרגיש את הבום מבחוץ זה פשוט עושה אורגזמה :)

גם זה בהגזמה :p

פורסם

מה עושים ?

איטום בהחלט יכול להעזור לך לקבל עוצמה יותר גדולה...

אבל כמובן שזה קשור לסאב שלך ולבגברה שלך...

אתה תמיד יכול לשדרג את ההגברה לחליף את הסאב או פשוט להוסיף עוד...

פורסם

איזה 1000 שקל ואיזה בתיך, אני קיבלתי הצעה לאטימה מלאה של הבגאג' + דלתות בקיט מיוחד של דינאמט אקסטרים ב750 שקל ועל תשאלו ותי על טיב העבודה מפני שהוא מצויין, מנסיון

• תוכן חדש...