Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7839 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי את ה magnat bp-2160 והלכתי להתקין אותם באפלאוז 96, אך לצערי הרב הרמקולים גדולים מדי לדלת...

אני יכול להחליף אותם ל bp-2130 אבל אז ההספק יירד מ RMS 70 ל 50 RMS... האם זה ישפיע על איכות השמיעה בווליום גבוה (אבל לא מחריש)? המגבר המותקן הוא JBL GTO-75.4. כמו כן, האם יש לכם הצעות אחרות לקומפונט אחר בגודל 5.25 עם הספק גבוה יותר,במחיר 300-500?

פורסם

אפשר לשאול מה הבעייתיות בהתקנה ?

עומק של הרמקול ? קוטר ? מבנה ?

אין אפשרות להרחיב את החור ? אין אפשרות לעשות תושבת ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בשמחה - הייתי ב sound fx ביום שישי להתקנת המערכת, ומסתבר שהדלת ממש בעייתית:

הרמקולים המקוריים היו 4", אני לפני שנתיים החלפתי אותם לרמקול פשוט 3-way בגודל 6.5 שנכנס לשם אבל הטוויטר שלו היה מעוך על הרשת החיצונית,הבעיה בקומפוננט נובעת משני דברים:

1. הקוטר של המקום לרמקולים בפח הוא 6.5, אבל העומק בעייתי כי יש את הזכוכית של החלון. אי אפשר לעשות הגבהה כי אין חלונות חשמל והמנואלה מפריעה,אבל גם אם היו חלונות חשמל יש את הבעיה השנייה:

2. הבעיה העיקרית היא שהקצה העליון של הרמקול צמוד לקרטון,ז"א לחלק של הדלת בדיוק מעל לרשת השחורה שמאחוריה אמור לשבת הרמקול.

בהתייעצות עם ארז המתקין (עשה עבודה מעולה) ועופר הגענו למסקנה שצריך או לנסות עם רמקול slim או להוריד את הגודל ל 5.25. רמקול slim עולה מעבר למסגרת התקציב שלי (ועדיין יש את הבעיה השנייה) לכן האופציה השניה היא הרלוונטית.

פורסם

האמת שאני לא מתמצא בבניות,אבל הבעיה העיקרית היא לא הידית אלא פנאל הדלת עצמו, אני לא חושב שיש דרך לשים 6.5 (לצערי הרב).

פורסם

בתקציב שלך, אני חושב שה5.25 הכי "חזק" שתוכל לקבל זה המורל פולס או מילניות, אני חושב שעדיף מילניום ממה ששמעתי בפורום.

למרות שאין לי מושג איך ניתן להשוות אותם למאגנט, מעולם לא שמעתי אותם (בגודל הזה) וגם לא את הפולס (בגודל הזה)

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

גם אני לא שמעתי את המילניום בגודל הזה, וגם לא את המאגנט.

אך אם היתי צריך לנחש, היתי לוקח את המאגנט.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני דווקא שמעתי את המילניום 5.25 בדייהטסו שרייד ועוד בלי מגבר...

שמעו מצויין!!! מאוד פתוח ומדוייק. (קשה לתאר מוזיקה על גבי שורות וירטואליות אבל בכל זאת)

(רציתי גם סט כזה, אבל לא רק שאין לי חורים בדלתות, המקום של הרמקולים נמצא בדש, מופנים כלפי מטה (היפנים האלה...) וגם זה רק 4"...)

ממליץ בחום (השאלה אם תמצא).

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה על ההצעות,לגבי השאלה על ה"בשר" - הכי פשוט אם היתה לי מצלמה דיגיטלית אז הייתי מעלה תמונה,אבל בכל אופן באמת שאין אף דרך לשים שם 6.5",חוץ מלהחליף את כל הפאנל... אני חושב שאני אשים את המאגנט בינתיים, ובעתיד אשדרג למשהו יותר טוב.

פורסם

אנשים מישהו מכיר את הקומפוננט הזה: Mac Audio Iron 2.13 90 RMS??

http://www.cheaper.co.il/product.asp?productid=2&CatCode=83

איך הוא נשמע,האם הוא שיפור משמעותי מהמאגנט bp-2130 וכמה הייתם מוכנים לשים עליו?

(נניח שיש חנות שמציעה לי להוסיף עוד 240 ש"ח כדי להחליף את המאגנט בו - האם זה שווה?)

פורסם

לך על המורל... או פולס או מילניום, המחירים שלהם נוחים, הם נשמעים טוב.

יש רק אודיופיל אחד של מאק אודיו פה, וכמובן שהוא יאמר לך שהסט "פצצה"...

אם יש לך התלבטויות, פשוט שים כאן מספר סטים שעניינו אותך ותבקש חוות דעת, אחרת לא תגיע

להחלטה בזמן הקרוב...

http://www.d-sound.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=427

(זה הסט 6.5 לדוגמא)

פורסם

גל הניסיון שלך עם הסטים של מאקאודיו, אינו טוב?

אינך חושב שהם נותנים תמורה למחירם ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני מקווה שאני לא יותר מדי נודניק, אודה לכל מי שיכול להעיף מבט על הקומפוננטים בדף הזה:

http://www.cheaper.co.il/category.asp?page=2&producerid=&salestag=&catCode=83&catcode1=&name=&q=

ולכתוב את הבחירה שלו + מחיר השוק שלו (המחיר שאפשר להשיג בחנות מוכרת עם אחריות)

תודה! (תניחו שאת כל הדגמים האלה אפשר להשיג גם ב 5.25 שזה הגודל בשבילי).

• תוכן חדש...