Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
תודה רבה עופר על ההסברים המפורטים, זה נותן אינדקציה טובה.

בכל אופן רציתי לציין שאני במקרה לא ביזבזתי זמן פנוי היום, וקפצתי לתצוגה, הבעיה פה..

ששמעתי את הקומפוננטים על לוח כמובן... ועם מגבר מוצהר 60 וואט.

לצערי, כפי שהינכם יודעים, מבחינת "איכות" אני מסתפק בקלות, אתם בטח חושבים לעצמכם שאני אודיופיל כשאני מפקפק ככה בהייבירד שלכם ..

אך למעשה הסתפקתי באיכות צליל של רמקול קוואקסיאלי של מאגנט, 4" , גם שמעתי את ה4" של PHASE

הוא אמנם מעל המאגנט, אך עדיין אינני בטוח מה קולע לטעם שלי ..

בכל אופן, כפי שאתם רואים, מבחינת איכות צליל לא צריך לשכנע אותי יותר מידי ... אני באמת בחור שמסתפק מהר מאוד, הבעיה פה, שאינני חושב ששני הרמקולים האלה באמת יכולים לספק את העוצמה הדרושה, ובטח שאינם יכולים להשתלב עם הבאזוקות שלי מאחורה,

אז כמובן שבשורה התחתונה, מבחינת איכות כניראה כל רמקול יספק אותי, עכשיו צריך לחפש אחר עוצמה.

דרך אגב, מבחינת הספק כפי שציינתי, שני גישורים של בערך 200 וואט.

ותודה רבה על הטירחה עופר, מאוד אהייה מעוניין לשמוע אותם מקרוב.

כמו שכבר נאמר , עוצמה זה דבר אינדיוידואלי , אבל לטעמי ההיבריד 4 , עם חיתוך שבאיזור 100 הרץ מספקים עוצמה טובה מאוד. זה לטעמי לפחות. לי אף פעם לא הייתה חסרה עוצמה מהסט הקדמי.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

רק רציתי לציין שהייבירד זאת אופציה, אם אני לא טועה הם אפילו נמוכים מההספק שיש לי להציע, וגם מהעלות שהרשתי לעצמי לבזבז עליהם ..

אז אם יש למישהו עוד אלטרנטיבות, אשמח לשמוע, ואני חוזר, אם מישהו לא קרא את הכל, תקציב של 1500-2000 שח. וופר - קטן - 4", מוגבר עם משהו כמו 200 וואט.

דגש על העוצמה שלו, מסתבר שלאוזניים שלי אין בעיה של איכות :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

-הקפצה-.

(למען האמת אני מאוד אהייה מופתע אם אף אחד אחר לא יתן המלצה חוץ מההיבירד, לי זה נשמע כמו תקציב לא רע עבור קומפוננט שהעיקר בו זה עוצמה.

נשמע לי מגוחך שרק קומפוננט אחד יעמוד בקטגוריה הזו ... אשמח לקבל המלצות לכיוונים נוספים.. אולי יהיו טובים יותר עבורי.. )

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אני גם עם בעיה קצת שונה אבל משהו דומה אצלי יש מקום אך ורק לארבע אני מצטרף לשאלתו של שי רמקול 4 אינץ' די איכותי ודי עוצמתי חוץ מההיבירד...

בטוח יש עוד משהו...

ואם אפשר נתונים על ההיבירד 4 אינץ' זה יהיה נחמד...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

טוף, כפי שהנכם יודעים, אני עדיין מחפש את הבמה האולטימטיבית מבחינת עוצמה ..

מרוב ייאוש בקטגוריה של "הרכב" (מבחר דל בארצנו).

חשבתי כבר ללכת לכיוון האודיו הביתי ..

MOREL MDM 55

http://www.morel.co.il/drivers/woofer/mdm/mdm55.html

מורל ישראל מוכרת אותו בארצנו הקטנה, ב730 שח לזוג.

(התיכנון שלי, זוג בכל צד של רכב, פלוס טוויטרים)

בחול, מצאתי את המוצרים הללו במחיר דומה, ההיגיון הפשוט אומר.. שהמחיר נחשב ליקר.. משום שאנחנו נמצאים בארץ הייצור שלהם, (אינני טועה, נכון ?)

בכל אופן, אם למישהו יש מושג היכן אוכל להשיגם במחיר טוב יותר, ובאיזו הוזלה מדובר .. אשמח מאוד.

(או כל דרייבר בייתי אחר ברמתו)

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...