Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלה לגבי מגבר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

ברצוני לרכוש מגבר לרכב בשווי 1500 שקל מקסימום על מה תמליצו ולמה?

כל הרמקולים שלי הם של פיוניר.

אני די מתחיל בעסק, המוסיקה שאני שומע היא בעיקר רוק כבד, רוק קלאסי - בקיצור הרבה גיטרות :)

מחכה לתשובה..

http://www.musictalk.co.il - פורום מוזיקה
פורסם

לא בטוח לגבי ה RMS - אני יודע שהאחוריים 300 וואט, הוספתי טוויטרים ויש רמקולים קדמיים.

הכל של פיוניר.

לגבי הבאס... לא בטוח - אני רוצה להשיג יותר איכות של צליל בווליום גבוה יחסית..

http://www.musictalk.co.il - פורום מוזיקה
פורסם

איכות זה דבר טוב, אם יש לך איזה 60K נטעים לך מערכת סוף :wink:

או שלא, תבין איכות עולה כסף - מערכת די איכותית תעלה בסביבות ה 6K+

פורסם

כמובן שמגברים יכולים לשפר את איכות הסאונד, אך אין זה אומר שיש להם "צליל" משלהם.

אם אתה מדבר על אלמנטים שיכולים לקבל הספקים גבוהים, ככול שההגברה תהייה בריאה, ככה היא תשמע טוב יותר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

טוב מיקמיק... הקטע הזה עם הצליל של המגברים שאתה דוחף לכל מקום דיי מעצבן. הוא לא שאל את זה ואתה לא ענית לו.

Lonny: בגלל שהמגבר הפנימי של רדיודיסק הוא דיי חלש, אם תוסיף מגבר - הרמקולים יקבלו הגברה יותר בריאה וישמעו הרבה יותר טוב. מגבר 4 ערוצים שמספק 50 וואט RMS בערך לכל ערוץ יתן לך שיפור משמעותי בסאונד, ואם תקנה מגבר כזה ב-1500 שקל (יש כאלה שעולים גם 400 שקל), תוכל בעתיד לשדרג את הרמקולים ולקבל אפילו יותר איכות עם המגבר שתקנה.

פורסם

לוני אתה יכול בבקשה להגיד לנו איזה רמקולים בידיוק יש לך מקדימה ואחורה..

כי אם זה 160וואט שכתום של פיוניר זה ממש לא איכותי ....אני חושב שעדיף לך לחפש מגבר יד שנייה באיזור ה1000 שקל וליקנות קומפוננט של מורל פולס באיזור ה500-400שקל ואז תיהיה לך איכות דיי מכובדת.... הקומפוננט הזה יחסית מתאים לאותו סוג מוזיקה שאתה שומעה.

פורסם

מספיק שיש לו את הפיוניר 300 וואט שיכולים להיות מחוברים למגבר סביר, כדיי שהוא ישמע הבדל משמעותי בסאונד. לדעתי לא כדאי להמליץ לו ישר להחליף רמקולים. אבל אם הוא חושב על לקנות מגבר - זה בהחלט יכול לשפר את הצליל, ורק אחרכך אם הוא רוצה עוד איכות הוא יכול לחפש קומפוננט.

פורסם

כן...זה כיוון מחשבה נכון....

אבל זה סתם ביזבוז ליקנות מגבר ב1500 רק כדי לחבר אותו לאחוריים ....

אם הרמקולים של פיוניר הם בידיוק כמו שאני מתאר אז הם לא נעדו להגברה... ולדעתי אם הוא רוצה איכות

אפשר ליקנות גם קומפוננט סביר ביותר ומגבר נורמלי באיזור ה1000שקל....

אבל אם הוא מעוניין להשקיעה בעוד במערכת בעתיד אז באמת כדי לו ליקנות מגבר אחד ב1500שקל

וב1500שקל קיימים הרבה מגברים בשוק

כגון הJBL,LANZAR,ROCKFORD,MAGNAT ועוד רבים וטובים!

כדי לך ליגלוש באתרים ולעשות סקר שוק באיזור המרכז ואני כימעת בטוח שתימצאה משהוא טוב!

פורסם
המגברים באמת משפרים את איכות הסאונד או שאני פשוט צריך להחליף רמקולים? כי אני רוצה שהאיכות תהיה מצויינת בווליום גבוה..

soundwave, איפה קיבלת את הרושם שאני צריך אישור ממך על מה להגיב לו, ועל מה לענות לו ?

הוא שאל שאלה מאוד לגיטימית.

עניתי לו תשובה מאוד עיניינית, לא מתאים לך, תעבור הלאה.

(כל עוד אינני סותר את המציאות, את האמת, ואת העובדות שצפות על פני השטח.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...