Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

רכשתי רמקולים 6X9 פיוניר (6980) 350W, ואני עומד לרכוש מגבר של לאנזר 1000 וואט שמפצל 250 וואט לכל יציאה עם 125 RMS לכל יציאה. ושחשבתי על זה, (ואני לא מבין גדול בנושא) חשבתי שאם לרמקולים יש 80 וואט RMS, והמגבר יתן להם 125, אז הוא לא יפוצץ את הרמקולים? כאילו העוצמה לא חזקה מדיי?

או שאני צריך לעשות משהו אחר פשוט? :?

נ.ב

הם יחוברו לHU של אייוה 180W אם זה משנה.

תודה מראש :wink:

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

מצדד במתן, אם המגבר הזה היה נותן 125, הוא היה הכי נמכר בארץ ..

בכל אופן, גם אם הוא חזק יותר.. מתאימים את ההגברות עם הגיין, ושמיעה של האוזן שלנו.

ולכן זה לא ממש רלוונטי כמה תיתן לו .. כל עוד אתה לא "שומע" שהוא יוצא מהמקום .. זה צריך להיות בסדר :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תוריד את הגיין למינימום,תגביר ל3/4 מהעוצמה ברדיודיסק ותעלה בהדרגתיות את הגיין כל עוד אתה שומע צליל נקי.

פורסם

ואי ואי, אם לא מצאת הגדרה ברורה בחיפוש מצבנו לא טוב !

תחפש אולי, "בורר"

או פשוט תסתכל ב FAQ, אין אפשרות שלא קיים שמה הסבר מעמיק ומפורט.

(בגדול, מדברים על הבורר של רגישות כניסת המגבר שלך.)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

תודה לכולם, הבנתי את הקטע של הGAIN.

ואני ידע מה לעשות שאני אחבר בין המגבר לרמקולים.

למדתי משהו חדש :-P

בברכה :wink:

פורסם

אחלה למדת משהו חדש בכמה דקות

המצלה שלי לכול חברי הפורום לא רק המתחילים תחלקו את ה FAQ לכמה ימים וכול פעם תקראו קצת זה מוסיף הרבה אין ספק...

לפני חודשיים בערך אייל ביקש עזרה בעריכה של הFAQ

התנדבתי...יצא לי לקרוא את כול הקישורים שם לפחות פעם אחת...אחרי לא מעט זמן בפורום זה בהחלט הכניס לי עוד כמה דברים לקודקוד

פורסם

אין ספק שהFAQ, מעשיר את הידע המון. אבל את התשובה לשאלה דווקא לא מצאתי שם, אין הגדרה ברורה כניראה מכיוון ששאר החברים בפורום כבר יודעים מה זה, :? ואני לא.

מיקמיק הסביר לי בקצרה.

אבל בכל זאת תודה לכולם. :wink:

• תוכן חדש...