Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HU- Pioneer vs. JVC

GIMELY
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בסכום של עד 1700 ש"ח איזה HU עדיף של PIONEER או של JVC?

או בכלל של חברה אחרת???

אני תיכננתי לקנות את הפיוניר 760, אבל אמרו לי ב"גריז מערכות" שהמערכת קופצת כאשר מחברים לה סאב לא יודע... ואמרו לי ללכת או על דגם אחר או על JVC שהם אמרו שהם יותר זולים וגם המערכת הרבה יותר טובה

האם זה נכון? מה אתם ממליצים? אולי חברה אחרת בכלל? KENWOOD ?ALPINE?

פורסם

כן... בגלל זה ל 90% מהאוכלוסיה יש פיוניר שקופצת בגלל סאב....

אל תאמין לכל קשקוש שמוכרים לך.

ואני לא נותן הערכה למה עדיף .

אני לא מכיר את דגמי JVC , אחרים יעזרו לך בזה.

פורסם

אני מסכים תקח פיונר 760 ב 1400 שקל ישאר לך עד 300 שקל

תקבל מהמכשיר הזה את כול מה שצריך

לדעתי המכשיר הזה נותן תמורה הכי טובה בתווך מחירים הזה

פורסם

פחחחחחחחח הרגת אותי מצחוק "הם אמרו שהוא קופץ מתי שמחברים סאב"טוב שהם לא אמרו לך תמיד להכינס עם רגל שמואל לרכב כי הרדיו דיסק קופץ!:shock:

עכשיו ניהיה רצינים

בעניין פיוניר החברה פה אמרו הכול!

בעניין הJVC יש להם אחלה מכשירים חלקם ממש יפים ומלאי פונקציות ושטויות ולא נופלים מפיוניר בכלל!

אם אני הייתי צריך ליבחור אני הייתי לוקח 2 דגמים שאהבתי מ2 חברות אלה ועושה השווה ראש בראש לפי הדירשות שלי וככה בחור לי HU....אבל זה רק אני!

פורסם

אני לא רוצה לאמר מילה או חצי מילה רעה על גריז אך שלומי (שמו של בעל העסק אם זכרוני אינו מטעה אותי) הוא סוחר טוב.

יכול מאוד להיות שהוא ניתקע עם סטוק של JVC שמנסה להפטר...

אגב - ווקאל משווקים להם (דגמי 7600) כך שאם תחליט על 760 - לך כבר על 7600 ב-1400 מווקאל ותחסוך פערי תיווך.

אני מבין שאתה מראשון או מהסביבה נכון? כן לרדיו רומא. הם גם טובים מאוד בהתקנות.

אם תרצה עוד המלצות על חנויות באזור - תאמר.

פורסם
אני לא רוצה לאמר מילה או חצי מילה רעה על גריז אך שלומי (שמו של בעל העסק אם זכרוני אינו מטעה אותי) הוא סוחר טוב.

יכול מאוד להיות שהוא ניתקע עם סטוק של JVC שמנסה להפטר...

אגב - ווקאל משווקים להם (דגמי 7600) כך שאם תחליט על 760 - לך כבר על 7600 ב-1400 מווקאל ותחסוך פערי תיווך.

אני מבין שאתה מראשון או מהסביבה נכון? כן לרדיו רומא. הם גם טובים מאוד בהתקנות.

אם תרצה עוד המלצות על חנויות באזור - תאמר.

כן אחי אני רוצה עוד המלצות.. ואיפה זה רדיו רומא?

פורסם

לגבי רדיו-רומא - אם אתה נוסע מגריז לכיוון קומפיוטסט, אתה מגיע עד קצה הרחוב לצומת (קומפיוטסט מולך), פונה שמאלה ואחרי הרמזור (ממשיך ישר ברמזור) משהו כמו 100-200 מטר לימינך.

לגבי מתקינים נוספים - לה-קאר יקרנים מאוד אבל אחרי משא ומתן טוב אתה יכול להגיע איתם למחירים טובים.

יש לך את מיאמי סאונד באזור התעשיה החדש נמצאים ליד טרייד-אין של סוזוקי (אם אתה בא מכיוון בית גירון לכיוון גלידת אנדריי, כמה מטרים אחריו.

פורסם

א. אל תלך לרדיו רומא- הם מתקינים מחפירים עושים עבודה ערבית, המחירים שלהם מוזגמים והשרות עוד יותר. בלית ברירה הייתי חייב ללכת אליהם הם התקינו לי רדיו-דיסק + אזעקה. האזעקה עד היום עושה בעיות והרדיו דיסק לא הותקן כראוי והייתי צריך ללכת למתקין אחר ע"מ שיתקין אותו כהלכה.

ב. גריז מערכות - איכות העבודה שלהם מצויינת. הם משקיעים ונותנים יחס טוב, אבל הם נוכלים ממדרגה ראשונה. המחירים שלהם בשמיים, הם דוחפים (בכוח כמעט) סחורה שהם רוצים להפטר ממנה ולא בהכרח את הסחורה העדיפה. לי לדוגמא הוא מכר זוג טוויטרים ב-120 ש"ח שראיתי שבוע אחרי בהום סנטר ב-9.99!!! בדיוק אותו טוויטר.

ג. אני ממליץ לרכוש באינטרנט מאתר מוכר (זיו מפתח-תקווה, סאונדבלסטרס וכו) ולהתקים אצלם או מתקין אחר (פה לדוגמא אתה יכול להתקין בגריז או במתקין מצויין שנמצא בא.ת. החדש אחרי הסוכנות של הונדה וולבו - צמוד למיאמי סאונד, פשוט שחכתי את השם שלו, משהו מערכות).

פורסם

גם אני מראשון,בגריז מערכות התקנתי מערכת באוטו של ההורים והם עשו עבודה ממש יפה אבל המחירים שם יחסית יקרים.

ברדיו רומא התקנתי קודן לרכב שלי,השרות אדיב ומקצועי אבל ממש לא התרשמתי מהמוצרים שהם מוכרים - הרוב מוצרים זולים,מה שלפי דעתי מצביע על כך שהם בעיקר מתקינים רדיו-דיסקים פשוטים יחסית ולא מתעסקים מספיק עם התקנת מגברים וכ"ו.

אני אישית קניתי כל חלק במערכת שלי ממקום אחר ודרך האינטרנט,ואני הולך להתקין אותה ב sound fx בפתח תקווה בגלל הביקורות הטובות של האנשים בפורום (לא הייתי שם עדיין,מקווה שאהיה מרוצה).

לסיכום הייתי במקומך מבקש הצעת מחיר בגריז על הרכיבים שהחלטתי מראש (כשהתקנתי המחירים היו כוללים את ההתקנה),והייתי בודק טוב-טוב רכיבים אחרים שהוא יציע לפני שהייתי מחליט סופית (פשוט תשאל בפורום). אם אתה רוצה המלצות על אתרים אז תגיד,ואני לא חושב שתהיה לך בעיה עם ה 760.

פורסם

לגבי גריז, מה שאתה טוען שנאמר לך, נשמע לי הזוי.

קשה לי להאמין שמתקין ברמה כמו שלהם, יגיד דבר כזה.

לגבי איכות העבודה שלהם, נוכחתי לשמוע באוטו של חבר, (רנו קליאו) התקנה ברמה.

את המחיר איני יודע, אך בעניין "דחיפת מוצרים" גם לאותו חבר שלי היתה הרגשה כזאת.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

רדיו רומא משווקים חזק (לפחות מנסים...) את דראגסטר.

חוץ מזה - אין להם בעיה לשווק לך כל מוצר שהוא שמיובא לארץ...

ממש לא מסכים לעניין החאפריות שלהם - לדעתי יש להם עבודות יפות מאוד ואם תבקש, יש להם אלבום תמונות של התקנות רציניות.

ממי שמאוד הייתי מזהיר אותך הוא חנות שנמצאת בזבוטינסקי ממול היכל מאיר ניצן - מספר פעמים נכנסתי אליו לגבי בירור מחירים - הוא יקרן, ממש לא מתמצא ועוסק בתיווך נדלן בנוסף לאודיו... חאפר לא נורמלי.

הוא לא מבצע את ההתקנות - הוא רק מוכר ואת ההתקנה מבצע מישהו שהוא מביא במיוחד לכל התקנה.

אצלו - לא מתקינים!!!

פורסם

אוקיי עוד שאלה...

האם כדאי לקנות כבר את ה560mp או שכדאי להשקיע עוד 500 על ה760

כי אמרו לי שאין הבדל גדול מבחינת שמע אלא רק מבחינת היופי

והיופי לא מעניין כל כך עדיף אפילו יותר פשוט שלא ימשוך את העין של הגנבים....

מה אתם אומרים???

• תוכן חדש...