Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר הוא רוקפורד 501x והקומפוננט של מורל(פולס 6.5).

קראתי פה בפורום שממליצים לשים את הקרוס של המגבר על HP(כלומר מעביר רק צלילים גבוהים)

השאלה שלי היא מדוע לא לשים את הקרוס של המגבר על AP (כל טווח התדרים)ולתת לקרוס של הקומפוננט לבצע את עבודתו, וכך גם לא איבדנו את הצלילים הנמוכים!

נ.ב. יש לי גם סאב ברכב.

פורסם

משום שהקומפוננט שלך אינו בנוי להפיק את תדרי הבאס, ולכן על אחת כמה וכמה שיש לך כבר סאב.. אין שום צורך לתת לו את התדרים הללו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אז מדוע שיש התלבטות בין רמקול חמש ורבע לרמקול שש וחצי תמיד ממליצים על השש וחצי כי הוא נותן בס חזק יותר?

פורסם

כפי שרן הסביר, התבלבלת בין ה BASS לבין ה MIDBASS... וגם זה מאוד תלוי בדלת שלך...

(דלתות טובות יותר, טובות פחות, אטומות , וכו ..)

יכולות להשפיע על כמה נמוך הוא יוכל לרדת ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

OK הבנתי תודה.

יש לי עוד שאלה...

בתוך הקרוס של הקומפוננט יש jumper שמאפשר לשנות מ- 0db ל- 3db רציתי לדעת מה ההבדלים בין המצבים בפועל...

פורסם

יותר או פחות הדגשה לתדרים גבוהים, אלא אם חסר לך טוויטר ואתה מגביר ברדיו דיסק אל תשנה את זה מ0

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

• תוכן חדש...