Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אלהן אנשים עוד כשעתיים חבר אחד שלי בא אליי להביא לי ב45 שקל את הרמקולים מסוג פיוניר 4' 100W הינה קישור ישיר אליהם : http://www.audionet.co.il/details.asp?id=514&lead_id=&look==

בכל אופן הרכב שלי מסוג פג'ו 205 ג'ונייר 92 ואני רוצה להתקין אותם בדלתות הקידמיות[שאגב החור המקורי שלהם בערך לפי מה שהבנתי והספקתי פיזית לראות זה כ5.25] בכל אופן השאלה אם אפשר לקמבן שהרמקולים שאני מביא של פיוניר 4 אינץ יכנסו ללא רווחי אויר בחור בדלת..ואם מישהו כבר התאים בעבר רמקולים קטנים יותר לחור טיפה גדול יותר ..ואיך הדבר נעשה?

תודה!!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

כן אבל אין לי כסף לקומפוננט ודבר שני טויטרים קיבלתי מתנה ואת האלמנט 4" הזה של פיוניר אני קונה במחיר של 40 שח [בחנות 160] והוא במצב מצויין והרבה יותר טוב ממה שיש לי כרגע בדלת[רמקולים סטוק של האוטו משנת 92] בכל מקרה אני בנתיים יעשה זאת לא דיקט אלה ינסה לראות מה ניסגר ככה..

תודה !

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

תעשה מה שהכי מתאים לך,אני רק נתתי לך את דעתי,לא כל הרמקולים\קומפוננטים יקרים אם יש לך 300 שקל תוכל לקנות סט חדש ותאמין לי יהיה לך יותר קל להתקין וגם האיכות תהיה טובה יותר

• תוכן חדש...