פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
מגברי רוקפורד מחול 1 2
מאת arm123- 18 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
תמיד אומרים שמגברי רוקפורד מאוד יקרים ולא שבצדק אני רוצה לקנות מגבר לסאב חשבתי על 1501BD השאלה היא האם כך המצב גם בחול או שבעצם שם המחירים של מגברים טובים אחרים די קרובים למחירים של רוקפורד אשמח גם להצעות למגברים אחרים שעומדים ברמה של רוקפורד ותודה מראש לכל העונים
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אנשים, קורה לי דבר מוזר באוטו, ואחרי שבוע זה כבר מתחיל לעצבן אותי: מכירים את אפקט הדינמו ? כשאני נותן גז הווליום מוגבר, כשאני נותן ברקס הוא יורד ! WHAT THE FUCK ? למישהו יש מושג מה קורה כאן ? לא נראה לי שזה מצבר כי בדקתי ויש מים. ואני לא מתכוון לכך שכשהווליום יורד או עולה אז אני רואה את המספרים של הווליום עולים ויורדים. אני מדבר איתכם כיאלו הרדיו דיסק מתנהג איך שבא לו ! דרך אגב, הדגם הוא פיוניר 760MP. אודה לתשובתכם המהירה. אורן.
הודעה אחרונה מאת Mazda-Man, -
התקנת אזעקה 1 2
מאת ליאו- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בהתקנת אזעקת ביפר לרכב תופעה מוזרה הכל מורכב פיקס ועובד פיקס אבל!!!! כאשר פותחים "סוייץ" בזמן שהאזעקה לא דרוכה האיתותים עובדים{האזעקה כבויה} ושומעים שממסר באזעקה עובד {נותן פיקוד לאיתותים} מה נראה לכם??? ליאו
הודעה אחרונה מאת ליאו, -
- 7 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם. הגיע הזמן להחלפת המצבר ברכב שלי,מאחר והמצבר הנוכחי גוסס.(בן 3 וחצי שנים) המצבר הנוכחי הוא 55 אמפר,ורציתי את חוות דעתכם לגבי מצבר חדש. לציין כי ברכב מותקנת מע' סטריאו(סאב+מגבר). האים עליי ליקנות מצבר בעל אמפר יותר גבוה?? האם יש מצברים מיוחדים לרכבים עם מערכות סטריאו?? והאם עלול להיגרם נזק מאפפר גבוה??
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
- 9 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
לפי כמות השאלות שראיתי בזמן שאני חפשתי תשובה לשאלה , איזה תיבה מתאימה לסאב הזה , ולפי חוסר המידע בנושא חשבתי שאולי זה יעזור למישהו . קודם כל , הנפח המומלץ לתיבה סגורה הוא 42.5 ליטר עם סטייה של +/- 10% בנפח . אני את התיבה שלי תכננתי ל 41 ליטר . המידות הפנימיות ( מידות שלא תלויות בשינוי עובי העץ - הנפח ישאר תמיד קבוע ) : גובה : 38 ס"מ . עומק : 27 ס"מ . רוחב : 40 ס"מ . מידות חיצוניות ( ישתנו כתלות בעובי העץ ובאופן הבנייה- כאן מחושב לפי MDF 19 ) : מפורט בתמונות . מקווה שמישהו יוכל להעזר בזה . את התיבה חתך לי נגר מאוד נחמד וישר בצורה בלתי רגילה , זאב קרונפלד ברח' אברבאנל מספר 15 (בערך) בת"א .
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 2 תגובות
- 775 צפיות
איך הם: http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=BP-216&Cat2Cat1ID=44&Cat2ID=61&aff=Zap יש למישהו ניסיון איתם?שווים את המחיר?מחייבים מגר או שניתן לחבר לHU ישירות?
מה זה קומפוננט? 1 2 3
מאת bendor2222- 31 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
קראתי שאנשים ממליצים לשים קומפוננט מקדימה וסאב מאחורה, מה זה קומפוננט? ואיזה סוג כדאי לקנות בתקציב של 500 ש"ח?
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
אתמול, לאחר מספר בקשות שלכם, פתחתי ת'רד על מפגש הצפון וצירפתי תמונות, והכי חשוב בעצם, ישבתי וכתבתי על כל מה שהיה. היום אני מגיע לעבודה וכרגיל נכנס לפורום להתעדכן, ואני נדהם לראות את הקשקשת המיותרת הזו שהביאה לנעילת הת'רד. לא פניתי לאייל - כי נעל בצדק, ואני מקווה שיאפשר לי להביע את דעתי כאן מבלי למחוק (אם כן - תודה) אני ושאר האנשים כאן בפורום משקיעים מספיק בנושאים כאלו, והדבר האחרון שהייתי רוצה לראות זה תגובות של ילדים בני חמש. קריאות גנאי, העלבות, גיחוכים והתנצחויות מטופשות. כל אלו? היתה בעיה להכנס לת'רד, להשכיל מעט ממה שהיה ואם להגיב אז לומר תודה על המעט שהוספנו לכם? אני מקיים את המפגשים ומביא מצלמה ועושה זאת עבורכם, לא עבורי. אז תעשו לי טובה, תחסכו…
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום. אפשר לקבל קצת הסבר על הבדלים בדגמים של פיוניר כמו 5600 בין 5650.אני לא מתכוון ל-ר.די.אס אני מתכוון להבדלים פונקציונליים כגון:יכולת זיוי itag כמות תיקיות שהוא מסוגל לקרוא,שעון,השהיהיות בין שירים,תצוגה.ואם אתם יודעים מה הבדל ב560 ולגבי רדיו לויני הזה,צפוי בארץ? ומה זה בכלל מותג הזה primier תודה p.s עשיתי חיפוש!
הודעה אחרונה מאת andreyla, -
התחדשתי במגבר
מאת zurik- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
קיבלתי מגבר של lighting audio שמוציא 400x1 @ 4 ohms, 700x1 @ 2 ohms, 1000x1 @ 1 ohm שכרגע מחובר לסאב אחד של סרווין וגה מדגם vmax וכמובן שהמגבר לא מנוצל ויש לי עוד מגבר של רוקפורד 200.4 שמגביר שתי זוגות קומפוננט של פיוניר(תוצרת יפן הרמקולים) רדיו דיסק פיוניר 760 קבל 1 פאראד של רוקפורד וזה לבינתיים כל מי שחיפש מונובלוק מומלץ בחום
הודעה אחרונה מאת zurik, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 988 צפיות
שלום לא מזמן גלשתי באתר ישראלי של פיוניר ומצאתי כמה דברים חשובים על האחריות http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Pioneer/Profile.asp ורשימת חנויות ומשווקים מורשים http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Service/Dealers.asp עכשיו השאלה-מי מתקן את המכשיר במידה והוא יתקלקל אם קנו אותו בחנות לא מורשה? ועוד דבר,ברוב החנויות האחריות היא שנה בלבד!(הם לא רשומים כמורשים.ויש מלא כאלה) מה אתם אומרים על זה?
- 3 תגובות
- 840 צפיות
לפני מספר ימים נהרס המגבר אצלי. חיברתי את הרמקולים האחורים והקידמים ל KENWOOD שלי , שני חוטים לכל רמקול כמובן, לפי הצמה של הרדיו דיסק. הבעיה היא , שאם מכניסים את הרמקולים הקידמים והאחורים לפעולה, ומגביהים מעבר ל 23 הרדיו דיסק שותק, עד אשר מכבים ומדלקים אותו מחדש. , אם לא מנסים לשמוע דרך האחוריים, רק הקידמים (FAD) אז אין בעיה. הרדיו דיסק הוא KDC לא זוכר את המספר 40WX4 עכשיו דבר נוסף, האם ידוע לכם על מכשירים ישנים,זולים או משומשים, שיש להם כניסת LINE IN ? קניתי MP3 USB נייד, ואני רוצה לחבר אותו ל HU , מה ניתן לעשות?
- 27 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רציתי לדעת מה הבדל בין הדגמים הבאים של פיוניר: 8600 860 8650 בי ותודה רבה זה דחוף אני רוצה לקנות מחר! ומה הכי טוב? תודה רבה
סקר מונובלוקים 1 2
מאת mdma- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אוקיי חשבתי על משהו שלפחות אותי די יעניין איזה מונובלוק הייתם שמים ברכב ולמה? סאונד סטורם D1000.2 לאנזר 1200D הזטק כמו של מפיסטו אני לא זוכר את הדגם בדיוק אם למישהו יש משהו אחר שהוא חושב לשים אבל פחות או יותר באותה רמה יהיה מעניין לשמוע ושוב אני חוזר לא להגיד סתם הייתי לוקח X לפרט גם למה או איזה יתרון יש לו על גבי השאר שמשמעותי
- 4 תגובות
- 800 צפיות
אז ככה - היום קיבלנו את הרכב החדש Seat LEON 20VT FR ואני מעוניין להתקין בו מערכת - זה לא צריכה להיות מערכת מפוצצת מכיוון שזה האוטו של אבא שלי, אבל הדגש הוא על מערכת ברמה. הרכיבים זה בערך: קומפוננט של לייטנינג אודיו (הצהובים) - (מגיע עם קרוסרים לא ?) לקדימה את הקומפוננט שקיבלנו עם האוטו אני יעביר לדלתות האחוריות או שכדאי לקנות כבר עוד זוג ולשים מאחורה ? HU פיוניר סדרה 7 החדשה (עם הדולפיינים) מגבר איכותי שיחזיק את הרמקולים. ובלי סאב - אבא שלי לא אוהב. אשמח לשמוע הצעות - איזה מגבר ? , כמה בערך יוצא ? , איפה אתם ממליצים להתקין - מקום שיהיה מקצועי ( בכול זאת אנחנו מפקירים את האוטו שלנו בידיהם), ושיהיה כמה שיותר זול כמובן .. תודה רבה.
- 10 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברה אני צריך את עזרתכם. יש לי שברולט קווליר שנת 96 יש באוטו רדיו טייפ מובנה+צ'ינג'יר. השאלה שלי היא: אין לי יציאה למגבר ברדיו דיסק, האם אני יכול לחבר מגבר באופן כלשהו, ללא להחליף את הHU. תודה לכל העונים...
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המערכת שלי בנויה מ : HU - JVC KD-AR 300 COMPONENT - MOREL DOTEC MKII REAR - JVC 3 WAY 240W AMFI - ERA 800w ANFI - PIONNER 780w SUB - SPL אני מעוניין להחליף את האחוריים שלי ה JVC לרמקולים אחרים , לפי דעתי אחרי שיפור הקומפוננט והסאב הם צורחים לפי על יתר המידה ! שאלות : 1) מה מומלץ מאחורה קומפוננט או 6X9 ( להזכירכם יש לי סאב ) 2) איזה רמקול הייתם ממליצים לי לשים שם ? נ.ב האחוריים מקבלים הגברה משהו כמו 75 RMS
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
מה אתם אומרים?, שלחו לי את זה במייל והחלטתי להעלות לפה את התמונות, מה דעתכם??
הודעה אחרונה מאת סאונד בראש, -
תקלה במגבר 1 2
מאת omri75- 19 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
המגבר אצלי באוטו ADM 300W מגביר את שתי הרמקולים האחורים עבד מצוין כבר שלוש שנים. אתמול, שמעתי מוזיקה בווליום לא גבוהה בכלל, פתאום הרמקולים האחורים שתקו! בדקתי: פיוזים חיבורים RCA החלפתי HU ניסתי לשחק עם ה CROSSOVER הזה , ווליום.. כלום. הפיוז אינו שרוף, וכמו כן לא נדלקת מנורת ה PROTECTION(שמציינת תקלה או כל בעיה אחרת בצבע אדום) אלא מנורת ה OK (צבע ירוק) דלוקה , כפי שצריך להיות. הצעות?
הודעה אחרונה מאת alonku84, -
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם. כמו שאתם יודעים, התקיים מפגש צפון ביום שישי האחרון. היה מפגש מאוד מצומצם, אך כרגיל איכותי. אז ראשית, בהקשר לתמונות: ניתן לראות את המערכת החדשה של יואב שבעצם שם את המונו של רוקפורד וצמצם את התיבה ל 43 ליטר אטומה לאחר שהגודל הקודם היה בעייתי. ניתן לראות גם את מעבד הצלילים שלו מתחת ל"דש". כמו כן, המערכת של אדי, עם ה JBL המפוחם ליד, וריפוד לתיבה. (זהו, תמו ימי האיזולירבנד ) וסתם תמונה של אדי מרים את הרוקפורד שלי לאחר שפירקתי לו את התיבה בסך הכל היה חידשנו לעצמנו בכך ששמענו מערכת "חדשה" של יואב (נשמע פנטסטי) אני הבאתי את הסאב ORION גודל 10" ונתתי לכולם לחבר למערכת שלהם ולהתרשם. אצלי הוא מקבל כ 400 וואט RMS מהמונו של לנזר, מאדי קיבל כ …
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
ביום שלישי שעבר הייתי באוטופאט וראיתי שם כלי הדגמה של דינאמייט שזה 2 פעמונים שעל אחד מהם יש חתיכה קטנה של דינאמייט אולי תופס שמינית משטח הפעמון ועל הפעמון השני אין שום בידוד ושלחוצים עליהם שומעים הבדל עצום ברעש שהם עושים המבודד בקושי משמיע רעש.... עכשיו השאלה שלי היא אם אני שם קיט לבידוד של דינאמייט מסביב לרמקול זה גם ייתן אפקט כזה של השתקת הזימזומים של כל הדלת או שרק קיט בידוד לכל הדלת.... אני יודע מין שאלה רטורית כזאת שברור שקיט של דלת שלמה יעשה את העבודה הרבה יותר טוב אבל לפי ההדגמה עם הפעמונים או מי שהיה באירוע הסברה של אוטופרט עם שני הפרחים וראה את ההבדל אז לא כל הפח או כל הפעמון מבודדים אלא רק חלק מהם.... אז קיט של הרמקול גם אמור לעשות מין אפקט …
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 3 תגובות
- 997 צפיות
קניתי סוזוקי בלנו, אני רוצה לקנות זוג רמקולים "6.5, כרגע אין כלום ברכב. איפה כדאי לשים את הרמקולים מקדימה או מאחורה (אני לא בטוח שהם נכנסים מקדימה - מישהו יודע?). ואיזה רמקולים כדאי לקנות? מה דעתכם על KFC1689 של קנווד? אולי כדאי לקנות 2 זוגות רמקולים ולשים גם מקדימה וגם מאחורה? מה עם הבסים ב- "6.5? יהיו לי בסים?
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
כודם כל אני רוצה להבהיר שהכוונה למגבר הי למגברים של רוקפורד ולמגברים אחרים שבאמת יורדים ל 2 אום. כאשר אנו מקבלים נתונים על מגבר כתוב שכאשר ההתנגדות יורדת ל 2 אום, ההספק בד"כ מוכפל. מכאן נובעת השאלה למה אנכנו לא מנצלים את היכולת המלאה של המגבר ב 2 אום האם נחבר 2 רמקולים במקביל (לדוגמא: 6*9 כולשהוא - 100RMS וסט קומפוננט 50RMS קימים הפרשים בהספקים שלהם) האם ההפרשים יגרמו לתופעות לוואי כל שהם כגון: שמיעה חזקה מקדימה או מאחורה בגלל הפרשים אלו האם נחבר מקדימה במקביל לקומפוננט 2 טוויטרים בנוסף לאלו שבסט האם זה יוריד את ההתנגדות ולבסוף, למה שלא פשוט נחבר נגד של 4 אום במקביל לרמקול אני מחפש תשובות בעלות ביסוס כלשהוא ולא שנשלפו סתם מן המותן …
מה זה קבל?
מאת gilbility- 1 תגובות
- 3 אלף צפיות
ומה הוא עושה?
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
מדידות SPL. 1 2
מאת mikmik- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
רציתי להתעניין.. למה המדידות שאוטופרט לדוגמא עורכים, יותר "מנופחות" מהמדידות שנערכו ב EMMA למשל .. איפה השוני בין השניים ? תודה מראש..
הודעה אחרונה מאת Astro Power, -
- 13 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
בימים אלו אני מתכנן במחשב את הבניה החדשה שלי. עדיין לא החלטתי האם עדיף לרפד או לצבוע אותה וגם אם לצבוע אז באיזה גוונים או צבעים עדיף, כמובן שתהיה גם תאורה מתאימה להכל. לגבי הסרטוט: באפור - למטה (מגבר + קבל), בעמצע (סאב) ורציתי לשאול לדעתכם תודה מראש לכל העונים
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעונין להרכיב מערכת לאוטו המשפחתי, אנא הגיבו על החלקים הנ"ל מבחינת האיכות שלהם וההרכב שלהם ביחד, ולגבי המחיר כמובן. תודה מראש, אמיר. פאנל: pioneer DEH-P560MP - 1100 nis קומפומנטים: Rockford Fosgate - P152S - 1300nis אחורים: pioneer - TS-A6990S -400W 6X9 - 450nis מגבר: BOSS - C600 -800W - 1100nis סאב: Rockford Fosgate - P18S4 (150RMS)(8inch) - 789nis
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 873 צפיות
רציתי לדעת האם הוא נחשב מכשיר טוב ובכמה כדאי לקנות אותו מיד שניה תודה על התגובות אבי
- 20 תגובות
- 2 אלף צפיות
אז ככה, הייתי הום בחנות מערכות בשביל לקחת הצעת מחיר למערכת ללאון טורבו החדשה שקנינו. בקיצור מפה לשם - המוכר השמיע לי כול מיני סוגים של קומפוננטים- (מורל דוטק, רוקפורד, ועד סוגים טובים אבל הכי הכי התלהבתי מה לייטנינג אודיו - שומעים בה באיכות ובעוצמה שכימעט בכיתי ...) בקיצור אז הוא אמר שאיכות כזאת אפשר להפיק רק ממגבר עם 2 אוהם .. - מה זה אומר ?? אם כבר אני פותח נושא אז על הדרך יש לי עוד שאלות - יש לי באוטו מגבר (Clio RSI) V12 MFC משהו ... לא ידוע של איזה חברה אבל לא ניראה לי אלפיין .. :\ כי לא רשום חברה מה זה נראה לכם ? כמה WATT ואיזה חברה ? יש לי באוטו (RSI) את המגבר הזה + סאב של פיונייר לא יודע איזה אבל הוא ממש חזק, + רמקולים של פיונייר 6X9…
- 29 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לפני כשבועיים התחלתי את מסע חיפושיי אחר פג'ו 106 xs/xr מהשנים 97-98,מהאפשרות למצוא ראלי שמורה בשנתונים האלה ירדתי מזמן לאחר שראיתי את המחירים המופקעים שאנשים מבקשים מעל המחירון. לאחר שאחותי תרכוש את הרכב ברצוני להתקין מערכת ומכאן נובעת שאלתי ברצוני להתקין סאבוופר אבל הבעיה שהרכב יהיה רוב הזמן אצל אחותי וכעיקרון הוא יהיה גם בשימושי האישי. אך אחותי אינה מעונינת בסאב מכיוון שהוא "יתפוס" לטענתה את רוב התא מטען שלה...ובצדק! לכן חשבתי לבנות את אחת הדפנות האחריות כתיבה לסאב המיועד(עדיין לא הוחלט). שאלתי היא איך בעצם אפשר לחשב את הגודל של תיבה לסאב כאשר היא נבנית על דופן תא המטען ברכב מפיבר גלאס? הדגש בתיבה אצלי היא האיכות מאשר עוצמה נ.ב כנראה שאני ירכוש…
הודעה אחרונה מאת basss,
-
מי מחובר 8 משתמשים רשומים, 5 אנונימיים, 1,421 אורחים (הצג רשימה מלאה)