Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני מספר ימים נהרס המגבר אצלי.

חיברתי את הרמקולים האחורים והקידמים ל KENWOOD שלי , שני חוטים לכל רמקול כמובן, לפי הצמה של הרדיו דיסק.

הבעיה היא , שאם מכניסים את הרמקולים הקידמים והאחורים לפעולה, ומגביהים מעבר ל 23 הרדיו דיסק שותק, עד אשר מכבים ומדלקים אותו מחדש. , אם לא מנסים לשמוע דרך האחוריים, רק הקידמים (FAD) אז אין בעיה.

הרדיו דיסק הוא KDC לא זוכר את המספר 40WX4

עכשיו דבר נוסף, האם ידוע לכם על מכשירים ישנים,זולים או משומשים, שיש להם כניסת LINE IN ? קניתי MP3 USB נייד, ואני רוצה לחבר אותו ל HU , מה ניתן לעשות?

פורסם

יש בעיה נפוצה של חיבור ה HU לחיבור שעליו שקה המצת וכו

ובווליום גבוה אין אפשרות לכבל לספק את האמפרים הדרושים לדעתי תנסה לחבר את ה + ישירות למצבר, תבדוק ותחזור עם תשובות :-)

פורסם
ידידי היקר!

הרכב שלי צרפתי , ויש לי מין קונקטורים שאילהם נכנס שקע-תקע , וזהו!

אין לי חוטים וכו.

מכאן ניתן להבין שהמצבר שלך עובד על תקשורת אלחוטית או RF.

אם יש לך כבל מתח שהולך למגבר ניתן לחבר את ה HU עליו.

• תוכן חדש...