Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 860,8650ף8600

שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

אתה מתכוון שלרוב המגברים מספיק סיגנל של 0.5 וולט.

כדי לתת את מלוא ההספק שלהם.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה מתכוון שלרוב המגברים מספיק סיגנל של 0.5 וולט.

כדי לתת את מלוא ההספק שלהם.

אתה ממש מעצבן אותי ומראה על בורות מוחלטת שיחתינו בנושא נגמרה

ואני ממליץ לך ללמוד ולרכוש ידע בנושא לפני שאתה מגיב...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

arm123, כולנו כאן כדי ללמוד .. אז למה אתה שולח אותי למקום אחר ללמוד בו ?

אם הגעת למסקנות שלך, דרך מקור מהימן, אין לי שום הסתיגות מזה שתחלוק את המקור הזה..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

arm123, כולנו כאן כדי ללמוד .. אז למה אתה שולח אותי למקום אחר ללמוד בו ?

אם הגעת למסקנות שלך, דרך מקור מהימן, אין לי שום הסתיגות מזה שתחלוק את המקור הזה..

אל קראת ולא קיבלת תשובות כמו שאני קיבלתי אז תקרא שוב לאט יותר הכל שם ואני ממש לא יעשה את העבודה בשבילך.

בשביל ללמוד צריך לקרא ולהבין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

arm123, אני חוזר על עצמי, כולנו כאן כדי לחלוק ידע,

אתה לא מתכוון לחלוק את הידע שלך, ואיך הגעת אליו ?

אז כניראה פיספסת את הרעיון והמטרה של הפורום. (זאתי זכותך דרך אגב, חבל..)

המשתמש עזב את הפורום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

arm123 אתה טועה. אני ממליץ לך לקרוא בנושא בFAQ.

אם כוונתך בכיוון הגאין עד הסוף זו לא צורה לדעתי ולזה יש מכשור מיוחד

אני חייב לזוז לכן נמשיך בדיון מאוחר יותר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי על מה אתה מדבר בהודעה האחרונה שלך. אני מדבר על כך שכתבת "חוץ מזה לרוב המגברים מספיק בין 4-5.5V pre in" כשבפועל "מספיק" להם הרבה פחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לא הבנתי על מה אתה מדבר בהודעה האחרונה שלך. אני מדבר על כך שכתבת "חוץ מזה לרוב המגברים מספיק בין 4-5.5V pre in" כשבפועל "מספיק" להם הרבה פחות.

אני לא אומר שאם תחבר למגבר PRE - IN של 0.5V ותפתח את הגיין עד הסוף הוא לא יתן את כל ההספק, אבל זו לא צורה וזה יוצר בעיות כמו חימום המגבר, עיווטים סיכון בכניסה לקלפיין וכו, לזה יש מכשור מיוחד קמו ה אובר - דרייב של חברת אודיו-קונטרול שמעלה את ה PRE-IN בכניסה למגבר וגם מנקה אותו ולא סתם הוא עולה בערך 1000 שקל

http://www.audiocontrol.com/MobileAudio/Products/SpecialProcessors/Overdrive.html

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המגבר לא יתחמם יותר, הסיכוי לקליפינג עם סיגנל חלש יותר הוא נמוך יותר (לא שקליפינג זה כזה קריטי). לגבי ליין דרייברים וכל העניין כבר נכתב הרבה בעבר ומופיע בFAQ.

זה כן יכול לעזור במניעת רעשים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כוונתך בכיוון הגאין עד הסוף זו לא צורה לדעתי ולזה יש מכשור מיוחד

אני חייב לזוז לכן נמשיך בדיון מאוחר יותר

אתה טועה.

רוב המגברים יסתדרו עם 0.2 וולט ועד לכ- 4 וולט.

את ה LINE DRIVER המציאו בעיקר למגברים שלא יסתדרו עם מתח נמוך כ"כ.

זה שתכוון את הגיין עד הסוף לא אומר שנהגת לא קשורה, אלא כי הרגישות של כניסת המגבר צריכה

להתאים עד כמה שניתן עם הרגישות של היציאה של הרדיו דיסק.

אני מאלו שמשתמשים ב LINE DRIVER, ולידיעתך, המכשיר מביא את המגבר לקליפינג הרבה יותר מהר

ממה שנדמה לך או לכל אדם כאן.

המכשיר נבדק עם סקופ מקצועי, והראה כי מביא את המגבר לקליפינג יותר מהר מה CROSS OVER

שיש לי, ומה HU שלי.

ואם צצה השאלה מדוע אני טורח להשתמש בליין דרייבר, זאת משום שהמונו של לנזר איננו רגיש כמו

מגברים אחרים והוא צריך לפחות 1.5 וולט ומעלה בשביל להתחיל להזיז עניינים.

גל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה טועה.

רוב המגברים יסתדרו עם 0.2 וולט ועד לכ- 4 וולט.

את ה LINE DRIVER המציאו בעיקר למגברים שלא יסתדרו עם מתח נמוך כ"כ.

זה שתכוון את הגיין עד הסוף לא אומר שנהגת לא קשורה, אלא כי הרגישות של כניסת המגבר צריכה

להתאים עד כמה שניתן עם הרגישות של היציאה של הרדיו דיסק.

אני מאלו שמשתמשים ב LINE DRIVER, ולידיעתך, המכשיר מביא את המגבר לקליפינג הרבה יותר מהר

ממה שנדמה לך או לכל אדם כאן.

המכשיר נבדק עם סקופ מקצועי, והראה כי מביא את המגבר לקליפינג יותר מהר מה CROSS OVER

שיש לי, ומה HU שלי.

ואם צצה השאלה מדוע אני טורח להשתמש בליין דרייבר, זאת משום שהמונו של לנזר איננו רגיש כמו

מגברים אחרים והוא צריך לפחות 1.5 וולט ומעלה בשביל להתחיל להזיז עניינים.

גל

אם כך זה אומר משהו לגבי המגבר שלך לא :?:

ואל תחשוב שאני מתכוון לכך שהוא לא טוב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם כך זה אומר משהו לגבי המגבר שלך לא :?:

ואל תחשוב שאני מתכוון לכך שהוא לא טוב.

ברור שזה אומר משהו - וזה לא רק על המגבר הנ"ל.

לי זה לא משתמע שהמגבר לא טוב, ממש לא... הוא מספק את צרכיי כרגע, אבל בזמנו, כאשר היה

לי HU של קנווד עם יציאות (תחזיק חזק) של 0.2 וולט, לא היית שומע פיפס מהמגבר.

ברגע שביצעתי נסיון ושמתי זמנית HU עם PRE OUT של 4 וולט וההבדל היה משמעותי.

אז אתה מבין, היה לי 0.2 וולט, והגיין כוון עד הסוף לרגישות מקסימלית, ולא שמעו כלום כמעט.

היום - עם 4 וולט הגיין למטה עד הסוף, ו 138.5 DB הם ההוכחה הכי טובה ליכולת של המגבר. :)

גל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...