Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת אזעקה

ליאו
שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בהתקנת אזעקת ביפר לרכב תופעה מוזרה

הכל מורכב פיקס ועובד פיקס אבל!!!! כאשר פותחים "סוייץ" בזמן שהאזעקה לא דרוכה האיתותים עובדים{האזעקה כבויה} ושומעים שממסר באזעקה עובד {נותן פיקוד לאיתותים}

מה נראה לכם???

ליאו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתקין אזעקה כזו בערך פעם בשבוע וכבר נתקלתי בבעיה זו.

בד"כ הבעיה נפטרת לאחר איפוס האזעקה (ניתוק המתח שמגיע אליה למשך 2 דקות) ותכנות מחדש של המוח.

באיזה רכב היא מותקנת ומי התקין לך אותה :?:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מתקין אזעקה כזו בערך פעם בשבוע וכבר נתקלתי בבעיה זו.

בד"כ הבעיה נפטרת לאחר איפוס האזעקה (ניתוק המתח שמגיע אליה למשך 2 דקות) ותכנות מחדש של המוח.

באיזה רכב היא מותקנת ומי התקין לך אותה :?:

אתה יכול לאפס את התכנות (אם בכלל תיכנתו אותה) ע"י לחצן התכנות בכמה שניות(בשביל מה לנתק את המוח?).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לפני שאתה מתחיל לשחק אם ההגדרות.יש לך חוברת תיכנות (לא החוברת הרגילה שנותנים אותה ללקוחות החוברת השנייה שבדרך כלל המתקינים אוהבים לשמור אותה לעצמם)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמו שאמרתי בתור אחד שמתקין לפחות אחת כזו בשבוע, אני קצת מבין בנושא

אז אתה מוזמן לשמוע לי ולנסות או שלא, זו קבר בעיה שלך.

אני כאן בשביל לעזור ולא להתווכח.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ראשית תודה על העזרה

הבעיה הזו נפתרה :יש לאזעקה מוד של מצב נסיעה שאחד הדלתות נפתחת אז הוא מתחיל להפעיל 4 וינקרים כאות אזהרה לרכבים מסביב ביטלתי את הפונקציה בתיכנות

בעיה חדשה קולגות ברגע שדורכים אותה, האזעקה מצפצפת ומסמנת דלתות פתוחות {גם כאשר החוט של הדלתות מנותק } כאילו שיש למוח מתח - קבוע שמודיע לו דלת פתוחה , אני מאמין ומקווה שזה של תיכנות --רעיונות??

ליאו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדקתי וזה לא המצב

אני לא מוצא שום הגיון מדוע האזעקה מראה דלת פתוחה בזמן שהחוט שאמור לקבל {- }מהדלת מנותק ומבודד ואין שום ציון לתוכנה שכזאת

ליאו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האור של הרכב שלך דולק ! ( אור פנים )

עקב זה האזעקה חושבת שניפתחה דלת !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש רכבים שבהם הכבל של מפסקי הדלתות מחובר ישירות לפיקוד התאורה וכאשר היא דולקת האזעקה מקבלת פיקוד - מהמנורה.

זאת לא בעיה של תיכנות , פשוט אתה חייב לחבר את החוט ללחצנים , זה לא אופציונאלי אלה חובה

לכן מופיע לך דלת פתוחה , לגבי זה שאתה דורך ועדיין הצג מראה דלת פתוחה, יש אפשרות לתכנת את זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה רכב ששיקמתי מ "א" עד "ת" במשך שנתיים כולל חשמל חדש פרי ידי

ואת האזעקה שביננו אמורה להיות גרעינים אני לא מצליח לנצח ולשאלתך אני מהדרום {שתבין כמה חשיבות יש לאזעקה}.

ליאו

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7276 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...