Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה במגבר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר אצלי באוטו ADM 300W מגביר את שתי הרמקולים האחורים עבד מצוין כבר שלוש שנים.

אתמול, שמעתי מוזיקה בווליום לא גבוהה בכלל, פתאום הרמקולים האחורים שתקו!

בדקתי:

פיוזים

חיבורים

RCA

החלפתי HU

ניסתי לשחק עם ה CROSSOVER הזה , ווליום..

כלום.

הפיוז אינו שרוף, וכמו כן לא נדלקת מנורת ה PROTECTION(שמציינת תקלה או כל בעיה אחרת בצבע אדום) אלא מנורת ה OK (צבע ירוק) דלוקה , כפי שצריך להיות.

הצעות?

פורסם

רציתי להוסיף!

דבר קטן, אך אולי משמעותו חשובה:

אם מגביההים עד הסוף, אז שומעים רק רעש כזה כאילו מחברים לרמקול בטריה 1.5 , כאלה דפיקות קטנות.

פורסם
רציתי להוסיף!

אם מגביההים עד הסוף, אז שומעים רק רעש כזה כאילו מחברים לרמקול בטריה 1.5 , כאלה דפיקות קטנות.

אני שמח שניסיתה וגילת את זה אבל זה ממש לא קשור,

המגבר עבד 3 שנים וכנראה סיים את חייו לדעתי תקנה מגבר חדש או משומש שיחסית חדש :wink:

פורסם

האם הארכה שלו בריאה ?

היתי שוקל לבדוק זאת, הרבה לפני שהיתי רץ להחליפו ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
רציתי להוסיף!

אם זה בעיה במגבר.

קרוס אובר או קדם מגבר הלכו.

אם אתה מאזור חדרה אוכל לבדוק לך מקצועית.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם

תמיר , תודה על הצעתך. אני רחוק ממך בהרבה , אני באשקלון.

אני כנראה אזרוק את המגבר לפח, מה שהיה באמת מוזר זה , שהוא תמיד עבד טוב, גם בעוצמות גבוהות ככל האפשר, ואיפלו עכשיו שהוא לא עובד , המנורה הירוקה (OK) עדין דולקת.

פורסם

למה אתה לא לוקח עיצות של אנשים ?

האם הארכה של המגבר בריאה ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עיצה שלי ? לפני שאתה זורק אותו ?

תנסה להחליף לו נקודת הארכה.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אכן, כפי שאורן תיאר .....

זה יקח לך פחות מ5 דקות עבודה..

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אם כבר בקטע של מגברים שרופים/דפוקים יש לי מגבר של אינוקס 80X2 ונשרף לו הפיוז, גם אם אני מחליף פיוז הוא ישר נשרף לי שאני מדליק, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

הפיוז המדובר איננו קשור ישירות להתקנה , במקרה הזה לא נראה לי שיש אופציה אחרת, חוץ מבעיה במגבר עצמו..

מעבדה לתיקון .. או להתייעץ עם אנשים עם ניסיון מסויים בתחום ..

יש לנו את תמיר .. ASTRO..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...