Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מדידות SPL.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7896 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רציתי להתעניין.. למה המדידות שאוטופרט לדוגמא עורכים, יותר "מנופחות" מהמדידות שנערכו ב EMMA למשל ..

איפה השוני בין השניים?

אנחנו באוטופרט מודדים לפי סטנדרד של IASCA המכונה גם db drug. ה-IASCA הוא האירגון האמריקאי הגדול בעולם, שיאי העולם, מאז ומתמיד, נמדדים לפיו. חשוב לציין שאירגון EMMA הוא אירגון ארופאי צעיר יותר.

במדידה שלנו המקרופון (מיוחד ל-SPL), מכוייל ל-0db והוא נמצא 20 ס"מ מהשמשה הקדמית ו-20 ס"מ מהקורה הימנית. כל המדידות לכל המשתתפים נעשות בתנאים שווים, עם דיסק זהה, חלונות סגורים, רכב מונע ומותר להשתמש בכל ציוד שרוצים.

home_logo.gif

SA3055_Photo.gif

פורסם
זה לא משהו שקבעתי. זה עובדה. אף מתחרה לא הוריד כי אסור היה להוריד.

שחכת דבר אחד אתה יכול לחבר את הסאב במושב האחורי :wink:

פורסם

שמע.....עם רמאות.......142 די בי אני יכול להגיע בלי בעיה עם רמאות.......

זה לא חוכמה.

יש לי תיבה הורן שמפרקת את האוטו שהוא נעול בבגאז. אם אני שם את תיבה על המושבים האחוריים

אפשר להגיע ליותר מ142 כי זה קרוב למקרופון. אבל כול הקטע זה להשאיר את הציוד במקום שהוא צריך להיות.

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
שמע.....עם רמאות.......142 די בי אני יכול להגיע בלי בעיה עם רמאות.......

זה לא חוכמה.

יש לי תיבה הורן שמפרקת את האוטו שהוא נעול בבגאז. אם אני שם את תיבה על המושבים האחוריים

אפשר להגיע ליותר מ142 כי זה קרוב למקרופון. אבל כול הקטע זה להשאיר את הציוד במקום שהוא צריך להיות.

תמיר

מה אתה רוצה תלך לשם ותקח את הפרס :wink:

• תוכן חדש...