פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,400 נושאים בפורום הזה
-
- 29 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לפני כשבועיים התחלתי את מסע חיפושיי אחר פג'ו 106 xs/xr מהשנים 97-98,מהאפשרות למצוא ראלי שמורה בשנתונים האלה ירדתי מזמן לאחר שראיתי את המחירים המופקעים שאנשים מבקשים מעל המחירון. לאחר שאחותי תרכוש את הרכב ברצוני להתקין מערכת ומכאן נובעת שאלתי ברצוני להתקין סאבוופר אבל הבעיה שהרכב יהיה רוב הזמן אצל אחותי וכעיקרון הוא יהיה גם בשימושי האישי. אך אחותי אינה מעונינת בסאב מכיוון שהוא "יתפוס" לטענתה את רוב התא מטען שלה...ובצדק! לכן חשבתי לבנות את אחת הדפנות האחריות כתיבה לסאב המיועד(עדיין לא הוחלט). שאלתי היא איך בעצם אפשר לחשב את הגודל של תיבה לסאב כאשר היא נבנית על דופן תא המטען ברכב מפיבר גלאס? הדגש בתיבה אצלי היא האיכות מאשר עוצמה נ.ב כנראה שאני ירכוש…
הודעה אחרונה מאת basss, -
פילטרים לrca 1 2
מאת apexi- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
האם הרכבת פילטרים מסוג זה תעזור לסנן את כל סוגי הרעשים? האם איכות הסאונד יורדת? האם מישהו מכאן מכיר חנות ב אינטרנטשמוכרת פילטרים לrca ומפצלי y לrca תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת LoudGuy, -
הסאב הוא סוני אקספלואוד יש תמונה מישהו שמע אותו? מכיר אותו? 1200 וואט 350 RMS שמעתי אותו בתיבה אטומה קטנה כזאת והוא דופק יפה השאלה שלי א.אם יש מישהו שיכול להמצליץ לי עליו או לתת לי משהו על הסאב הזה לפני שאני יקנה. ב. אם אני ישים אותו בתיבה פתוחה (עם פורט) אז הוא ידפוק יותר חזק? הדגם הוא:XS-L121P5 http://sm.crutchfield.com/S-z9gdNZw9hFs/cgi-bin/ProdView.asp?G=67700&I=158L121P5 והאם שווה לי לקנות אותו עם תיבה ב550 600 שקל תודה רבה לכל העוזרים לירן
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
חוות דעת למונובלוק 1 2
מאת miran80- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מה המצב אנשים ? אני מעונין לרכוש את המגנט מונובלוק ורציתי חוות דעת עליו האם לדעתכם הוא קניה טובה ? והאם יש עוד מונו בלוקים יותר טובים בתקציב של עד 1500 שח ? ואם אפשר לתת קישוריות למגברים אחרים הודה לכם מאוד תודה לכל העונים !
הודעה אחרונה מאת miran80, -
הגבהה באקסנט
מאת אנטיזחן- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום אני צריך לעשות ביונדאי אקסנט הגבהה מ5.25 ל6.5 אם טבעת MDF הרמקול ישב מוגבה, אחשיוו הוא מגיע אם ההגבהה עד החור של ריפוד הדלת בידיוק והבעיה שלי היא שהגריל קצת יותר מידי גדול ושאני מתכוון קצת זה מספיק שלא היתה הטבעת הפנימית של הגריל(זאת שמחברים אליה את הברגים-סתכלו בתמונות) והגריל היה בסדר אחשיוו אני רוצה לשים או את הגריל הזה או אחר שדומה לו, לא מצאתי בחנויות משהו בסיגנון אז אם אתם יודעים איפה אני יכול להשיג משהו דומה? או אם זה בסדר שאני יחתוך/ישבור את הטבעת הפנימית של הגריל?אבל אם כן אני לא רוצה לעשות את זה לגריל הזה אלה להשיג מאיזה פירוקיה או מהמוסך של יונדאי? אז סתכלו בתמונות ותגידו לי מה אתם אומרים? http://www.pic.co.il/nrg/UserAlbum.asp?uid=2C8A542DED9A45…
הודעה אחרונה מאת אנטיזחן, -
שאלה בקשר למגבר
מאת apexi- 12 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מגבר 4 ערוצים,חיברתי לו סאב בגישור וכיוונתי את המגבר שיעבוד על 2 ערוצים האם המגבר מוציא את שיא ההספק? או שיש לי עוד 2 ערוצים פנויים שהם לא בשימוש?
הודעה אחרונה מאת mikmik, -
- 10 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי אני צריך עזרה אני רוצה ליקנות מגבר בערך בסביבות ה450-500 שקל בישביל סאב וופר MAGNAT X-press 1200 הסאב הוא 360W מה אתם מציעים לי?
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 5 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכם רציתי לדעת מה דעתכם? הציעו לי: מגבר 2 ערוצים לא יודע חברה סאב 1000 וואט... לא יודע חברה ו2 רמקולים של פיוניר 800 שקל שווה לי? דרך אגב המגבר זה לרמקולים הוא לא מגביר תסאב אז מה אני עושה איתו? מאיפה אני מביא מגבר בישבילו?
הודעה אחרונה מאת Chimpo, -
- 0 תגובות
- 747 צפיות
שלום לכולם אני צריך המלצה לסאב חזק שירעיד את האוטו וישמעו טוב בסביבות 700 שקל מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש לירן
הודעה אחרונה מאת LiranAzuz, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכם כפי שראיתם אני מנסה לחסוך בהתקנת המגבר לאבא שלי יש ידיים טכניות והוא חושב שאם אני יתן לו שרטוט הוא יסתדר לבד בהרכבת המגבר אני יודה לכם מאאאאאאאד אם תשרטטו לי תציירו לי או כל דבר שיעזור לי לדעת לאן כל דבר מתחבר... עם הפיוזים וכל הכבלים יש לי מגבר 4 ערוצים של פיוניר זה מה שאני יודע אם תצטרכו עוד פרטים אני ירד לאוטו לבדוק מה רשום תודה מראש
הודעה אחרונה מאת 0ren, -
בין איזה שעות המפגש מחר של חברת אוטופרט?
הודעה אחרונה מאת arm123, -
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. אני מעוניין לאיזשהו תרשים או הוראות לפירוק הפאנל הסורר בחראליר שלי. חיפשתי בגוגל, וחיפושי לא העלו דבר . האתר היחיד שבו מצאתי הוראות, רצו תשלום תמורתם.. (זה האתר: http://www.carstereohelp.org/stereoremoval/ChevyCavalier2StrR.htm ) לכן, במידה ומישהו יודע כיצד אני מפרק את הפאנל - אשמח לשמוע! תודה מראש, מור
הודעה אחרונה מאת Viper-GTSR, -
- 2 עוקבים
- 58 תגובות
- 6.2 אלף צפיות
חברה מאוד מעניין אותי באיזה רדיו דיסקים רוב גולשי הפורם משתמשים בואו נעשה את זה בתור סקר קטן שכול אחד ירשום את החברה והדגם וכמה מילים אם הוא מרוצה מהמכשיר ( גם מחיר שהוא נקנה יהיה מצויין ) אם אתם רוצים לשאול שאלות לגבי אחד מהרדיו דיסקים תפתחו תרד או שתשאלו בפרטי בבקשה שיהיה תרד נקי רק עם שמות דגמים ונסיון אישי אני אתחיל אני משתמש בפיונר 4600MP אני מאוד מאוד מרוצה רדיו דיסק אמין,יפה,נוח לתפעול,בכללי מומלץ מאוד א-ב-ל אני ממליץ להוסיף עוד 100 שקלים וללכת על פיונר 560
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 6 תגובות
- 964 צפיות
כפי שכבר דיווחתי לפני מספר ימים, הושלמה (כמעט) התקנת המערכת באוטו (יאריס ספורט). תזכורת בקצרה: מנחת: XETEC USC מגברים: XETEX XIRCUIT-Xi-240.4 מונובלוק JBL BP300.1 רמקולים: קדמיים Boston Acoustics NX67 + אקוסטיקה לדלתות אחוריים Boston Acoustics NX97 סאב: JL Audio 8 כבלים: Audiobahn ביאריס יש מקום לרמקול 4 אינץ' בדאש מלמעלה. הרמקולים האחוריים מאוד דומיננטיים, ולמרות ששומעים מעולה, חסר לי קצת סאונד שיבוא מקדימה ממש ויאזן אותם לגמרי (מרגישים לפעמים שהסאונד בא מלמטה). היאריס קטנה ונראה מוזר לשים בה שלושה זוגות, אבל נראה לי שזה יועיל ולא יזיק. הכוונה לחבר אותם למגבר עם הקדמיים. הדגם שעומד על הפרק הוא RX47 של בוסטון, ונביא אותו מארה"ב בכ-130 דולר…
הודעה אחרונה מאת Itch, -
זיהוי חלק...
מאת SuRuK- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.autosound.co.il/main.asp?url=userpictures.asp&uid=1580 מה תפקיד החלק הנ"ל?
הודעה אחרונה מאת audio-feel, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום , יש לי מערכת רדיו דיסק .. רמקולים קדימה 4 אינץ (קטנים) .. + רמקולים אחורה 6X9 + סאב .. עכשיו יש לי אפשרות להוסיף עוד רמקולים 4 אינץ מאחורה (על הפלסטיק שם) .. הלכתי להתקין אותם .. אבל המתקין אמר שלא ישמעו יותר טוב אם אני יוסיף את הרמקולים האלה .. אלא ישמעו יותר רע .. האם זה הגיוני ? הרי 4 רמקולים .. 4 אינץ מחוברים לרדיו דיסק .. סאב + 6X9 .. מחוברים למגבר .. האם באמת זה יגרע בשמיעה ??
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
Hi I have a Mazda Miata 2004, and i'm trying to connect an iPod to the original car stereo. I have tried this FM transmitors, they suck. I want something with better quality. the original stereo does not have an AUX IN input. however, it does have the ability to control a changer/MD. (using M-Bus connection?) Does anyone have any expeirence with such? where to get an original mazda changer-to-stereo cable? thanks! \Eitan.
הודעה אחרונה מאת eitanshay666, -
התאמת מגבר
מאת 2fast4ever- 5 תגובות
- 798 צפיות
לסאב 600W של רד סאונד,ו6*9 פיוניר 350W. איזה מגבר עדיף,לאנזר 1000 או פלאנט אודיו 1000? (כמובן שהבדלי הרמות הם שמים וארץ,השאלה עם ההבדל באיכות ובעוצמה יהיה כל כך קריטי בינהם שזה מצדיק הוספה של 500-600 ש"ח לצמד הנ"ל) ד"א HU : JVC 890 עם זה משנה.
הודעה אחרונה מאת 2fast4ever, -
עכשיו אני קונה רכב חדש .. ואני רוצה להרכיב בו מערכת.. ואני לא חזק כל כך בנושא. אני רוצה להשקיע על המערכת בסביבות ה3000 שקל.. ורציתי לבקש את עזרתכם.. איזה רדיודיסק לקנות איזה רמקולים איזה סאב איזה מגבר..?? .... תודה ...
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מישהו מכיר חברה בשם CALIBER ואת מוצרי האיטום שלהם
הודעה אחרונה מאת sa16, -
- 31 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
אוקיי אז בקשר לת'רד שפתחתי לפני כמה ימים (השידרוג במערכת לקראת האוטו הבא ) אז הרכב יהיה רנו קליאו ספורט (ג'וקר את יכול לעזור לי פה יותר מכולם) והתקציב לשידרוג הוא 3500 ש"ח גמיש כלפי מעלה בלי התחשבות בעלות ההתקנה. מה שהייתי רוצה להשאיר זה את המכשיר, את המגבר 2 ערוצים, את הסאב, מתלבט בקשר לאחוריים והקומפוננט. את הקומפוננט אני חושב להחליף ל morel dotech או לסידרה גבוהה יותר של phase linear וההתלבטות היא במגבר 4 ערוצים שיגביר את הקומפוננט מקדימה ואת האחוריים או אולי מגבר 2 ערוצים שיגביר רק את הקומפוננט, אני לא יודע אולי תעזרו לי להחליט בנושא. אני אוהב את ההשלמה של הסאונד מאחורה אבל אני לא יודע עד כמה באמת הכרחי להגביר את האחוריים בשביל לקבל איכות מכסימלית חוצמ…
הודעה אחרונה מאת ROEI-A, -
- 4 תגובות
- 976 צפיות
היי אני פשוט משתגע יש לי תקציב של כ 500 עד 700 לרמקולים בנתיים ראיתי מורל - ששמם הולך למניהם , אבל אני לא בטוח האים הם הכי כדאים בדגמים האלו: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1148,'normal_sales') http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^2042,'normal_sales') יש לי אחוריים של פיוניר ואני מאוד מרוצה - לכן חשבתי על: http://www.audionet.co.il/details.asp?id=517&lead_id=&look= למרות שהדגם שהכי הלהיב אותי היה בסוף קנווד: http://www.pompa.co.il/index.php?1->EXPOSED_onClick_showItem^1183,'normal_sales') אני יודע שיש הבדל בגודל בין הסוגים באינצים אבל יש לי מתאם מ5.25" ל6" מה כדאי?…
הודעה אחרונה מאת MATAN206XT, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם! כרגע יש לי באוטו סט קומפוננט של סרווין ווגה HED 1602. לאחר דיונים בפורום הבנתי שגם מגבר איכותי יותר מהזבל שיש לי (CONCORD) לא ישנה את האופי הצורם שלהם. יש לי אפשרות לרכוש מורל דוטק ב800 שקל ולמכור את הסרווין ב400. השאלה היא האם ההשקעה בקופמוננט בעלי אופי שונה (וע"פ מה שהבנתי גם טובים יותר לכל דבר) ישפרו לי את האיכות בצורה טובה יותר מאשר רכישת מגבר טוב יותר (נאמר הJBL75.4) שאותו אני יכול לרכוש ב900. תודה!
- 0 תגובות
- 789 צפיות
מה דעתכם על השילוב של המגבר הנ"ל והסאב הנ"ל ? מה ההספק האמיתי של המגבר הזה והאם הוא מספיק חזק כדי להזיז את הסאב הזה ?
הודעה אחרונה מאת QuickSilver, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר אתר שפחות או יותר מראה תמונות של שלב אחרי שלב בהתקנה + הסבר?
צריך חוות דעת לגבי הפנל של jvc מדגם:kddv5000 מה אתם חושבים על הפנל הזה?
- 8 תגובות
- 839 צפיות
עם לא כתבתי נכון את רימובט אז אל תכעסו לא יודע איך רושמים את זה בדיוק השאלה שלי היא ככה אפשר להפעיל מגבר בלי הרימובט? כאילו אני יודע שחייב אותו אבל יש איזה דרך להפעיל אותו בלי זה שהוא היה דלוק כל הזמן ?
הודעה אחרונה מאת סבא ג'פטו, -
נפילות מתח... 1 2
מאת סבא ג'פטו- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום! , כשאני מגיע לעוצמה גבוהה במע' יש פתאום נפילת מתח , הדיסק פועל אך אין סאונד! כאילו שמישהו משתיק הדיסק בעקבות עוצמה גבוהה, יש לציין שזה לפני שיא הספק ועיוותים בסאונד... האם המצבר חלש?(יש לי רכב עם מלא חיישנים צורכי חשמל...), מה קבל עושה? נועד למקרים כאלו? תודה.
הודעה אחרונה מאת סבא ג'פטו, -
שלום לכולם! אז כן... כרגיל - יהיה מפגש לכל החובבים/חובבנים ואנחנו ( ) וכמובן שכמה שיותר יבואו - יותר טוב. המפגש יתקיים כרגיל המתחם היוניברס קלאב (נשר) ויתחיל מהשעה 14:30-15:00 ועד ~. אני כרגיל מגיע עם המצלמה הדיגיטלית - אך הפעם ללא המפלצת הרוקפורדית אלא עם ה ORION. מי שמתכנן להגיע - שירשום כאן ע"מ שנראה את ההיענות. תודה גל (אייל - אם תוכל להדביק... תודה!)
הודעה אחרונה מאת gal75, -
- 20 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום , מישהו אמר לי שאם אני יתקין סאב ומערכת חזקה לאוטו .. וכ'ו וכ'ו .. מרוב שהאוטו ירעד מהסאב .. וכ'ו .. אם האוטו יהיה מונע .. יהיה נזק למנוע מהרעידות .. וכ'ו ויהיו מכלולים באוטו שיהרסו ... האם זה נכון ? מדובר בפונטו 97'. ..
הודעה אחרונה מאת Eddy,
-
מי מחובר 28 משתמשים רשומים, 3 אנונימיים, 882 אורחים (הצג רשימה מלאה)