Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז בקשר לת'רד שפתחתי לפני כמה ימים (השידרוג במערכת לקראת האוטו הבא ) אז הרכב יהיה רנו קליאו ספורט (ג'וקר את יכול לעזור לי פה יותר מכולם) והתקציב לשידרוג הוא 3500 ש"ח גמיש כלפי מעלה בלי התחשבות בעלות ההתקנה.

מה שהייתי רוצה להשאיר זה את המכשיר, את המגבר 2 ערוצים, את הסאב, מתלבט בקשר לאחוריים והקומפוננט.

את הקומפוננט אני חושב להחליף ל morel dotech או לסידרה גבוהה יותר של phase linear וההתלבטות היא במגבר 4 ערוצים שיגביר את הקומפוננט מקדימה ואת האחוריים או אולי מגבר 2 ערוצים שיגביר רק את הקומפוננט, אני לא יודע אולי תעזרו לי להחליט בנושא.

אני אוהב את ההשלמה של הסאונד מאחורה אבל אני לא יודע עד כמה באמת הכרחי להגביר את האחוריים בשביל לקבל איכות מכסימלית חוצמזה אולי בכלל כדאי להעביר את הקומפוננט הנוכחי שידפוק על המגש מאחורה פה באה ההתלבטות השנייה.

האטימה אמורה לעלות באיזור ה1000 ש"ח מה שמשאיר לי +2500 ש"ח למגבר ולקומפוננט

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה אמור לדעת הכי טוב מה מפריע לך או מה חסר לך במערכת...

לגבי רכיבים יותר קל להמליץ

גיר רובוטי יש אנשים שזה מתאים להם-למזלי אני אחד מהם

אופל קורסה 2003

פורסם

מה שהפריע לי במערכת לא ממש רלוונטי כרגע מכיוון שהרנו תהיה שונה לגמרי מבחינת מבנה אקוסטיקה וכו' מהאוטו הישן שהיה יונדאי לנטרה לכן אני לא בטוח כלכך במה שאני צריך לשנות/להוסיף/להחליף

פורסם

העלת פה סוגיה מאוד מאוד מעניינת.

הניסיון שלי עם דלתות אטומות הוא מאוד דל, אך אתה מקדיש עבורו משהו כמו שליש מהתקציב שלך.

אני אישית לא בטוח מה עדיף, להשקיע אלפיה באיטום, ולהשאיר תקציב של 2500 שח בקנייה של שני רכיבים "עממיים".

או להשקיע 3 וחצי ברכיבים רמה אחת מעל .. ללא איטום..

אז השאלה מופנת כמובן לחבר"ה עם הניסיון עם איטום, מה להערכתכם עדיף ? השיפור עם האיטום, מצדיק הקדשה של שליש תקציב במקרה הנל ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

מדובר פה באיטום של הדלתות והבגאג', אם אתה שואל אם כדאי לי להוציא אלפייה מהתקציב על איטום כזה אז אני יכול להגיד לך שאיטום מקדימה בוודאות ישפר את הסאונד בצורה ניכרת ויעלה 400-500 ש"ח, איטום של הבגאג' זה כבר סוגיה אחרת וניתן להתווכח על כך, אני חושב שאיטום כזה יכול לעזור לי ספציפית מכיוון שאין לי סאב עוצמתי ואיטום כזה יכול לתת לי עוד איזה 2-3db של באס

תקנו אותי אם אני טועה...

פורסם

איטום הוא חובה בסיסית בכל מערכת "נורמלית".ההבדלים בין דלת אטומה לבין דלת שאינה אטומה הם משמעותיים מאוד וזה בהחלט מצדיק את ההשקעה.עדיף לדעתי לקנות רמקול פחות יקר ולעשות איטום מאשר לקנות רמקול יקר ובלי איטום.

פורסם

alpine. זאתי בדיוק השאלה, איפה אתה שם את הדגש ,

איפה הגבולות ?

היית מעדיף לדוגמא, MOREL DOTECH, עם איטום.

או HYBIRD בלי ?

היית מעדיף סאב CV HED עם איטום.

או VEGA124 בלי ?

איפה הגבול בתקציב ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
alpine. זאתי בדיוק השאלה, איפה אתה שם את הדגש ,

איפה הגבולות ?

היית מעדיף לדוגמא, MOREL DOTECH, עם איטום.

או HYBIRD בלי ?

היית מעדיף סאב CV HED עם איטום.

או VEGA124 בלי ?

איפה הגבול בתקציב ?

מיקמיק אני מצתרף לשאלתך, אך אני מבקש לא לסטות יותר מדי מהנושא ההתחלתי בבקשה

פורסם

הייתי הולך על דוטק עם איטום.עשיתי פעם ניסיון כדי לראות הבדלים בין דלת אטומה לבין דלת שאינה אטומה.אטמתי את דלת ימין ואת שמאל השארתי ללא איטום נסעתי כך במשך שבוע נתתי גם לאנשים שלא ממש מבינים בתחום לשמוע .לא היה ספק בכלל שההבדלים הם עצומים.לגבי המקרה של עומרי הייתי עושה איטום כי עדיין הוא יתקין סט רמקולים טוב(דוטק).

פורסם

alpine, אני עדיין לא בטוח אם נשארת צמוד לנושא.. בשורה התחתונה כבר הוכיחו פה אנשים שיש הבדלים בין דלת אטומה, ללא אטומה.. השאלה היא כבר אחרת לגמרי...

מה אנשים היו אומרים .. אם היית משאיר דלת אחת אטומה עם דוטק, ובדלת השניה ללא איטום - היבירד..

זאתי כבר סוגייה אחרת ......

בכל אופן, יש לעוד אנשים ניסיון בתחום הדלתות האטומות, יש לכם העדפה אישית בעניין התקציב המדובר ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

אני חשבתי מה לעזור לך שמע ראסמי יש לך אחלה מערכת מאוד איכותית אבל יש לי שאלה שתעזור לי להחליט מה להמליץ לך...

כמה זמן הקנווד והפייז לינר שלך עובדים?

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אוקיי אז אני במקומך הייתי עושה ככה:

שם במקום הקנווד אינפינטי רפרנס 100RMS אלה עם הטוויטר הרך הם עולים 650 אל תשלם יותר מזה!(אם תצטרך מקום לקנות דבר איתי בפרטי)

אמרת שאתה רוצה לעשות איטום אז תעשה איטום ממה שהבנתי מההודעות זה עוד 1000...

ושים במקום הקומפוננט קומפוננט של מוראל(דוטק) או פוקאל(http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7607&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=zap) או שתשים קומפוננט של אינפינטי קאפה(http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=9009&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=0&aff=zap)

אני אישית הייתי הולך על הפוקאל אני מעדיף יותר איכות והפוקאל יותר איכותי לטעמי...

אני חושב שבזה סגרת פחות או יותר את התקציב אם נשאר אז זה עוד כמה גרושים מהצד ואתה יכול לקחת אותם לטובת חלק אחר יותר טוב או פשוט לחסוך לשידרוג הבא...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אני הייתי מעדיף דלת אטומה ודוטק. קשה להכליל כי זה שונה מרכב לרכב. אם ברכב מסויים הדלת מזמזמת מאוד אז מה יעזור לך סט כמו ההייבריד? עדיף לקחת את הדוטק ולהעלים את הזמזומים.
ואם אין לך זימזומים רציניים? כמו בגולף למשל?

מה הייתם מעדיפים הייבריד או דוטק + איטום? ואיזה איטום?

• תוכן חדש...