Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7869 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ואם אין לך זימזומים רציניים? כמו בגולף למשל?

מה הייתם מעדיפים הייבריד או דוטק + איטום? ואיזה איטום?

אני הייתי הולך על דוטק עם איטום.

שמעתי הרבה היבריד ושמעתי הרבה דוטק שמעתי דוטק עם איטום

יש הבדל ענק

דוטק עם איטום עדיף על היברייד אולי לא בהרבה אבל זה ששמעתי הבדל באוזן זה כבר מספיק לי ( עשו לי מבחן עיוור )

אין מה לעשות איטום משנה הרבה מאוד

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני הייתי הולך על דוטק עם איטום.

שמעתי הרבה היבריד ושמעתי הרבה דוטק שמעתי דוטק עם איטום

יש הבדל ענק

דוטק עם איטום עדיף על היברייד אולי לא בהרבה אבל זה ששמעתי הבדל באוזן זה כבר מספיק לי ( עשו לי מבחן עיוור )

אין מה לעשות איטום משנה הרבה מאוד

לא יודע מה איתך מתן אני שמעתי את הדוטק שלך ועוד של אחד ושמעתי את ההיבריד של נועם(SOUNDWAVE) עם איטום ויש הבדל דיי גדול בינו לבין הדוטק...

פורסם
לא יודע מה איתך מתן אני שמעתי את הדוטק שלך ועוד של אחד ושמעתי את ההיבריד של נועם(SOUNDWAVE) עם איטום ויש הבדל דיי גדול בינו לבין הדוטק...
אדי מה שאמרת הוא מובן מאליו אמרת ששמעת מספר רמקולים דוטק ושמעת הייבירד עם איטום והייבירד יותר טוב:?

הוא מן הסתם יהיה יותר טוב הוא סדרה יותר גבוהה יותר טובה ועוד עם איטום...

אם לא הבנתי אותך נכון אז תקן אותי אחי...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

mdma זה מוזר, שנינו קראנו את אותה ההודעה, לך זה לא נשמע הגיוני , גם לי זה לא נשמע הגיוני ..

אך בעולם של אדי, הכל יכול להיות !

להבא, תפסיק להשים לב לתוכן של ההודעה, אני הייתי מתמקד ב-כותב ההודעה ..

מדברים איתו על X הוא עונה בכלל על Y ..

מדברים על מכוניות .. הוא בכלל מדבר על אופנועים .. לא יודע מה עובר לו בראש .......

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כל השאלות של לנסות בדיוק לשים את האצבע איפה זה הופך כדאי לשים איטום על חשבון רמקול טוב הן לא במקום, אי אפשר לענות עליהן. זה לא ששמעתי דוטק והייבריד עם ובלי איטום במלא רכבים שאני יכול לענות ספציפית לגבי כל רכב.

אם הרכב בנוי ממש טוב אז אפשר להעדיף סט יקר יותר על חשבון סט פשוט עם איטום. למשל בS60 שהיו מותקנים לי בה ההייבריד לא הייתה לי בעיה ממשית ולכן כנראה שהייתי מעדיף להישאר עם ההייבריד מאשר לקחת דוטק ולאטום. ברוב הגדול של הרכבים ששמעתי היו רעשים מהדלת והרמקול לא ירד נמוך בשל אטימה לא טובה.

פורסם

במילים אחרות איל, המשתמש צריך לשמוע אפליקציה דומה ברכב זהה כדי להחליט אם האיטום שווה את התמורה במקרה הספציפי שלו ..

אז זה לא בהכרח נכון להגיד או לכאן .. או לכאן ..

100% , לפחות הנושא הובהר :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

בדיוק כמו שלא לכל משתמש ההבדל בין דוטק להייבריד שווה את המחיר אותו דבר עם האיטום. להגיד בדיוק כמה זה שווה לכל אחד זה בלתי אפשרי.

כפי שאמרתי, ברוב המקרים אעדיף אטימה טובה ורמקול טוב על רמקול יותר טוב ללא אטימה. תמיד יש מקרים יוצאי דופן.

פורסם
mdma זה מוזר, שנינו קראנו את אותה ההודעה, לך זה לא נשמע הגיוני , גם לי זה לא נשמע הגיוני ..

אך בעולם של אדי, הכל יכול להיות !

להבא, תפסיק להשים לב לתוכן של ההודעה, אני הייתי מתמקד ב-כותב ההודעה ..

מדברים איתו על X הוא עונה בכלל על Y ..

מדברים על מכוניות .. הוא בכלל מדבר על אופנועים .. לא יודע מה עובר לו בראש .......

תגיד אתה נכה או דפוק על כול ראש??!! אתה זה שרב עם חצי פורום וחיי בעולם משל עצמו ..ואתה עוד מדבר עלי...

מתן אמר שדוטק עם איטום ישמעה יותר טוב מהייבריד אבל אני כתבתי שהיבריד ישמעה יותר טוב לדעתי.. מה לא ברור??!!!

מתן אם דיברת על דוטק עם איטום והיבריד בלי אז אולי באמת שדוטק יכול להישמעה יותר טוב אבל זה תלוי בעוד סיבות...

פורסם

אני יודע שאני הולך לשים אטימה בדלתות ואני גם יודע שזה יהיה שווה את הכסף אני לא צריך שום תגובה בקשר לנושא הנ"ל

משום מה יש לאנשים בפורום הזה נטייה לסטות לגמרי מהנושא של הת'רד המקורי, לפתוח ת'רד חדש בתוך הת'רד המקורי ואז לריב על שטויות.

מה שנותר לי לעשות זה אולי לייעץ לכם לפתוח נושא כמו שכולם עושים פה ואז לקבל את התשובות או לא לקבל את התשובות שאתם רוצים לקבל, רק שככה לפחות אני שפתחתי את הת'רד אוכל לקבל עזרה ממשית לסוגייה שהצבתי מלחתחילה

פורסם
תגיד אתה נכה או דפוק על כול ראש??!! אתה זה שרב עם חצי פורום וחיי בעולם משל עצמו ..ואתה עוד מדבר עלי...

מתן אמר שדוטק עם איטום ישמעה יותר טוב מהייבריד אבל אני כתבתי שהיבריד ישמעה יותר טוב לדעתי.. מה לא ברור??!!!

מתן אם דיברת על דוטק עם איטום והיבריד בלי אז אולי באמת שדוטק יכול להישמעה יותר טוב אבל זה תלוי בעוד סיבות...

אדי דיברתי על דוטק עם איטום מול היבריד ללא איטום ( זה מה שהם דיברו לפני...)

בכול מקרה בהודעה הקודמת שלך התיחסת להיברייד עם איטום מול דוטק ללא איטום זה ממש לא אותו ליגה

היברייד יותר טובה מדוטק ועוד עם איטום ? זה עולם שונה...

לדעתי סט נחמד כמו המגנאט שיש לגל עם איטום טוב יכול להישמע כמו הסטים היותר גבוהים של חברות אחרות- אני בכוונה לא מכניס את מורל לעניין כי יש הבדל עצום בין מורל לשאר החברות

רוב החברות מיצרות קומפוננט עם הבדלים לא גדולים

ההבדל הגדול שיש במורל זה הטויטר שנותן רמה שונה לסט

לדעתי זה מה שעושה את מורל למיוחדים יש כאלה שלא אוהבים את נורל מהסיבה הזאת...

כול אחד ודעתו יחייה

מתן

פורסם
אדי דיברתי על דוטק עם איטום מול היבריד ללא איטום ( זה מה שהם דיברו לפני...)

בכול מקרה בהודעה הקודמת שלך התיחסת להיברייד עם איטום מול דוטק ללא איטום זה ממש לא אותו ליגה

היברייד יותר טובה מדוטק ועוד עם איטום ? זה עולם שונה...

לדעתי סט נחמד כמו המגנאט שיש לגל עם איטום טוב יכול להישמע כמו הסטים היותר גבוהים של חברות אחרות- אני בכוונה לא מכניס את מורל לעניין כי יש הבדל עצום בין מורל לשאר החברות

לדעתי זה מה שעושה את מורל למיוחדים יש כאלה שלא אוהבים את נורל מהסיבה הזאת...

כול אחד ודעתו יחייה

מתן

מתן ידידימורל זה לא סוף העולם ויש הרבה חברות שיש להם סטים באותה רמה או אפילו יותר טובים ממורל...

בעניין הטוויטר אני מסכים איתך לחלוטין...

אבל איפלו מגנאט עם איטום אתה לא יכול להשוות אותו לאיזה קומפוננט של JL אודיו בלי אטום כי עדיין לדעתי וניסיוני הJL ישמעה יותר טוב...

פורסם
אני הייתי מעדיף דלת אטומה ודוטק. קשה להכליל כי זה שונה מרכב לרכב. אם ברכב מסויים הדלת מזמזמת מאוד אז מה יעזור לך סט כמו ההייבריד? עדיף לקחת את הדוטק ולהעלים את הזמזומים.
גם אני הייתי הולך על סט פחות טוב , עם איטום טוב . בגדול ( וזה הכללה כמובן ) התוצאה צריכה להיות עדיפה.

מה שכן אני לא בטוח הייתי עושה איטום בבגאז.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם
גם אני הייתי הולך על סט פחות טוב , עם איטום טוב . בגדול ( וזה הכללה כמובן ) התוצאה צריכה להיות עדיפה.

מה שכן אני לא בטוח הייתי עושה איטום בבגאז.

גם אני לא.

מתן ידידימורל זה לא סוף העולם ויש הרבה חברות שיש להם סטים באותה רמה או אפילו יותר טובים ממורל...

בעניין הטוויטר אני מסכים איתך לחלוטין...

אבל איפלו מגנאט עם איטום אתה לא יכול להשוות אותו לאיזה קומפוננט של JL אודיו בלי אטום כי עדיין לדעתי וניסיוני הJL ישמעה יותר טוב...

לא אמרתי שמורל זה סוף העולם

אני מאוד אוהב אותם

ומה שאמרתי שיש הבדל ענק ביניהם לבין סטים אחרים

לדוגמא שאם תשמע סט של חברת רוקפורד מול סט נגיד של קיקר של JBL ושל עוד חברות כמעט כולם ישמעו לך דומים

לאומת זאת במורל אתה תראה הבדל גדול יחסית

אם זה הבדל טוב ?

רק מי ששומע יכול להחליט לדעתי זה הבדל טוב וזה הבבדל שנותן להם רמה אחת מעל כולם ( לדעתי- וכמובן שאני מדבר על יחס דומה בתקציב )

אדי עם אתה חושב שאני טועה זה אומר שאתה חושב שההבדל הוא לא לטובה או שאין הבדל

זה אומר שיש לנו טעם שונה

לדעתך לא טוב לדעתי מדהים

מקובל ?

אדי רשמת את זה

תנסה להבין שוב מה רשמתי פה

רציתי להסביר לך שלדעתי הבדל בצליל בין מוצרים מרמה " נמוכה" עם איטום יהיו מאוד דומים לצליל של רמקול מרמה יותר גבוה

מה שאמרתי פה על מורל זה שיש להם צליל שונה( מה שכתבתי למעלה )

ואני לא רוצה להכניס אותם לעניין מהסיבה הפשוטה שתקח סט כמו של גל עם איטום הוא יכול להיות דומה לסטים של רוקפורד

אבל לא לסט של מורל כי ההבדל של החברה זאת הוא יותר בטויטר ולא בוופר

מקווה שהפעם הבנם אותי

( מי שלא מסכים איתי שיענה לי בצורה נורמאלית ולא ב 3 מילים - רק תזכרו שיש הבדל של טעם ובזה אף אחד לא יכול להתווכח איתי..)

מתן

פורסם

ומה עם הייבריד עם איטום? :-P

בכל מקרה - סטינו מהנושא.

עמרי: איזה רכיבים יש לך כרגע (דגמים ופירוט עד כמה שאפשר)?

קומפוננט יותר טוב - כדאי לקנות. במיוחד אם יהיה לך איטום טוב.

פורסם

אני שמעתי את הFNQ של רוקפורד הישן והחדש את הסידרה של קיקר ואת סידרה לפני אחרונה של JL וכמובן את ההבריד...ואני חייב להגיד שיש הבדל בין כול אחד ואחד של הקומפוננטים האלה ומורל לא כול כך מובדלים...ובכלל איך הגעת למסקנה שקיקר ורוקפורד וJL וJBL ישמעו אותו דבר? שמעת אותם?

כי אני יודע שכול אחד נישמעה שונה לחלוטין...אם זה גם מורל....

אני חייב לציין שאין פה נושא לויכוח כי כול אחד והאוזן שלו..

• תוכן חדש...