Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתם לא מכירים אותי

ובטח תצחקו על מה שמותקן לי באוטו

אבל אני יעשה לכם דווקא ויגיע :mm_tongue

My Car: Peugeot 205 GR 94

כן כן גם הצרפתיה שלי נהנת לעשות לי בעיות

פורסם
אתם לא מכירים אותי

ובטח תצחקו על מה שמותקן לי באוטו

אבל אני יעשה לכם דווקא ויגיע :mm_tongue

נו טוב..מישהו צריך שיהיה קצת בידור במפגש..סתם אני צוחק תבוא למה לא תמיד זה טוב לראות וגם לשמוע ציוד של אחרים.

ויטלי זה היה צפוי שתבוא עם משהו חדש,מה 3 שבועות לא להחליף כלום,לא יכול להיות דבר כזה

פורסם
נו...ויטלי אל תשאיר אותי במתח כול הערב מה שינויים ספר והדגם?:wink:
יש מצב עד יום שישי לקבל ALPINE 9835R אחליף את 7600 .החלפתי טוויטרים של RF לMOREL .
פורסם
אני מהצפון, פשוט נשר זה בגבול מרוחק יותר...
אחי דבר איתי אם אני הולך אני יקח אותך

( זה במידה ואני לא יסע ישר מהלימודים..אני לומד בחיפה )

פורסם

אנשים אני לא מבין אותכם....יש הרבה היתעניינות באיזור המרכז למה אתם לא מארגנים מיפגש גם?:idea:

פעם בשבועיים תארגנו משהוא ..ואני בטוח שיבוא אנשים....

המיפגש הזה הוא של הצפון לכן אף אחד לא הולך להעביר אותו למקום אחר....

פורסם

אדי צודק,באמת לא מסובך לארגן מיפגש,אם יש אנשים מאיזור המרכז שמעוניינים להגיע לצפון אז למה לא.

אם כבר מדברים על אנשים מהמרכז,מיקמיק אולי תגיע ותנסה לעשות לנו את המיבחנים העיוורים שאתה כל הזמן מדבר עליהם

פורסם

אני מצטרף ומוכן לתרום גם כדי להרים מפגש במרכז...

אם יש אנשים ומישהו רציני כאן על זה אז לא יודע מה לפתוח תר'ד לאיך לארגן את זה וגם להתייעץ עם מי שמארגן בצפון אני חושב שנרים משהו לא רע...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם
אני מצטרף ומוכן לתרום גם כדי להרים מפגש במרכז...

אם יש אנשים ומישהו רציני כאן על זה אז לא יודע מה לפתוח תר'ד לאיך לארגן את זה וגם להתייעץ עם מי שמארגן בצפון אני חושב שנרים משהו לא רע...

תפתח תרד ותאה מי מתעניין...

• תוכן חדש...