Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה מאוד מעניין אותי באיזה רדיו דיסקים רוב גולשי הפורם משתמשים

בואו נעשה את זה בתור סקר קטן שכול אחד ירשום את החברה והדגם וכמה מילים אם הוא מרוצה מהמכשיר ( גם מחיר שהוא נקנה יהיה מצויין )

אם אתם רוצים לשאול שאלות לגבי אחד מהרדיו דיסקים תפתחו תרד או שתשאלו בפרטי

בבקשה שיהיה תרד נקי רק עם שמות דגמים ונסיון אישי

אני אתחיל

אני משתמש בפיונר 4600MP

אני מאוד מאוד מרוצה רדיו דיסק אמין,יפה,נוח לתפעול,בכללי מומלץ מאוד

א-ב-ל

אני ממליץ להוסיף עוד 100 שקלים וללכת על פיונר 560

• תגובות 58
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

KRC-PS1077r

של קאנווד, די מאסק חשמלי, קרוס מלא, יחסית מרוצה ממנו יש לו תצוגה מאוד ברורה בלי סרטונים ושטויות, יציאות 4V ל3 מגברים, קיצר מכשיר טוב, אבל אם היתה לי האפשרות הייתי לוקח 760

מחיר, לא יודע מדובר בדגם דיי ישן שהוא יצא היה ספינת הדגל של קאנווד, היום הוא עוד משוכלל שמתבגר...

פורסם

HU מקורי של היאריס + מנחת של XETEC. לא רלוונטי לרוב חברי הפורום, אבל השילוב הפתיע מאוד ונשמע נהדר! (מעבר לעובדה שלא נוסף עוד HU, שנשמרה השליטה מההגה והתצוגה).

אם צריך מנחת - המלצה חמה לזה של XETEC.

• תוכן חדש...