Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת קומפוננט סרווין ווגה

STmh04
שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם!

כרגע יש לי באוטו סט קומפוננט של סרווין ווגה HED 1602. לאחר דיונים בפורום הבנתי שגם מגבר איכותי יותר מהזבל שיש לי (CONCORD) לא ישנה את האופי הצורם שלהם. יש לי אפשרות לרכוש מורל דוטק ב800 שקל ולמכור את הסרווין ב400. השאלה היא האם ההשקעה בקופמוננט בעלי אופי שונה (וע"פ מה שהבנתי גם טובים יותר לכל דבר) ישפרו לי את האיכות בצורה טובה יותר מאשר רכישת מגבר טוב יותר (נאמר הJBL75.4) שאותו אני יכול לרכוש ב900.

תודה!

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שהתשובה לזה נמצאת בכל הודעה כמעט של השוואת סטים:

כל הסטים בעלי תכונות שונות...

שים לב, אפילו לחברה אחת יכולים להיות מספר סטים שונים - כל שנה, ועדיין יהיו להם תכונות ייחודיות

שאין לחברות אחרות.

אתה צריך לנסות להבין מה אתה רוצה מהסט המיועד.

יש סטים עם יותר "נפח", או הדגשת תדרים/צלילים, "מתכתיים", "רכים", מידבאס טוב, VOCAL טוב

ועוד ועוד ועוד...

תנסה אולי לנסח שאלה של איזה מהסטים ייתן לך צליל כך וכך... (?)

גל

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי שבפני עצמו הסט שלי נשמע בסדר

רק שע"פ היכרותי עם הפורום לא המליצו עליו אפילו פעם אחת!

לאחר שהשתמשתי בו חודש הבנתי שהוא צורם מדי בשבילי... לעומת זאת כאשר שמעתי את הדוטק אצל חבר (אמנם עם הגברה יותר איכותית של רוקפורד) יותר אהבתי את הצליל שלהם שפחות צרם לי באוזן.

השאלה היא האם רכישה של הסט הזה כדאי ועדיפה על החללפת ההגברה.

חתימה עד שלוש שורות. תודה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאמין שלפי הדרישות שלך - כן יהיה עדיף להחליף למורל.

המורל יותר "רך" ולא צורם, בעל מידבאס לא רע בכלל, וזה מה שאתה מחפש הרי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מאמין שלפי הדרישות שלך - כן יהיה עדיף להחליף למורל.

המורל יותר "רך" ולא צורם, בעל מידבאס לא רע בכלל, וזה מה שאתה מחפש הרי...

מסכים מורל מאוד רך ועם מידבאס טוב ( לדעתי )

בכול מקרה זה ששמעת את הדוטק ואהבת זה מצויין

אין הרבה קשר לזה ששמעת את זה עם הגברה "איכותית" של רוקפורד

כי איכות אין להם יותר משאר המגברים מה שכן אולי המגבר היה חזק ואז היה הגברה בריאה יותר וזה נתן צליל יותר טוב ( איזה דגם היה המגבר ? )

אם אתה לא ממהר מתי שיהיה מפגש בסאונד FX אני בא עם סט של דוטק ועם הגברה "לא איכותית" ( כמו שאתם קוראים לזה )

ואתה מוזמן לשמוע נראה מה תגיד...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7274 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...